Co sądzicie o dzisiejszym dopingu ? może nie był najlepszy ale niektore piosenki całkiem całkiem ;)
np. Cracovia krakow siallalla la la la Bialo czerwoni
albo chłopcy z reymonta sial la lalal la la 0700 ;)
-
-
Doping ...
a i jeszcze fajna akcja byla w autobusie jak świstak zaproponował żeby śpiewać zaczął śpiewać ale szybko się okazało że robi to sam ... pozdro !
no santo dobre hehehhe w tym autobusie dawno sie tak nie uśmiałem ehhehe nie jechalem w tym autobusie to odpowiedz na glupi temat jestem tu od niedawna jak widac ale to forum jest na rzenującym poziomie
Wiadomość zmieniona (15-11-03 17:50)
a gdzie stałeś w autobusie ?
doping w pierwszej połowie świetny jak na tyle gardeł , w drugiej gorzej ale w porównaniu z aluminium można sie było poczuć jak w marsylii
ale mi sie podobalo pod koniec meczu to jak caly stadion darł morde ! CRACOVIA ! CRACOVIA ! CRACOVIA !! bylo nas słychać chyba w wawie ...
doping byl jeden z lepszych w sezonie. a pod pewnymi wzgledami nawet najlepszy.
nareszcie był Hymn Triady!!!!!!1
Doping byl zajebisty ale dobrze wiemy ze moglbyc jeszcze lepszy.
Doping był zajebisty a najlepsze było na końcu Cracovia ! Cracovia ! Cracovia ! słyszeli nas chyba w całym krakowie :-P
Bylo nas slychac w Warszawie,w Krakowie...Znacie jakies inne miasta??
a hym wielkiej triady to powinien z głośnikow być puszczony i jeszcze raz spróbować z tym śpiewnikiem !!!
Na meczu było fajnie, wesoło, zimno! :)
W autobusie jakiej lini było tak śmiesznie?
Hymn triady to powinien nagrać Maleńczuk... albo lepiej NIE :)
Szacunek dla tych co darli gardzioło!! Młyn nr.2 tez ładnie się pokazał pare razy - zwłaszcza na dwie strony : "kto dziś wygra??" PASY!!!!!
Za to jak była przyśpiewka "... Cracovia mistrzem hokeja" To chyba jedynie sam darłem mordę :/
Coś trzeba z tym hokejem zrobieć. Jak już się zakochałem w Cracovii to mi chcą odebrać jej jedna pierś :/
Hwat: mowisz o mlynie nr. 2, tak?
młyn 2 obecnie przeżywa lekki kryzys /brak prowadzącego/ - ale pracujemy nad tym i na wiosnę planujemy "odrodzenie i ruszenie z wielkim impetem"... swoją drogą przyglądałem się dzisiaj troszkę trybunom i... jestem pod wrażeniem, wcześniej namówić "dziadków" na dopingowanie nie było łatwą sztuką, a teraz to już wszystkie teksty znają i ochoczo śpiewają :-)
Nie nie mówie o młynie nr 2 tylko o "gwardii przybocznej" młynu nr.2 :)
w 2giej połowie stałem na lewo od spikerki i tam momentami też było głośno jak na taką ilość ludzi doping był dobry ale zimno to ludzie darli mordy żeby sie atmosfera podgrzała chociaż
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)