Witam Panie i Panowie,
Czy może ktoś wybiera się do Stanów i zaliczy mecz w chicago bo ja tam lece i na 99% chce być na meczu. Interesuje mnie które sektory zajmiemy aby (moze poprowadzić doping) :)) Żeby nie wpać w objęcia meksykańców :)
-
-
Cruz Azul vs. Cracovia Krakow Saturday, July 05, 2008 at 8:00 PM
jak bedzie pociąg specjalny to ja jadę!
jak będzie statek specjalny to ja płynę....
ja juz pojechałem wysłałem sie pocztówka :)
hehehe ale humor jak zawsze Wam dopisuje. Pewnie wpadne w sektor mexico :) w naszych barwach :) zadyma murowana :))))
jak bedzie samolot specjalny to tez lece o ile klub dofinansuje wyjazd powiedzmy po 20 zł od łebka
Podejrzewam że jakbyśmy mieli samolot specjalny to znaleźli by się i tacy co zgubią buta nad atlantykiem albo rozkręcą walkę na pokładzie JG na reszte świata
Witam. Umowmy sie ,ze kupujemy bilety na sektory 117,118 lub te w poblizu i bedzie ok.Bedziemy w jednym rejonie i o doping powinnismy byc spokojni.Boze spraw aby Pasy graly w bialo czerwonych koszulkach a nie jakichs czarnych.I jak jeszcze Pasy przywioza pamiatki ,no ale mozna pomazyc.Pozdrawiam Kibicow Pasow na calym swiecie.
Oooo to sektory za bramką ale pewnie najtańsze :)
Jeno barw tym razem strzec - PLEASE!
Startujemy w Intertoto więc wyjazd będize nieaktualny- chybaże poślemy ME
Barwy rzecz święta, i walka do upadłego...
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeno barw tym razem strzec - PLEASE!
>
> CO WOLNO WOJEWODZIE, TO NIE TOBIE... KOTECZKU
Otóż kurde to
To ja dopiero kupie bilet w sobote, bo lece w piątek. Sektor 117 118 za bramką.
Koszulka i szalik obowiązkowy [ bezcenna ]
Może ktoś z naszych miejscowych ze stanów nas pokieruje i zapoda pomysł jak wiara w stanach bedzie kupowac bilety.
Niepewny jest wyjazd do Stanów Zjednoczonych. Alternatywą jest zgrupowanie w Słowenii. - Do dziś nie podpisaliśmy kontraktu na wyjazd do USA. Za wyjazdem do Słowenii przemawiają bardzo silni sparingpartnerzy - tłumaczył wiceprezes Tabisz.
ZA GAZETA WYBORCZA.......
Jeśli nawet tak się zdarzy to trudnu.
Urlop w stanach jakoś przeżyje bez naszych :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)