i cały reportaż mozna o .... rozbić...
dziennikarska obiektywność
a na Cracovia cwks faktycznie nie mógł się czuć jak w domu:D
-
-
Reportaż bbc o kibicach rasistach i neonazistach
8 dni później
zaraz coś na Polsacie ma być jakis program o tym reportazu BBC
edit:
to był Interwencja Polsatu w sprawie tego filmu Rosa Kempa o kibicach. Polsat skupił się na Stilonie Gorzow i placeniu 'aktorom" za granie nazi.
26 dni później
Dużo się mówi żeby zrobić u nas "Anglię" na stadionach.
Nie wiem czy bym chciał Anglię. Nie chodzi mi o bezpieczeństwo, bo to jak najbardziej na tak, ale o atmosferę. Nie mówie o takim Old Trafford, Anfield Road czy Celtic Park gdzie zawsze jest niesamowita atmosfera, szczególnie na wielkich meczach. Ale w Anglii mają już takiego pierdolca z tym bezpieczeństwem że nie wolno wznosić absolutnie nic. Nie ma opraw, pirotechniki, flag, transparentów. Tylko siedzenie jak w teatrze, a na niektórych stadionach nawet nie wolno wstawać z krzesełka na zbyt długo. Pozostaje samo śpiewanie a i to nie zawsze. Na takiej Chelsea na LM jakoś to wygląda ale już w lidze angielskiej Stamford Bridge to klub emeryta. Nic tylko dzieci i emeryci wcinający chipsy.
[quote]Old Trafford, Anfield Road czy Celtic Park[/quote]
Boleyn Ground !!!
A co do dalszej czesci postu, to owszem wnosic mozna wszystko - nikt mnie nigdy nie trzepal na wejsciu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)