Jestem z Poznania, chciałbym kupić rybaczkę Cracovii , kiedyś były w sklepiku internetowym a teraz nie wiem gdzie mogę kupić? Może ktoś chciałby sprzedać chętnie kupię. Kontakt rey_lp1922@yahoo.pl lub gg 4244585 :) pozdrowki
-
-
rybaczka (kapelusz) Cracovii
Tez bym kupil, ale na stronie internetowej nie ma ich. mam nadzieje, ze dodadza w najblizszym czasie
no właśnie pisałem maila do sklepu i nie będzie ich już w sklepie. Może gdzieś w Krakowie można kupić?
koszulki z okazji 100 lecia tez ni ma a ja b.chce kupic!
:-O nie bedzie ich w sklepie...Dla mnie taka czapeczka jest zajebista.Niestety, nie wiem, gdzie moznaby ja nabyc,a tez bym to uczynil
a w bronxie ich nie ma czasem . Niecaly rok temu tam kupowalem ale teraz niewiem czy tam sa.
Xakos mi sie zdaje czy...?:D
55 dni później
Na wielickiej nie ma ich niestety? wiem moze gdzie mozna taka nabyc ?
Zobaczcie w Bronxie, z tego co pamietam są tam kapelusiki i kolarki.
Ja nie wiem, nie znam się - ot prawo piknika... ale mnie "kapelusiki" (w parze z dużymi ciemnymi okularami), to kojarzą się z niewłaściwą stroną Błoń
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)