Do budy to możesz powiedzieć sobie do żony o ile ją masz.Prawda w oczy kole.Jesteście śmieszni od zarządu począwszy po was piszących.Dlatego też gracie jak gracie.
-
-
[zadowolenie] Grupy Młodzieżowe w Cracovii - temat zbiorczy
Martinos uspokuj się lejce ci się pojebały kto gra jak gra. Zrób coś a nie pierdol a jak chcesz to możemy pogadać jak masz problem spotkajmy się i nie porównój nas do zarządu.
AlexMateczny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Trener Szarliński podobno ma szkółe. JT
> najpierw mówił że szkółke da do
> stowarzyszenia a teraz ma się zająć szkółką
> Szarliński.
>
> Drugi pozytyw każda grupa dostaje nowe stroje
> meczowe. Brawo Brawo !!!!!!
I to jest odpowiedź na nie zadanie moje pytanie. Ja z tym gościem nie chę mięć więcej do czynienia. To ignorant nie trener.
Alex & Jim - jak sie do grudnia nikt nie zglosi do strony, to sprobujemy cos podzialac.
My musimy mieć tę stronę do 3-12 na mikołaja więc jak byś mógł to jesteśmy chętni.
Musicie? O jakies granty walczycie? :-) Postaram sie strescic z biezaca robota do tygodnia, ale jak sie pojawi chetny "od zaraz", to bierzcie.
Tak nadajecie na Akademię Piłkarską a nawet nie macie pojęcia kogo syn tam chodzi. Ikona Cracovii normalnie. Nawet nie wiem czy po tym co piszecie powiedzieć o kogo chodzi. Widać sa normalni ludzie:) Tak, ja zapisałem tam syna a w niedzielę będziemy oglądać derby w pasiastych strojach. Wczoraj był zły bo w czasie gierki jego zespół (czyli Cracovia) przegrał. Miałem jeszcze nadzieję że może jednak na Cracovię, ale jak czytam, że Pan tzw. trener ignorant Szarliński dalej jest w klubie to mowy nie ma. Ja temu Panu ręki nie podam, a z tego co wiem to on mnie też. A syn to nie zabawka i nie będe go przestawiał z miejsca na miejsce.
Ale tajemnica o Bojara chodzi.
Bojar jak nikt inny ma prawo być wkurwiony na Władzę Cracovii i nie przyprowadzi tu synka po to żeby go również potraktowano jak kiedyś Ojca!!!PROSTE!!!
Co do tej Akademii to ja może nic nie mam ,tylko straszne chamstwo z tym zabraniem całej prawie drużyny (która odnosiła jakies tam sukcesy w barwach Cracovii) rocznika 1999.
Franek i Szymek prywatnie to bardzo fajni ludzie.To że maja znajomych w Gwardii to nic dziwnego skoro aż tyle czasu tam grali.Może bnie wszystkie psy to ch....
Co do naszych władz to ja również dziecka nie posyłam bo mi go poprostu szkoda:)
To szkoda bo ja wierze że ta szkółka zmieni wszystko i będziemy najlepiej szkolić. Nie patrz na władze i betony.
Oczywiście, że tak.Czas płynie na naszą korzyść mam nadzieję.Gdy wszystko wam się uda poukładać to będzie super,póki co dochodzą mnie słuchy że w młodszych rocznikach sytuacja się powtarza............
TEFAL a co się dzieje jestem ciekaw.
AlexMateczny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To szkoda bo ja wierze że ta szkółka zmieni
> wszystko i będziemy najlepiej szkolić. Nie patrz
> na władze i betony.
Tylko że betonem jest tu sam Pan Szarliński. Po przygodach z tym gościem które zresztą opisałem nie mam więcej zamiaru z nim rozmawiać. Jeżeli on ma się zajmować szkółką to szkoda gadać.
http://www.futbol.org.pl/news,20779.html
Dużo pisze się o "betonie",zarządzie ale niektórzy trenerzy nawzajem się nie szanują w tym pościgu o wyniki.I to jest przykre jak tu budować silną Cracovię.
Ciekaw jestem którzy Górecki , Woźniak , Urbański którzy bo nie wiem? Tefal w 2000 jest już wyjaśnione.
no ciekaw jestem o kogo chodzi.... szanowny pan przedmówca wymienił mi TRENERÓW.... bo pozostali to......
Źle to napisałem Górecki , Woźniak , Urbański ...........o kogo ci [b]mariusz[/b] chodzi ?
http://www.futbol.org.pl/news,20791.html - Pasy na razie do przodu :)
zawsze zastanawiałem się co się dzieje ze składkami płaconymi przez rodziców do klubu. Teraz już wiem jest z nich opłacany gość który kosi 3000 miesięcznie i nic nie robi, może nadeszła pora żeby to zmienić. Przecież składki powinny być przeznaczone na szkolenie młodzieży a nie wypłatę dla pana Albina. Panie Albinie czy to nie jest czasem okradanie dzieci. Osobiście się z tym nie zgadzam żeby z moich składek był opłacany człowiek który się nic nie robi i w swojej pracy wysługuje się innym.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)