czy można się zapisać na wyjazd w jakiś wieczornych godzinach ? Może na miodowej ? pracuję do 18 i za cholerę w ciągu dnia sie nie wyrobię :(
-
-
ZAPISY NA OSTATNI MECZ SEZONU!!!!!!!
do jaworzna bilet okolo 10 zlotych w jedna strone, drugie oko 10zl spowrotem to daje jakies 20 + 10 zl bilet... wiec 30 zl.. do Jaworzna jedzie sie z Głownego okolo 1h.. ze stacji w Szczakowaej jakies 5 minut na nogach na stadion! Tylko jedna uwaga.. nie kupujcie biletu do stacji "Jaworzno" tylko do stacij "Jaworzno Szczakowa" i tez na tej stacji wysiadzcie bo bedzie lipa.. Musicie przejechac stacje Jaworzno i wysiasc na nastepnej czyli Jaworzno Szczakowa! Pozdro! Pocigi praktycznie co godzinke jezdza! Cos jeszcze?
A mi sie obilo cos o oczy ze nie gramy na stadionie w Szczakowej, tylko jakims innym, na ktory juz tak blisko nie jest... moze to ktos potwierdzic lub zdementowac?
lux wszyscy pociągiem
Ze stacji Jaworzno - Szczakowa na stadion Szczakowianki jest 200 m a na stadion Victorii parę km i dojazd z Krakowa autem prostszy jest na Victorię. Ruch w tym sezonie grał na Victorii i ten mecz pewnie też będzie na jej stadionie . Rozgrywki IV ligi już się skonczyły i mecz nie będzie kolidował z meczem Victorii . Poza tym stadion Szczakowianki miałby trudności z pomieszczeniem większej ilości widzów.
To znaczy gdzie ten mecz??????
JEdziemy pociągiem czy nie?????
Czy ktoś jest w stanie jakieś konkrety podać???????????????
Pisze ze mecz jest na stadionie miejskiem!!!!!!!!!!!
Ale co to znaczy??????????
To znaczy , że na stadionie , na którym gra Victoria...
Hehe mecz jest na stadionie miejskim przy ulicy Krakowskiej. Ten gość co pisze że to stadion Victorii jest w błędzie. Po Victorii został już tylko napis na trybunie głównej ale i to niedługo zniknie. Najlepiej z Krakowa dojechać autostradą i po zjeździe z niej po ok 5min jest się na stadionie. Jeśli chodzi o pociąg to jeszcze czeka trasa autobusem (ok25min) ;)
to wkoncu jedziew ktoś pociagiem bo mam duza chęc jechać !!!!! dajcie konkretną odpowiedz a mecz w sobote???:)
-==AvE CrAcOvIa Qr2nÓw==-
Mecz w Niedziele !!!
Pociagiem napewno beda jechac ludzie tylko akurat sie na necie nie wpisuja !
Beda tez wolne miejsca w autach, które beda odjezdzac spod stadionu (ale o ile pamietam to miały byc zapisy kierowcow, zeby wiedziec ile bedzie pustych miejsca ale chyba nic z tego nie bedzie)
Przy takim zamieszaniu i jeszcze zmienionym stadionie to nie ma raczej szans na 1000 osób w jaworznie może jakie 700 - 800 osób ?
gdzie jesze mozna sie zapisac bo ja raczrej pracuje w tych godzinach...
aha i o ktorej jest mecz bo nigdzie sie niemoge dogrzebac informacji o godzinie spotkania....
czy jak bym kaske mojemu kumplowi to czy on moglby mnie zapisac na ten mecz?
Już jestem zapisany :).
Robinksc - dziś jest dopiero poniedziałek i w cholere czasu do meczu a tego , że mecz nie będzie w Szczakowej mogliście się spodziewać .
Wichura - myślę , że jeszcze długo ten stadion będzie nazywany stadionem Victorii a nie miejskim dlatego tak pisałem .
Nie ma stacji Jaworzno, jest tylko Jaworzno Szczakowa.Trzeba dojechać autobusem.
Paasy!Pasy wszędzie!Zwariowało moje serce!
to czemu klub nie postara sie przynaj mniej o jakies autobusu spod dworca w szczakowiance przecierz nie kazdy ma auto a napewno nie malo pojedzie pociagiem troche nie rozumiem tej sytulacji moze niech przynajmniej postaraja sie o 3 autobusy spod cracovi bo aut nie bedzie na tyle
Nie ma stacji Jaworzno, jest tylko Jaworzno Szczakowa.Trzeba dojechać autobusem.
Może autorowi chodziło o Jaworzno Ciężkowice - tam się zatrzymuja tylko osobowe, ale dziura straszliwa
A moze wypadalo by sie zebrac zobaczyc ile jest osob i wynajac BUSY.
Podono jak jedzie duzo osob to nieduzo wychodzi i jeszcze o ile wiekszy komfory niz pociagiem a potem autobusem sie tluc.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ludzie,
czytajcie posty Tacy Dwaj!!!
nie ma prostszego dojazdu z Krakowa niż do stacji Jaworzno Szczakowa!!!
banalniej jest chyba tylko do Tarnowa!!!
droga prosta jak w pysk strzelił!!!
Tacy Dwaj podał wam godziny odjazdu więc nie rozumiem o co chodzi..
jeżeli ktoś nie ma auta niech zbierze się w sporej grupie na dworcu o 9 rano w niedzielę i pojedzie osobówką do Szczakowej!!! bilet do Katowic kosztuje jakieś 9 zł więc do Jaworzna pewnie 8!!!
ciekaw jestem czy jakby mecz był w Zakopanem to też nie padałyby pytania o dojazd Szwagropolem???
opamiętajcie się bo nie wiedzieć jak trafić do miejscowości oddalonej od Krakowa o 55 km to naprawdę wstyd!
SZCZAKOWIANKA JAWORZNO - CRACOVIA, NIEDZIELA, GODZINA 13
pzdrw
pomysl romanosa jest godny uwagi-tylko jak to zorganizowac-ja nie mam kontaktów zeby zalatwic busa.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)