zeus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to Kamil (...) odwiedzic dietetyka (...)
psychologa raczej
-
-
Witkowski...
Pewnie chodzilo mu o prawie rok temu(mecz z Legia debiut Witkowskiego w Cracovii na starcie sezonu-nie wiem czy pamietac komentatorzy sami wtedy mowili ze to swietny transfer)
Zdaje sie Wegrzyn tak mowil w C+ wtedy?
Witkowski to nadal jedna wielka niewiadoma. W tym sezonie chłopak miał niefarta i w zasadzie mało co pograł. A jak pograł, to tylko 3 minuty i wystarczyło by wstrząsnąć pasiastą bracią :).
Ja tylko chciałbym zauważyć że gdyby nie dwie bramki strzelone to za ten strzał chwilkę wcześniej, po podaniu Dudzica, Wiciu miałby ogólnie przej***ne. Ale strzelił i chwała mu za to! Ja mu zawsze kibicowałem, ale wydaje mi się że ma chłopak jeszcze sporo do udowodnienia! O wiele więcej niż trener.
Ale uda mu się i biało czerwone barwy nosił będzie nie tylko w wymiarze pasiastym!
izon Napisał(a):
> Najlepszy a gral duzo mniej niz taki Moskala..w
> dodatku nie przepracowal okresu
> przygotowawczego..to o czyms swiadczy..
Nie piszcie juz o tym matole-proszę.A za kropkę nad i macie przykład.
Kulig 3 gole-obrońca------Moskała 4 gole napastnik:D:D:D(w tym jeden Bojarskiego,gdy się od Moskaly tylko odbiła piłka:D:D:D)
TeFAL trzymaj fason i bez inwektyw proszę!
Ale na plus Tomka Moskały należy zapisać to iż jest jedynym przypadkiem piłkarza, którym inny piłkarz (Bojar) strzelił bramkę......
CRACOVIA PANY!!!!!
Z dzisiejszego Faktu:
Selekcjoner kadry ceni Kamila Witkowskiego.
"...Gratulacje Witkowskiemu złożył już prezes Cracovii Janusz Filipiak.
To idealny moment, by uderzyć do szefa po podwyżkę.
"Wiciu" jednak mówi:
- Chce się spotkać w cztery oczy z prezesem i zapytać, jak widzi
moją przyszłość w klubie. Mam Jeszcze dwuletni kontrakt, ale słyszę,
ze Cracovia szuka napastnika - mówi zaniepokojony napastnik Pasów..."
Kamil masz w druzynie Moskałe jako kolege - powinienes byc pewny ze miejsce w ataku sie znajdzie prawie zawsze. Toz to nie problem zaden :)
Jak ma nie szukać jak do 4-4-2 potrzeba dwóch, a jest Kamil jedynie.
Witkowski nie wiedziec czemu nie gral przy Moskale wiec sie nie ma co dziwic chlopowi
BartAcid Napisał(a):
> Jak ma nie szukać jak do 4-4-2 potrzeba dwóch, a
> jest Kamil jedynie.
>
>
>
> Jedna miłość, jeden klub, jedno serce, jeden
> duch.
ja bym to zkorygowal troche...
do 4-4-2 potrzebnych jest trzech napastnikow (jeden na zmiane) a mamy dwoch - Kamila i Bartka...
Napastnik jest potrzebny i to nie jeden.ZGROZA mamy 30 goli strzelonych w 30 meczach:X
Jeden gol na mecz:X
Tefal
Aż tak źle nie było...jeśli chodzi o bramki to liczyć można tylko wiosnę...Wiadomo jak piłkarze "grali" jesienią...
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Od napastnikow wolalbym 4 pomocnikow.Dudzic z Witkowski musza dostawac najpierw podania,bo bez nich nawet Sikora by nam nie pomogl...
otóż to
nawet połączenie warunków Drogby i sprytu Rooneya nic by nie zrobiło z tych baniaków na ślepo jakie serwuje w pole karne Nowak
40 dni później
facet sobie grabi - za TP :
"- Obwinia się Pan za porażkę?
- Trochę osłabiłem zespół. Nawet jednak w dziesięciu nie przegralibyśmy tego spotkania, gdybyśmy byli odpowiednio przygotowani fizycznie. Trenowaliśmy zaledwie tydzień. Czerwona kartka nie oznacza od razu porażki."
TROCHĘ oslabił,GDYBYŚMY BYLI ODPOWIEDNIO PRZYGOTOWANI-winny Rumcajs,fakt-czerwona kartka nie oznacza porażki tylko ją przybliża
"- Kapitan zespołu chciał Panu powiedzieć kilka ostrych słów.
- No to czekam"
CHOJRAK !
"- Nie zagra Pan w rewanżu.
- Pójdę w niedzielę do kościoła i pomodlę się za kolegów.
nawet mi się nie chce komentowac tekstu
"- Czy ten incydent może zabrać Panu miejsce w jedenastce?
- Jeżeli je stracę, podejdę do tego normalnie. Nie zabiję się z tego powodu, są większe tragedie. Na mistrzostwach świata piłkarze dostawali czerwone kartki za głupsze rzeczy. To są emocje, niechcący wyciągnąłem rękę. Żal mi spotkania, nie przejmuję się jednak reakcjami ludzi."
Może i masz kibiców w dupie ale grasz cwaniaku w Cracovii,to zobowiązuje a twoja ręka przyczyniła się do porażki w meczu pucharowym.Możesz się nie przejmować nami ale gdy będziesz grał do dupy i opowiadał banialuki,że się nami nie przejmujesz ,to stadion GTS-u będzie dla ciebie azylem spokoju
Ian 1906% poparcia :)
Ian, bez przesady:
"Nawet jednak w dziesięciu nie przegralibyśmy tego spotkania, gdybyśmy byli odpowiednio przygotowani fizycznie. [b]Trenowaliśmy zaledwie tydzień[/b]" pogrubienie duzo zmienia w tej wypowiedzi.
tydzień trenował też Baran,Cabaj,Nowak i inni.Facet jest GŁOWNYM sprawcą porażki,ale jego to w wywiadzie WALI !!!
Chodzi o to, ze nie obwinia Majewskiego, tylko mowi dlaczego nie dali rady fizycznie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)