Ceny nie znam, ale godzinę przed meczem może być już "po ptokach" czyli bilety mogą być wysprzedane.
-
-
Cracovia - GKS Ostateczna rozgrywka o Mistrzostwo Polski juz od 14 marca!!!
Bilety sa po 20 zl :)
Kibic1991 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bilety sa po 20 zl
>
>
A ulgowe po ile? Po 15?
Nie ma ulgowych, kobitki 1zl, dzieci do lat 12 za darmo
Wiecie może co to nasze TV Kraków pocznie w sprawie meczy finałowych ??? Chodzi mi o mecze z Tychów, no bo u nas to wiadomo - oglądamy na żywca :D Napisałem do tej całej TV maila w tej kwestii, ale oczywiście nie raczyli odpisać. Może wy macie jakieś info ???
[url]http://sport.interia.pl/raport/plh/news/w-cracovii-zakazali-golenia,1074729[/url]
Panowie, badzmy solidarni, ZAKAZ golenia do konca rozgrywek;)
SPORT BAR, UL. RAKOWICKA 17
Transmisje TV:
piątek - 19.00
sobota - 20.05
cracovia.pl:
Sebastian Witowski: Drugie miejsce będzie porażką
W tym sezonie w spotkaniach z GKS-em Tychy zdobył najwięcej bramek w całym zespole. Teraz Sebastian Witowski przyznaje, że chciałby zwiększyć swój dorobek strzelecki i jednocześnie wywalczyć z Comarch Cracovią złoty medal Mistrzostw Polski.
- Pierwszy mecz finałowy już w piątek?
- Po rywalizacji z Zagłębiem Sosnowiec dostaliśmy dwa dni wolnego, a potem wznowiliśmy treningi. Są one poświęcone taktyce. Nie ukrywam, że czekamy już na mecze finałowe.
- GKS był w sezonie zasadniczym drużyną lepszą i w sześciu meczach wygrał z wami aż pięć razy?
- Ale teraz są już play-offy i zupełnie inne spotkania. Tu nie ma już faworyta i zarówno my, jak i Tychy mamy równe szanse. Wszystko zależało będzie od dyspozycji dnia, od szczęścia, a także od jeszcze innych czynników. Jestem dobrej myśli i wierzę, że będziemy lepsi.
- Zdajesz sobie sprawę z tego, że w tym sezonie masz patent na GKS?
- Nie. Dlaczego tak mówisz?
- Bo jako jedyny zawodnik ?Pasów? zdobyłeś w spotkaniach z tyszanami więcej niż jedną bramkę. Mało tego, zdobyłeś ich aż trzy!
- Nie liczyłem ich i nawet nie przypuszczałem, że tak dobrze mi szło. Chciałbym, żeby teraz było tak samo i żebym w finałowych meczach również strzelał bramki. Będę się starał ze wszystkich sił.
- Można powiedzieć, że w finale spotkają się dwie najlepsze polskie drużyny?
- Tak się złożyło, że zmierzą się zespoły, które po sezonie zasadniczym zajmowały pierwsze i drugie miejsce, więc to jest jakiś wyznacznik. Myślę, że finał jest sprawiedliwy. Oba zespoły zasłużyły na niego.
- Ale tylko jeden zdobędzie mistrzostwo. Czy ewentualny ? odpukać w niemalowane ? srebrny medal będzie dla was porażką?
- Jakaś tam satysfakcja jest, że jesteśmy w finale, ale wydaje mi się, że mamy na tyle mocny skład, że to drugie miejsce będzie porażką. Trenowaliśmy po to, żeby zdobyć złoto. Wierzymy, że nam się to uda!
- Na koniec powiedz, jak twój zarost?
- (śmiech) Ja mam taki zarost, że aż się wstydzę. Mam kilka kiełków, ale nie golę się. Postanowiliśmy jako cała drużyna, że nie golimy się w play-offach i teraz wyglądamy naprawdę śmiesznie (śmiech).
