drughi Ty fanatyku!
-
-
NBA!
kolego cały światek NBA oglądał ten mecz i home back Iversona,komentatorzy ESPN żartowali że dzisiejszej nocy nie ma już innych meczów a nawet jeśli są zawodnicy zamiast sie rozgrzewać siedzą w szatniach i oglądają mecz Sixers.Allen,z tą różnicą że na trzeźwo,ucałował parkiet wchodząc na niego niczym nasz Olek Kwaśniewski wysiadający z helikoptera na polskiej ziemi;)przy pierwszym rzucie w meczu tak mu sie trzęsła ręka że nie trafił najprostrzego layupa na świecie.No i jak nie było go na parkiecie to Chauncey Billups ukradł mu całe show...działo sie działo i ta nocka musiała być nieprzespana...
Jazz rzucili całe [b]6![/b] pkt przy 28 Lakers w 4 kwarcie-hehe.A ja już nawet pieniądze zaczałem stawiać na NBA ale po dzisiejszej nocy z marnym skutkiem(patrz-Cleveland)..
ja nigdy na NBA nie stawiam bo tutaj mimo wszystko kazdy moze wygrac z kazdym
mimo wszystko w piłce jest tak samo bobson,wiele razy sie przekonałem no ale co kto lubi:)
http://www.youtube.com/watch?v=WQAngO4OSKQ LBJ w akcji :)
po 12 przegranych z rzędu Sixers wreszcie wygrali-uff...
kiedyś to nastąpić musiało :)
Atlanta-Memphis [b]1[/b]
Golden State-San Antonio [b]2[/b]
Minnesota-LA Clippers [b]2[/b]
New Orleans-Detroit [b]1[/b]
Denver-Houston [b]1[/b]
Indiana-Charlotte [b]1[/b]
New Jersey-Utah [b]2[/b]
Oklahoma-Dallas [b]2[/b]
trafiony-zatopiony mój pierwszy kupon na NBA(za trzecim podejściem).:D
dobrze wytypowałem jeszcze
Orlando-Toronto [b]1[/b]
Philadelphia-Cleveland [b]2[/b] za to nie trafiłem....Lakers(postawiłem czyste [b]2[/b]) którzy dopiero po dogrywce wygrali z Milwuakee-oczywiście po Buzzer-Bitterze Black Mamby-i czemu mnie to nie dziwi;)to powinno być w innym dziale ale tu i tak taka posucha w postach że chyba nikt sie nie obrazi...opłaciło sie siedzenie po nocach:)
szacunek kolego!
dziekować kolego:)
o ja głupi niewierny,ale kto by pomyślał że Sixers ograją Celtics w Bostonie w dodatku bez Iversona....NBA
fajnie bo przerwali im serie.jak zobaczylem ten wynik to pomyslalem o Tobie hehe pewien pasiak sie pewnie cieszy...
cieszyłem sie dopóki sobie nie uświadomiłem że postawiłem na Boston:D:D
OrlandoMagic - Portland Trailblazers
Nasz Marcin Gortat mam nadzieję że zagra bo to nie jest zbyt dobra drużyna i znana, zajmuje 27 miejsce w NBA. Zobaczymy mecz jest 20 grudnia o 01:00 jak by ktoś miał linka albo wiedział gdzie można obejrzeć bardzo prosze:)
Maslo,to mi kolego poprawiłeś od rana humor;)nie wiem skąd wziąłeś takie info że Portland jest 27! tak sie składa że to jest dobra drużyna,może nie topowa ale w swojej konferencji są na 8 miejscu(z bilansem 16-12) czyli jak pewnie to dobrze wiesz na dziś dzień graliby w play off.Twoje nadzieje spełnione-Marcin zagrał 6min-ugrał 2pkt,3zb,1bl.
Sixers niefartem przegrali u siebie z Clippers po dogrywce mimo że Iguodala trafił buzzer-bittera jeszcze w 4kwarcie ale dotykał jeszcze piłki kiedy czas sie skończył,ehh jedyny pozytyw to powrót Lou Williamsa podstawowej jedynki,powinno być teraz lepiej.
W meczu najlepszych debiutantów czyli Milwuakee(Brandon Jennings)-Sacramento(Tyreke Evans) lepszy ten drugi który trafił w ostatniej sekundzie i Kings wygrali punktem.
O jejku pomyliło mi sie z [b]Philadelphia 76ers[/b] , przepraszam ale z drugiej strony troche śmiechu nie zaszkodzi:)
dobry pocisk,zapamiętam;)
a [b]P[/b]olonia z dużej litery będzie chyba lepiej wyglądać....
mnie cieszy fakt ze Pau Gasol przedluzy umowe z Lakers do 2014 r
http://www.youtube.com/watch?v=dEiGhaK6mTU
Wesołych Świąt 4All:) Nike rządzi!
update:niesamowitą robote zrobili dziś w nocy Sacramento Kings.Ze stanu 44-79 wygrali z Bullsami na ich terenie!odrobić 35 pkt w niecałe 2 kwarty i jeszcze wygrać mecz to jest coś.Tyreke Evans zmierza po Rookie of the Year.
(A taki ładny kurs 2.50 chciałem posłać na Kings,niestety do STS wczoraj nie dotarłem...)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)