Jeśli dobrze kojarzę był tu ktoś od mechaniki FORDA .
Szukam promocyjnej ceny na wymianę kompletnego sprzegła w 1.8 zetec silnik RKC.
-
-
Samochody
Jak potrzebujecie mechanika w dobrych pieniadzach zapraszam na pw
Dot pytanie jak w poście wyżej
10 dni później
Mam pytanie czy prawdą jest że obecnie najtańsze ubezpieczenia OC są w mbanku ? Z racji wieku i tak zapłacę sporo więc szukam najtanszej oferty.
Nie jest prawda. spytaj Deva. Podbij na prv jak chcesz przyoszczedzic.
W mBanku obliczyli mi 990zł, w Axa Direct 531zł za to samo (też mam zwyżkę za wiek).
wrzo podbij do dementora ! POLECAM :)
Na sprzedaż oryginalny kompresor klimatyzacji firmy Denso pasujący do Toyoty Avensis 2.0 D4D (T25) rok 03-06 oraz
Toyota Corolla Verso 2.0 D4D ZZR ZZE rok 04-w góre
o numerach oryginalnych
447220-9750
447220-9751
447220-9752
447220-9753
447220-9754
Kompresor jest nowy,nie jest produkcji chińskiej.
Udzielam 12 miesięcznej gwarancji.
Cena 1200zł za kompresor.
1000zł jeśli oddasz uszkodzony
Wszystkie informacje pod tel 500475231 lub zadaj pytanie sprzedającemu
Polecam
Gdzie najtaniej ''wypiore'' srodek auta ? ktos cos poleca ?
Jeśli potrzebujesz kompresora klimatyzacji zapraszam na pw posiadam klimy prawie do wszystkich modeli aut osobowych jak i ciężarowych
20 dni później
Potrzebne dwie opony 215/45 R17 letnie po jakiejs dobrej cenie.
Ogolnie nie zalezy mi na firmie bo auto jezdzi 4-5 tygodni w roku jak jestem na urlopie.
Nastepna rzecz to gdzie polecacie zrobienie zbieznosci??
W warsztacie Szeluś , w warsztacie :)
Warsztat warsztatowi nierowny:D
Ja nie szukam fuszera do mojej zasluzonej balbiny tylko speca;)
12 dni później
polecam, po prostu genialne :D
http://kwejk.pl/obrazek/1251657
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> polecam, po prostu genialne :D
> http://kwejk.pl/obrazek/1251657
Dobre, aczkolwiek do zdjec od "tylca" jestem przyzwyczajony w Anglii - ale to pewnie przez ta tolerancje zachodnia :)
ktoś może polecić jakaś niezła i nie drogą nawigację ?
oraz jakie CB kupic?
przepraszam nie pamiętam by był temat o motorach wiec Samochody traktuje jako temat o motoryzacji.
sprawa dotyczy skutera sprowadzonego z Niemiec nigdy wczesniej nie rejestrowanego w kraju. jakie kroki po kupnie trzeba podjąć i jakie są to koszty? wstepne badanie tech. przed rejestracją, sama rejestracja i podatek do US czy jeszcze cos?
VW Golf III 1.6 benz/gaz. Pół roku w ogóle nie używany(nic). Po tym okresie nie chciał odpalić, w końcu jakos się udało. Przejechałem z 6 km i na stacji po tankowaniu znów nie odpalił=hol na chatę. Kręci normalnie, ale jak chiał nie nie mógł. Gubił obroty, pracował nie równo, teraz silnik trokowy wymieniony, sonda lambda też, bracki mówi, że to może być czujnik temperatury wody. Ma ktoś podobne "przeżycia"?? pomysły??
dev Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ktoś może polecić jakaś niezła i nie drogą
> nawigację ?
>
> oraz jakie CB kupic?
nawigacja to pytaj Twixxxa ale tania nie bedzie ;)
Mapa w Empiku jak o nawigacje chodzi. Nie wjedziesz do jeziora.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)