Rozmawiał Dariusz Guzik
Witam.Powie mi ktoś gdzie w Krk na miescie obejże jutro mecz?? z góry THX
a tak troszkę wyżej poczytać się nie chce? :):):):)
Obsada sędziowska meczów finałowych - czyli na kogo Tyszanie będą krzyczeć "złodzieje złodzieje"
14.03.2008r. piątek
GKS Tychy ? Cracovia ComArch
Wolas-Smura,Hyliński
15.03.2008r. sobota
GKS Tychy ? Cracovia ComArch
Meszyński-Molenda,Klich
18.03.2008r. wtorek
Cracovia ComArch ? GKS Tychy
Więckowski-Przyborowski,Radzik
19.03.2008r. środa
Kępa-Pyrskała,Breske
21.03.2008r. piątek
GKS Tychy - Cracovia ComArch
Meszyński-Molenda,Klich
24.03.2008r. poniedziałek
Rokicki-Smura,Hyliński
26.03.2008r. środa
GKS Tychy - Cracovia ComArch
Kępa-Przyborowski,Radzik
również będzie można zobaczyć hokej w EFC Mikołajska 5.
Zapraszam.
w piątek ma byc tez relacja na TVP- 3 Kraków ,choc w programie narazie nie ma !!!http://e-hokej.pl/newsydetal.php?d=1,1,1245
Jak na razie to 3 mecze moga sedziowac sedziowie z NT, takze mały watek z Podhalem w finale juz mamy. Teraz mecze i zycze pieknych meczy na zywo na hali, bo przed TV jak bedziemy to ogladac to juz nie to samo, no ale co rok temu was pozbylismy tak w tym se to powedzmy nadrobiliscie. Oby wygral lepszy i tyle bez zadnych przekupstw!!!!
A dzialaczom z centrali zycze Wesolych i Spokojnych Swiat i BARDZO MOCNEGO DYNGUSA NA TE GŁUPIE GŁOWY.
Rydwan73 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ceny nie znam, ale godzinę przed meczem może
> być już "po ptokach" czyli bilety mogą być
> wysprzedane.
Dwa lata temu, jak Cracovia zdobywała Mistrza, to na ostatni mecz w Krakowie , przyszedłem z kolegą tak 20 minut przed meczem i jeszcze udało nam się kupić bilet, chociaż ulgowych już nie było. Więc godzinę przed meczem jeszcze nie powinno być problemu raczej z biletami:) A wtedy wejście na halę było okej, ale stanie w dobrym miejscu graniczyło z cudem, bo tak dużo ludzi było!!:) Staliśmy na samej górze , przy barierka. Mam nadzieję, że teraz też tyle będzie ludzi na meczach i będzie super atmosfera:D:)!!!
Milan Jancuska (trener Szarotek):
- Kto w Pana opinii będzie mistrzem Polski?
- (Długa chwila zastanowienia) Na pewno rywalizacja będzie bardzo wyrównana. Ogromne znaczenie dla rywalizacji mogą mieć dwa pierwsze spotkania w Tychach. Obie drużyny są bardzo podobne, [b]ale myślę, że mistrzem będzie Cracovia.[/b]
no to jak trener Podhala tak mówi... ;)
To jest w końcu ta transmisja w TVP3 Kraków czy nie??? W programie TVP3 Katowice jest napisane Polska Liga Hokeja, a na Krakowie nie ma:/
wcześniej pisałem o mailu jaki wysłałem do TV Kraków. Otóż doczekałem się odpowiedzi:
Szanowny Panie !
Trwają właśnie starania, aby Kraków od 18.03.br pokazywał na żywo mecze Cracovia - Tychy. Wygląda na to, że mecze będą przez nas transmitowane 18.03.2008 od 19.55 - 22.25, 19.03.2008 od 19.55 - 22.25, 21.03.2008 od 20.05 - 22.35. Jeżeli te mecze nie przyniosą rozstrzygnięcia, to pokażemy kolejne: 24.03.2008 14.50 - 17.25 i ewentualnie 26.03.2008 18.30 - 20.35.
To wygląda na to, że 14 i 15 marca nie ma transmisji w TVP3 Kraków:/
Jancuska jeszcze nie znowotarżał do szczętu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)