skala 1-10
skład Pasów:
Cabaj -
Kulig -
Polczak -
Tupalski -
Radwański -
Nowak -
Kłus -
Baran -
Majoros -
(46' Pawlusiński) -
Dudzic -
(82' Kostrubała) -
Witkowski -
(46' Moskała) -
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 07/08 - 20 kolejka ŁKS Łódź
ciezko kogos wyroznic po tak zenujacym spotkaniu, no chyba ze Nowaka :(
Panowie ,
Prawda jest taka,że w tym sezonie raczej nie spadniemy do II Ligi ale w przyszłym....to raczej pewne. Po pierwsze mamy bardzo przeciętnych piłkarzy. Po drugie wąską kadrę. Nie ma już od paru lat solidnego napastnika,który potrafiłby ustrzelić z 10 bramek w sezonie.
Inne kluby stale się wzmacniają tylko nie my. Do nas przychodzą w zastępstwie nowi piłkarze a nie tacy ,którzy podnąszą jakość gry. Poza tym nie ma fachowca od przygotowania fizycznego. Popatrzcie jak gra teraz Groclin???? Przecież w tym zespole nie grają sami 20-wie.... A jak oglądałem Rockiego jaki szybki jest na tle piłkarzy Polonii to aż miło było patrzeć :)
Dobrze powiedział Węgrzyn w LIDZE + ,że zawodnicy w pierwszym rzędzie muszą być motorycznie świetnie przygotowani a w drugiej fazie wytrzymałościowo. I to widać ,że zawodnicy Groclinu są dwa razy bardziej dynamiczni niż ich rywale i dlatego z łatwością każdego leją pokolei. Na koniec powiem też ,że niestety nasi zawodnicy nie należą do profesjonalistów w tym fachu. Oni się tylko za takich uważają... i na dodatek są słabi i nic tego nie zmieni. Każdy ma pretensje ,że z Gizy tak łatwo zrezygnowano a każdy widzi co teraz gra w Legii...nic Ale on ma jeszcze talent który się może odrodzi i jeszcze coś w piłce osiągnie a reszta? Bojarski z całym szacunkiem ,ale jest bez formy i on sam to wie. Kiedy widzę jak tylko rozkłada ręce po kolejnej stracie piłki to mnie też ręce opadają... Moskała ,który się wiecznie przewraca i nie oddaje celnego strzału w światło bramki też mnie już znudził... Baran ,który wiecznie narzeka na wszystkich i wszystko jest cieniem samego siebie... i.t.d.
Wniosek jest prosty. Jak nie będzie inwestycji to dupa blada...
aki w 100% się z tobą zgadzam potrzeba mam wielkich zmian na dzień dzisiejszy dwuch skrzydłowych i solidnego napadziora a od jesieni jeszcze conajmniej 3-4 dobrych grajków bo jak nie to czeka nas walka o utrzymanie.A co do oceny zawodników nie będe tego robił bo noty byłyby od 1 do 3 !!!TRAGEDIA!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)