zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja myślę,że Bojar zamiast tyle gadać, użalać
> sie nad sobą i robić z siebie ofiarę.. . Nikt go
> na razie z Cracovii nie wyrzuca, bo w
> przeciwieństwie do Skrzyni ma jeszcze przez 1,5
> roku ważny kontrakt. Ale nikt tez nie powinien
> grać tylko dlatego, że coś kiedyś dla klubu
> zrobił. Ja chcę oglądać Bojara, który swoimi
> akcjami podrywa drużynę do walki , który jedną
> indywidualną akcją przesądza wynik meczu z
> takim przeciwnikiem jak Polonia Bytom, który jest
> liderem zespołu, czyli takiego jak nas do tego
> przyzwyczaił.... a nie Bojara krzątającego sie
> po boisku, tracącego piłki, oraz takiego ,że
> przeciętny zawodnik Polonii bez problemu
> powstrzymuje jego akcję. Marcin to zawodnik,
> który ma największe umiejętności z obecnych
> piłkarzy Cracovii, a który ostatnio gra nie o
> klasę, ale przynajmniej o dwie poniżej swoich
> możliwości. Ja wierze ,że Marcin jeszcze
> udowodni swoja grą ,że to właśnie jemu przede
> wszystkim należy się miejsce w w składzie
> Cracovii i to nie takiej co jest o krok od
> przepaści, tylko walczącej o wyższe cele.
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2008-03-01 14:09 przez
> zac.
Zac bardzo CIe przepraszam... ale czy Ty taki glupi jestes czy naiwny?!
Bojar w duzo lepszej formie siedzial na lawie(runda jesienna)teraz ze mu jeden mecz nie wyszedl(zreszta ktoremu zawodnikowi wyszedl:))to Majewski nie berze go do Bialegostoku...TY myslisz ze przez to ze zagral slabszy mecz..
i tu jestes w wielkim bledzie!
napisales:
powinien
> raczej wziąć się w garść i udowodnić na
> treningach czy nawet w niedzielnym meczu drużyny
> ME, w którym ma zagrać ,że Stefan nie miał
> racji nie zabierając go do Białegostoku
wg mnie to udowodnil w meczu PE z gornikiem ze zasluguje na wyjazd do BIalegostoku..i to jak Bojar zap@@dala i sie przyklada na treningach(sam widzialem na wlasne oczy) swiadczy o jego pelnym zaangazowaniu i profesjonalizmie!
To ze tam nie pojechal napewno nie ma nic wspolnego z obecna Gra i forma jaka prezentuje,swiadczy o tym chociazby jego wypowiedz:
http://www.terazpasy.pl/cr_site/pilka_nozna/aktualnosci/rozmowki/marcin_bojarski_znam_scenariusz
Bojar sam sie juz z tym pogodzil ze go niechca!!!!a to ze ma 1,5roku wazny kontrakt..hmm..kontrakt mozna rozwiazac..a znajac Bojara to ambitny czlowiek i bedzie chcial gdzies grac a nie biegac po boiskach ME..zaryzykowalbym stwierdzenie ze sie jeszcze kolejki po niego ustawia bo wg mnie to najlepszy zawodnik jakiego mielismy w ostatnim okresie ktory jedna akcja,jednym podaniem moze zmienic losy meczu a wiadomo ze takich zawodnikow u Nas brak(byl kiedys Giza)ale co z tego jak malo biegal:P
niestety ale sprawa jest bardzo podobna do Skrzynskiego...tu nie chodzi o to jak on gra czy sie przyklada(a co jak co ale Bojar zawsze dawal z siebie 100%)itd... niestety ale aspekt pozasportowy byl powodem odsuniecia od gry Bojara jak i rowniez Skrzyni!
Bojar zawsze slynal z cietego jezyka a wiadomo Majewski"skarbnica wiedzy i madrosci"nie pozwoli sobie na to zeby ktos probowal negowac jego racji:)ale to tylko taka moja przypuszczalna teza i powod odsuniecia Bojara od tego jak i kolejnych meczow..ktora zarazem bardzo mnie WKU@WIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE MOZE TAK BYC ZE RUMCAJS BEDZIE WYRZYCAL NASZYCH NAJLEPSZYCH ZAWODNIKOW tylko dlatego ze maja wlasne zdanie,ze mu dupy nie liza itd(bo kaazdy chyba sie zgodzi ze i Giza i Skrzynski I Bojarski w ostatnim czasie byli naszymi najbardziej wartosiowymi zawodnikami!mowie w czasie przeszlym bo niewierze ze Bojar juz zagra)Najgorsze jest to ze Majewski dostal ciche przyzwolenie od Filipiaka na takie "akcje"..
