przeciez jesli demonstracja, to i tak nie teraz, a w ostatecznosci.
-
-
Basztowa 2003 pod lodowiskiem!!!
Meczu w niedzielę nie ma :| Będzie ale w Oświęcimiu.
To ja Karvin:
Flagi hokejowej nie ma, transparent "Lodowisko dla Cracovii" niestety gdzieś zaginął...
w takim razie jesli ktos chce pomoc przy przygotowaniu czegos, to jutro niech przyjdzie znacznie wczesniej!
Cholera... to może chociaż jakaś prowizorka, choćby na prześcieradłach hasło sprayem namalować...
jakieś
"hej heja heja
nie zabijajcie hokeja"
albo to co padło na spotkaniu:
"drugie płuco Cracovii"
...
ale mnie jutro na Kałuży nie będzie !!
Mnie proszę zwolnić z przygotowań. Nie znam się na tym :/
ja bym napisal z imienia i nazwiska skurwy... który nam utrudnia i na pelnej kur..ie isc pod urzad z delegacja do prezydencja hokej to nie cymbergaj zeby grac z nami w przyslowiowego buca ,nie moze interes jednego czlowieka przesłonic wysilek wielu powtarzam wielu legend Cracovii mi.in nieodzalowanego pana Czesława .W takiej chwili robic takie chamstwo SKANDAL podajcie date wejde tam i normalnie napluje mu w gębe.
Hej heja heja, CHCEMY W KRAKOWIE HOKEJA !!!
A syn Sobasa jest Pasiakiem, mieszka u mnie na osiedlu. A jak chcecie mieć lodowisko to niestety trzeba rozwalić pół Krakowa. To jedyna rzecz w której was popieram.
Kiedyś (chyba 93r) Wisła z Cracovią zawarły jednodniowy pakt o nieagresji i wspólnie napier...... policje. Może czas pomyśleć o powtórce.W końcu oba kluby mają coś do wywalczenia. Nic chyba nie zrobi większego wrażenia jak dwa nienawidzące się kluby walczące wspólnie o swoje stadiony i lodowisko. Jak narazie to jedyny sposób żeby coś wywalczyć w tym głupim kraju.....
A syn Sobasa jest Pasiakiem, mieszka u mnie na osiedlu. A jak chcecie mieć lodowisko to niestety trzeba rozwalić pół Krakowa. To jedyna rzecz w której was popieram.
Kiedyś (chyba 93r) Wisła z Cracovią zawarły jednodniowy pakt o nieagresji i wspólnie napier...... policje. Może czas pomyśleć o powtórce.W końcu oba kluby mają coś do wywalczenia. Nic chyba nie zrobi większego wrażenia jak dwa nienawidzące się kluby walczące wspólnie o swoje stadiony i lodowisko. Jak narazie to jedyny sposób żeby coś wywalczyć w tym chorym kraju.....
TS-W: Nigdy nie zejdziemy na psy!!!
SAMI SOBIE WSZYSTKO WYWALCZYMY!!! A wy albo pozostaniecie w naszym cieniu, albo sami sobie próbujcie swoje wywalczyc.
ts-w cupial chce was wychu.... dostanie stadion w lapy to go wyburzy i postawi tam hotel albo supermarket...
a wy na mecze bedziecie musileli jezdzic gdzies w pizdu...
pozatym niewidze senst takiego zjednoczenia bo potem bedziecie gadac ze dzienki wam cos zdobylismy albo ze jestesmy za slabi zeby sami dac sobie rade,,,, niewiem jak reszta ale ja dziekuje...niemam zamiaru potem sluchac ze bla bla bla wisla to wisla tamto.... zreszta wy niemacie hokeja i niebedziecie na niego chodzic... a stadion stadionem itak niema budrzetu na jego modernizacje...
pozatym akcja jaka planujesz skonczyla by sie wielka rozruba bo zawsze znajda sie tacy co przyjda z nozami itp...
za Cracovię pójdę aż po życia kres..
pzdrw
Sobas nie jest urzędasem - należy dojść kto robi mu plecy i ma władzę, i ma ochotę Nas gnoić...
Na Tłokach musimy uświadomić cały stadion,że sprawa jest ważna i tylko w jedności siła. Może zróbmy listy z podpisami niezadowolonych z obecnego stanu ??
HOKEJ Niszczenie sportu
Sobota, 15 listopada 2003r.
Mecze Cracovii z rezerwami Dworów Unii Oświęcim wI lidze miały być najważniejszym hokejowym wydarzeniem w Krakowie w tym roku. Nie będą.
Cracovia wnioskowała rozgrywanie ich o godz. 18. Nie otrzymała zgody. Proponowano godz. 20, a nawet 20.30. Aburdalną dla kibiców, ale i sportowców. Przecież hokeiści z Oświęcimia wracają w tym samym dniu do siebie. W takiej sytuacji sens rozgrywania nocnych spotkań mija się z celem. I nie należy oczekiwać, że w tym roku Cracovię będzie można zobaczyć w Krakowie. Proponuję by jak najszybciej Urząd Miasta Krakowa, w którego majestacie zapadają takie decyzje, zmienił nazwę swojej agendy. Literę S zastąpił przez Z, jak zysk. Obecność w nazwie ,Krakowianki" antycznego słowa Sport brzmi jak ponury żart.
Paweł GUGA - Gazeta Krakowska
Pora na inne media.
Sprawa wyszła trochę późno. Nie wiem czy da się jutro przeprowadzić akcję zbierania podpisów po jakimś apelem petycją. Trzeba zrobic sporo szumu wookól tego co wyprawia się z lodowiskiem. Sobas Sobasem ale to nie on pociąga za sznurki. Ciekawie to się wszystko dzieje. Komisja sportu cos tam przegłosuje a urzędnicy co innego.
Potrzebny jest też zdecydowany głos władz klubu, najlepiej prezesa, ale nie w tym stylu co ostatnio w sprawie meczów z Sanokiem.
1.Żadnych układów z psami ,to przeciez pomioty szatana :)
2.Akcje "mejlowe" i "listowe" nic nie dadzą ,trzeba iść .
jesli do jutra godz. 10:30 uda sie napisac tekst petycji, to drukne w odpowiedniej ilosci. wrzucajmy swoje propozycje!
ch.... to da trza iść!
ja to bym tego h..ja sobasa wywiózł na taczkach!!! K..rwica mnie bierze tyle miesięcy czekałem na hokeja a przez taką zaraze jak ten typ wszystko padnie . Wydaje mi się czy aby napewno klub zrobił wszystko co się da w sprawie lodowiska. ZróbMY : BASZTOWA REAKTYWACJA
HOKEJOWY KLUB SPORTOWY CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!1
To są kur..wa jaja żeby na jednego fiuta niebyło siły !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)