jak tych zielonych ludków nie lubie tak było wiadomo że mają zespół i to dobry zespół a Miami to narazie zlepek gwiazd i reszta.
Lakers sie śmigli Bobson,gdyby Brooks zrobił to troche lepiej...ale niech będzie że są lepsi;)
-
-
NBA!
Lakers beda wielcy wtedy kiedy bedzie trzeba czyli w PO...RS bedzie dla nich meka bo wiadomo jaki jest cel.ogladalem Miami z Bostonem i musze powiedziec ze jestem zadowolony z tego co zobaczylem.Miami nie ma druzyny!hehe wydaje mi sie ze slabo stoja z sila podkoszowa a tu trza miec dobre mocne chlopy na PO...dzis patrze Cavs ograli Celtow...beka
https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform
[b]Tutaj sie rejestrujecie ziomy i można oglądać NBA za friko do końca tego(jak dobrze pamiętam) miesiąca.To niewiele ale zawsze coś,jak ktoś ogląda przez net jak ja i musi szukać linków.Dodatkowo powtórki meczów następnego dnia,do wyboru,czyli wszystko co oferuje ILP tyle że za darmo.Dzięki NBA:)Rejestrujcie się i oglądajcie![/b]
taka mala zabawa
Kto bedzie mistrzem
Los Angeles Lakers
Kto MVP
Kevin Durant
Wasze typy?
MVP może zostać KD ale mistrz mógłby być inny;)zawsze byłem za Eastem więc może ktoś stamtąd..ale nie mam faworyta.Narazie:)
MVP: Rondo
Mistrz: Ktoś ze wschodu :)
to chyba możemy robić podsumowanie bobson bo więcej nas tu nie bywa za często:D
K0la Ty tak na powaznie?z całym szacunkiem dla Rondo(wg mnie jest to obok CP3 najlepsza jedynka w lidze)ale do MVP to on nigdy nawet kandydatem nie bedzie...szefie Ty tak zartowales tylko bo wierze ze jednak cos sie tam na koszykowce znasz.
Mistrzem Mavs
MVP Dirk
Bobson sęk w tym, że jakoś specjalnie się nie znam. Widzę co tu czasem piszecie i wasza wiedza w porównaniu do mojej do jak stąd do W-wy :) Moim zdaniem właśnie on będzie. Ja tylko lubi oglądać NBA, a jestem kibicem (za "dużo" słowo trochę) Orlando i z mojej wiedzy to Rajon MVP będzie :). Pzdr ! Do 2 :)
LAKERS mistrzami... Kobe niestety MVP nie bedzie. nie te lata. Mysle ze Wade bedzie MVp
o kolegach wyżej zapomniałem no i uzbierała sie nas piąteczka:)
z wczorajszej nocy,Orlando ostro rozjechane.Do połowy tylko -5,ale zaczęła sie 2 połowa,szybka trójka Jamesa,zaraz 2x3 Wade,2 jump shoty kogoś tam i Magic już -20 z których się nie podnieśli.
Sixers też niestety w dupe z Hawks,choć mieli szanse na dogrywke.
[b]WSZYSCY NA WIDZEW CZAT HOOLIGANS[/b]
25 dni później
Hoop.Dawno nic nie było więc jest.Amare robi robote a Knicks są pierwsi w blokach w lidze po miesiącu.
to robi wrażenie-http://www.youtube.com/watch?v=fnOm1KY1ixw&feature=player_embedded
8 dni później
trzeba to odnotowac!
Marcin Gortat zrobił minionej nocy "dabul dabul" czyli 14pkt(7/9)11zb i 3 bl w niespełna 32 min na parkiecie.W kolejnym meczu z Bucks tez wyjdzie w s5.
15 dni później
Gortat w Suns! moze wkoncu zacznie wychodzic w pierwszej 5 i jego zdobycze beda w kazdym meczu dwucyfrowe.
co do ogladania nba za free to na livehunter macie linki do kazdego meczu tak ze smialo mozna podziwiac tych wariatow! CELTICS! CELTICS! CELTICS!
7 dni później
Ojj, gdyby nie kilka niepotrzebnych pudeł Gortata we wczorajszym meczu, to można byłoby powiedzieć, że pomału się klimatyzuje w Phoenix.
Momentami biegał jakby nie widział dla siebie miejsca, ale myślę że wkrótce "słońca" będą miały z niego grubą pociechę.
pozytyw jest taki ze grał 27 min...
jak dla mnie to wygladał na zagubionego i nieprzygotowanego fizycznie na 30 min...
troche mało zbiorek jak na 27min...4?to chyba tego Suns beda od niego wynagac zbierac i biegac do ataku.
fajnie streak Celtics przerwany;-)
niezly mecz byl w Detroit.Bulls narazie daja rade bez Noah.
do dupy sie oglada taki mecz....:P jak tylko wejdzie duzy, lysy, z brodą to chociaż piłka gdzie indziej, patrzysz co robi w trakcie kazdej akcji, jak zasłony robi, do zbiórki sie przepycha, centra wyciąga itd itd
nie udaje mi sie przestawic na oglądanie meczu, a kompilacji Marcina na YT (chociaż są takie po każdym spotkaniu) ;)
oj, "Hedo" ciągnie Orlando, ciągnie ... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)