SIEMANKO MAM PYTANKO DO WAS??????!!!!!!!KIEDY RUSZA KIBOL????DZIEKÓWA ZA POMOC.........................:)
-
-
Kiedy rusza KIBOL?????
Na tym forum obowiązuje nieformalny bojkot KIBOLA, bo zachowaniach zeszłosezonowych Adminów tego serwisu ja osobiście mówie pas...
eeeee kibol to lipa tylko klikac i klikac nie wiem co (śmy) w tym widzieli...
nie jaki Boola: ja też nie wiem... ale musisz przyznać że był okres w którym wszyscyśmy klikali :)
PS. Wygrane derby z GTS... przynajmniej te wirtualne :)
i co jak na koncu jakies kosmiczne uklady .. cała polska przeciwko nam :P
bo na Cracovie mobilizuje sie cala Polska!!!
Kto nie jest z nami ten przeciwko nam :)
Dla nas nigdy nie rusza.
No nie wszyscy klikali - ja nie klikałem.
Mecze sms-owe i klikliwe to jest onanizm, a nie kibicowanie.
Jak jest sezon martwy - to się powinno analizować tabele i tworzyć wizje przyszłości, a nie marnowac kasę na gadżetowe dyscypliny.
W takiej sms-owej lidze PS to w drugiej lidze liderowała przez jakiś czas Samara Biały Goraj bo Prezes poswięcał tysiąc zet tygodniowo na smsy i co z tego? Nie zapłacił własnym grajkom, to ma okazję teraz obserwować pasjonujące mecze z Granicą Dorohusk a nie z Kolporterem czy Stalą Rz.
dla nas kibelek tez nie istnieje, po wspanialych wyczynach admina widzewiaczka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)