-
-
Bojar musi zostac!!!
Raf,ja wszystkich zawodników w OE nazywam kopaczami....piłkarze to są w Niemczech,Hiszpani,Włoszech.W naszej lidze sie nie gra w piłkę tylko ją się kopie.
Majewski? Doktryner,szef trenerów ,dzięki którym piłke sie u nas właśnie kopie.Jaki pan taki kram.Działacz PZPN-u który ośmieszył sie wieloma wypowiedziami np.w sprawie Leo czy też broniąc Listkiewicza.Takie jest moje zdanie o Rumcajsie.Facet bez większych sukcesów.
Jeżeli Bojar dał w meczu z Polonią z siebie wszystko ,to......potwierdził tylko,że nie nadaje się do gry na obecną chwilę.Za zasługi ,to mogą mu dać order a JA CHCE PUNKTÓW W GRZE !!!!
Wiesz co kolego pasiak, może jestem głupi a może ty jesteś. Ja widzę tą sprawę tak jak napisałem, ty widzisz inaczej, kto ma racje pewnie ty :)..A w Zabrzu to Bojar akurat pokazał ,że nie nadaje sie do gry w środku i tylko to udowodnił.Nie jego wina, bo nie jest środkowym pomocnikiem. Przewaga Górnika w środku pola nie wzięła sie z niczego. Jak napisałem chciałbym widzieć takiego Bojara jak w I sezonach naszej gry w I lidze i niestety w obecnym sezonie takiego nie widziałem. Jedyne co mogłoby go bronic to jego występy a nie bronią..po meczu z Polonią to on najbardziej mnie zawiódł. Bo od takiego zawodnika jak on oczekuje znacznie więcej , bo jest zdecydowanie najlepiej wyszkolonym i najbardziej doświadczonym zawodnikiem w zespole...nie Baran, nie Nowak, nie Kłus czy Pawlusiński, tylko on.
Zac nie chcialem Cie w zadnym wypadku obrazic!oczywiscie masz prawo do wlasnego zdania a ja ma prawo do wlasnego..Bojara bede bronil zawsze bo lepszy Bojar bez formy niz Nowak z forma:)
wynik obronił decyzję Majewskiego a nasi kopacze nie poobrażali się,tylko powalczyli o dobry wynik.
Bojar,życzę Ci UDANEJ WALKI O SKŁAD, bo stać Cię na dużo więcej niz ostatnio pokazywałeś!!!!
pasiak od zawsze!! Napisał(a):
> Zac nie chcialem Cie w zadnym wypadku
> obrazic!oczywiscie masz prawo do wlasnego zdania a
> ja ma prawo do wlasnego..Bojara bede bronil zawsze
> bo lepszy Bojar bez formy niz Nowak z forma
Akurat mecz z Polonia jest tego zaprzeczeniem. Choć Nowak tez potrafi grac lepiej. Ja Bojara bardzo lubię i uważam ,ze jest lepszym zawodnikiem niż Nowak, ale chciałbym to widzieć na boisku a nie tylko wiedzieć.. chciałby też aby Bojarski w Cracovii został i mam nadzieję ,że zostanie i będzie grał jak za swoich najlepszych występów.. Dzisiaj jednak przede wszystkim ciesze się ze zwycięstwa :):):)
Śmiem zapytać, zresztą z całym szacunkiem dla Bojarskiego i jego sympatyków (Sam jestem jego kibicem); Bojarski dla Cracovii, czy Cracovia dla Bojarskiego?
Bojar dzieki za lata gry w Cracovii, dzieki za pamietnego gola strzelonego legi w Krakowie pare lat temu jak i za wiele innych. Z wielkim bólem stwierdzam ze jesli trener sie nie zmieni to prawdopodobnie juz w Pasach nie zagrasz bo rumcajs uroił sobie ze nie wkladasz serca w gre. Jestes kolejnym po Gizie,Wiśniewskim,Bani,Basterze,Skrzyńskim zawodnikiem który padł ofiarą szkodnika majewskiego. Pamietaj ze my kibice jestesmy z Tobą i chcielibysmy abyś nigdzie sie z Krakowa nie ruszał bo twoje miejsce jest TU!!!
