Temat jakby nieco podupadł, a tu już JUTRO ćwierćfinały:
Czechy - Szwecja
Rosja - Szwajcaria
Norwegia - Kanada
USA - Finlandia
w półfinalach:
Czechy/Szwecja - chyba jednak Kanada
chyba jednak Rosja - USA/Finlandia
-
-
MS 2008
finał Kanada - cccp
Osobiście bym wolał w finale FINLANDCZYKOW...
Z drugiej strony - skoro mistrzostwa JUBILEUSZOWE... to niech w finale zagrają najbardziej utytułowane drużyny.
Zobaczymy....
No i koniec dla Czechów i to w kiepskim stylu. Spodziewałam się czegoś więcej. Teraz pozostaje mi kibicować Ruskom, bo lubię ich styl gry.
Pierwszy finalista: Rosja (na tę chwilę prowadzą 4:0)
A jakiś orzeł wymachiwał na trybunach flagą CCCP. Kiedy drugi półfinał?
DJC... jak retro to retro :):):)
I właśnei dlatego nei chciałem by ruski grały w takich koszulkach.....Teraz na finale paru takich "artystów" sie pojawi z takimi flagami....
Ciekawe jak się poczuje jakiś Łotysz czy Litwin ja siadzie koło takeigo artysty....
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Moj Kanada gra dzis i ja jestem w gora bez PolSat Sport! GO CANADA GO!
Kanada - Rosja o zloto
Skandynawski mecz o brąz
Dziś WIELKI FINAŁ...
18.55 Sport Bar na Rakowickiej
Brąz dla SUOMI... wygrana 4:0
Finał pokazuje TV2 - Słoweńska, niekodowana na satelicie, u mnie 335kanał Cyfry+
Ale mecz!!! Dawno takiego hokeja nie widziałem. Rosjanie wyrównali na 4:4. Jeszcze 5 minut.
dogrywka.
coś pięknego.
teraz już niewiadomo kto wygra.
boję się że ruski.
Jak się prowadzi 3:1... i można dobić przeciwnika na 4:1 pod koniec I tercji... i tego się nie robi. TO SIE MECZ PRZEGRYWA - NAWET W DOGRYWCE.
Rosjanie udowodnili, że hokej to gra zespołowa.
W meczach o taką stawkę, po remisowym 1. meczu powinien za 2-3 dni być rozgrywany mecz drugi. I dopiero wtedy ewentualna dogrywka czy nawet karne
Szkoda(:
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Nie lubię Rusków....
Polecam:
[url]http://www.iihf.com/channels/iihf-world-championship/pictures/page/0/game/CAN%20-%20RUS.html[/url]
aczkolwiek brak mi zdjęcia Kowalczuka "wskakującego i wiszącego"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)