Ro Man podobno mecz jest na stadionie Viktori i od pociagu jest jeszcze 25 min jakimis autobusami!!!
Troche to komplikuje sprawe!!!
Trzeba zadzwonic do jakiejs firmy i sie popytac o ceny.
-
-
ZAPISY NA OSTATNI MECZ SEZONU!!!!!!!
Bus na 25 osob kosztuje ok 2 zl za kilometr wiez jakby policzyc na okroglo 150 km to by wyszlo 300 zl to jest jakies 12 zl na osobe ale nie wiem jak oni sa chetni do czekania....bo by musial przecierz 2 godziny czekac.....
Ale cena jak w pociagu a bus na miejsce dojedzie.(i jescze sie zatrzyma po drodze:)))))
mam propozycje niech ci ktorzy chca jechac pociagiem albo innymi srodkami dzisiaj na czacie 0 9:45 wieczorem moze cos wspólnie wymyslimi nara
dobry pomysl o 21:45 na czacie!!!!!!!!
A ja, jak ostatni pantoflarz zamiast do Jaworzna jadę na imieniny teściowej
Auuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
zabierz "mamusie" na mecz;-))))
mozesz zawsze w sektor miejscowy w naszych barwach ;-) To zalezy jak zyjesz z "mamusia" ;-)
wcześniej jest mecz z Lecha, to może później nie będzie problemu... ;-)))
Panowie rece opadaja !
Trzeba uporzadkowac fakty:
Mecz odbedzie sie na stadionie przy ul.Krakowskiej w Jaworznie.
Dawniej bylo to stadion Victorii, a obecnie Miejski i Szczakowianka gra tam wszystkie swoje mecze w I i teraz w II lidze.
Wczesniej Szcakowianka grala na stadionie w dzielnicy Szczakowie, a to praktycznie osobne miasto (to tak jak Nowa Huta w Krakowie).
Dlatego tez trzeba dotrzec na ul. Krakowska
Idealny dojazd to autostrada - zjazd na Jaworzno - i wjazd do miasta nomen omen ulica Krakowska. Plot stadionu widac po lewej stronie z drogi.
Do Jaworzna jezdza autobusy PKSu (wjezdzaja do miasta ul. Krakowska wlasnie)
Pociag do Szczakowy to tak jakbyscie przyjechali na Pl.Centralny w Hucie i chceili jechac autobusem na Kaluzy (absurd)
Wchodzi ewentualnie w gre pociag ale do Chrzanowa (kierunek na Oswiecim) i wtedy autobusy miejskie z Chrzanowa na Katowice, ktore jada przez Jaworzno wlasnie ulica Krakowska).
Podsumowywujac:
Zdecydowanie polecam auto lub PKS (przez Jaworzno jezdzi wszystko co jedzie na Katowice a wiec jest tych kursow mnostwo).
Jezeli Pociag to na Chrzanow.
Skad to wszystko wiem?
Mam rodzine w Jaworznie :-)
Już sie zapisałem
Jestem za jazdą pociągiem
To co , jest pociąg "Specjalny" do Jaworzna ??
Jeżeli tak to o kturej zbiórka ?
do Vsoto
Nie ma pociągu specjalnego do Jaworzna, ale przecież możemy jechać pociągiem [niezorganizowanym] zobacz wyżej jest rozkład pkp do Jaworzna sami dogadamy sie i zorganizujmy
ale ubaw... raz to porozylam pociag specjalny...
uwazajce bo trzeba jeszcze zaplacic za autostrade 5 zl od samochodu !!! dla tych co jada pociagiem dodam ze nie ma stacji jaworzno, moglibyscie dlugo czekac, jest jaworzno - ciezkowice i jaworzno - szczakowa
proponuje wszystkim jechac carami i juz
Ibiz
Gdzie najlepiej wysiąść z pociągu żeby było najbliżej ??
Tak, ale wszyscy tylko gdybamy!! Ja proponuję zbjórkę tram gdzie zawse o godz. 10:30. Z tamtąd do pociągu który podobno ma odjazd o godz. 11:00. Z Powrotem też pociągiem. Ci co mają auto niech jadą samochodami, a reszta do pociągu. Proponuje pociąg, sam nie mam dojazu.
Więc ustalcie w końcu zbiórke, żeby wszyscy wiedzieli co i jak, bo jak nie to w Jaworznie nie zapełnimy nawet 1/3 stadionu, takie zjawią się tłumy:(
A nie lepiej by bylo busem?????
17 osobowy bus to koszt 250 zl.
wychodzi 15 zl. na osobe (tyle co pociag)
A komfort o 200% wiekszy
Wysiadacie na stacji Jaworzno Szczakowa!! Później autobusami lini np. 305 lub 307 (jeżdżą też jeszcze inne!) jedziecie na Krakowską i po robocie. Kurna niektórzy z Was zachowują się jakby wyjeżdżali co najmniej gdzieś do Jeleniej Góry czy Poznania. Co prawda pod względem terytorialnym Jaworzno mieści się w 15-stce największych miast w Polsce ale nie ma problemu trafić tam gdzie się chce!
a ilu jest już zapisanych?
bo w prasie trąbią, że będą nas tłumy (gdzieś czytałem, że 2 tys.)
Pablo2656
jak sie zapisywałem około 13h to byłem 7 ale myśle ze juz jest coraz wiecej osób zapisanych
Nie każdy ma tyle pieniędzy, zwłaszcza, że Lech gra dzień wcześniej, a pociągiem dojedziemy za darmo. Róbta co Chceta, ale jo chce jechać:d
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)