http://www.futbol.org.pl/news,20824.html Cracovia na razie bardzo ładnie. AP Wilga też się odkuła, a to przecież Cracovia rocznik 1997 :)
-
-
[zadowolenie] Grupy Młodzieżowe w Cracovii - temat zbiorczy
Możesz konkretnie napisać, o co chodzi?
czy AP Wilga to dawny UKS Wilga ?
To są chłopaki z Cracovii 97.
tzn, że na tym turnieju gra jedna drużyna pod dwoma szyldami?
Brawa dla rocznika 96 zajęli 3 miejsce w Silver Cup , AP Wilga rocznik 97 Góreckiego z tego co wiem jako jedyna drużyna grająca w tym turnieju nie dostała po tyłku od zwycięzców czyli Korony Kielce.
Cracovia 98 rozegrała dwa mecze w lidze halowej i zremisowała z Kmitą 97 2-2 oraz wygrała z Juwenią 4-2. Bardzo ładna gra.
Jim Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tzn, że na tym turnieju gra jedna drużyna pod
> dwoma szyldami?
Nie Jim to jest turniej dla rocznika 1996 ale młodsi mogą grać więc druga drużyna Cracovii z rocznika 1997 gra pod szyldem UKS WILGA:)
http://www.futbol.org.pl/news,20835.html
.
Moze napisales cos nie tak
Bo się przypierdalasz do ludzi a nie masz racji.
ALEX ma racje.
Marcinie_ksc - zacznijcie coś robic a potem osądzajcie i sie wypowiadajcie na forum.
Głos Młodego Pokolenia
.
Tak Alek przypnij sobie medal bo z niczego zaczyna się tworzyć coś ale dzięki ludziom co chcą coś robić !!! A nie zadawać pytania czy ciężko było przyjechać z kamerą , tak samo było ciężko było przyjechać z kamerą jak przesłać materiały do kalendarza od sekcji hokejowej !!! A teraz narzekać , przecież kierownicy z grup hokejowych o wszystkim wiedzieli byli poinformowani więc sorry ale winnych tego zamieszania szukajcie u siebie !!! Najlepiej narzekać i nic nie robić. Wiem jak się poczuły dzieciaki i jest to przykre dla nas wszystkich ale czy to wina Alexa, zastanówcie się co sami zrobiliście a potem szukajcie winnych. Najlepiej u siebie w sekcji i w końcu się zorganizujcie , coś zróbcie, macie szanse za rok następny mikołaj.
.
marcin_ksc
zastanów sie co piszesz... narazie to oststnie wpisy to napierdzielanie. i nic wiecej
weź sie chłopie(babo) zastanów co piszesz ?
Przecież jest dyrektor on wszystko podobno korygował. Ja jestem kierownikiem tylko kierownikiem ale coś tam robie dla sprawy. Wiedzieliście że coś tworzymy ale robimy to bo chcemy i nikt nas nie bedzie rozliczał.
Przepraszam panowie miałem zły dzień.
Patyk - chyba lekko przesadziłeś.
marcin ksc zamiast dążyć do lepszego to ty tylko napieprzasz u nas w sekcji piłki nożnej też nie było kolorowo i dalej nie jest ale znaleźli się ludzie co chcą coś naprawić i widać postępy na lepsze dzięki ich pracy pracy. Wy też potraficie tylko zabierzcie się do roboty nie czekajcie na to że ktoś wam coś da, zorganizujcie się i zacznijcie w końcu działać.A nie tylko napierdalać !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)