KOSZER!
STEFAN Z JAKUBEM DLA CRACOVII CZY CRACOVIA DLA STEFANA I JAKUBA?
BOJARSKI TAK!!!!!!!! NIECH FILIPIAK NIE ROBI ZMIAN TYLKO W DRUZYNIE,NIECH ZROBI ZMIANY W ZARZĄDZIE I W SZTABIE SZKOLENIOWYM!!!!
To,że Stefanowi udało się wygrac jeden mecz to za mało!!!!
Oczywiscie z 3 punktów trzeba się cieszyć!
TYLKO PASY !!!!!!!!!!!!! BOJAR MUSI ZOSTAĆ!!!!!!!!
CO TO ZA BZDURY!!
BOJAR NIE POJECHAŁ NA JEDEN MECZ !! TO O NICZYM NIE SWIADCZY !! JEDYNIE ZMOBILIZUJE GO DO DALSZEJ PRACY !!
Panowie spoko spoko, Witkowskiego nie było w kadrze na mecz z polonią spoko spoko........
Oj trzeba będzie wygospodarować na naszym nowym stadionie kawałek placu i postawić tam ścianę płaczu. Zasługi zasługami a grać trzeba na jakimś tam przyzwoitym poziomie. Czy ktoś (poza krokodylem) powiedział, że Cracovia pozbywa się Marcina? Nie słyszałem. A piłkarz ma zapierd@l@ć na meczach i treningach a nie płakać w rękaw dziennikarzynom.
Bojar musi zostac!!! ale po tym jak usłuszałem jego wypowiedz ze w czerwcu rozwiązuje kontrakt to coś mnie zabolało i moja sympatia do tego zawodnika zmalała. Przeciez to profsjonalista i powinnien zrozumiec ze nie zawsze moze byc pewny 18 meczowej
zac Napisał(a):
> Wiesz co kolego pasiak, może jestem głupi a
> może ty jesteś. Ja widzę tą sprawę tak jak
> napisałem, ty widzisz inaczej, kto ma racje
> pewnie ty ..A w Zabrzu to Bojar akurat pokazał
> ,że nie nadaje sie do gry w środku i tylko to
> udowodnił.Nie jego wina, bo nie jest środkowym
> pomocnikiem. Przewaga Górnika w środku pola nie
> wzięła sie z niczego. [b]Jak napisałem chciałbym
> widzieć takiego Bojara jak w I sezonach naszej
> gry w I lidze i niestety w obecnym sezonie takiego
> nie widziałem.[/b] Jedyne co mogłoby go bronic to
> jego występy a nie bronią..po meczu z Polonią
> to on najbardziej mnie zawiódł. Bo od takiego
> zawodnika jak on oczekuje znacznie więcej , bo
> jest zdecydowanie najlepiej wyszkolonym i
> najbardziej doświadczonym zawodnikiem w
> zespole...nie Baran, nie Nowak, nie Kłus czy
> Pawlusiński, tylko on.
oceniasz przez pryzmat jednego meczu i chyba termin "sezon" pomylił Cię się z pojęciem "runda". bo w tamtej rundzie(w tym sezonie) Bojar był w formie a Majewski na siłe odsuwał go od składu. już się wtedy zapowiadało że chce go zniszczyć. i on nie chowała głowy w piasek nie obrażał się tylko walczył o skład. cały czas był pomijany i wchodził na ogony(w ktorych robil wiecej niz inni pilkarze przez caly mecz). wiec nie mozna mowic ze sie nie nadaje po jednym meczu.
wynik niby broni Majewskiego ale chodzi tutaj o szacunek dla piłkarzy. Gize wyrzucono nie wiadomo czemu, Skrzynskiego załatwiono w chamski sposób a teraz niszczy się Bojara.
Ja rozumiem odmładzanie drużyny ale robi się to wtedy gdy młodsi są lepsi od starszych a starsi sie juz nie nadaja do gry..
aubinKSC Napisał(a):
> CO TO ZA BZDURY!!
> BOJAR NIE POJECHAŁ NA JEDEN MECZ !! TO O NICZYM
> NIE SWIADCZY !! JEDYNIE ZMOBILIZUJE GO DO DALSZEJ
> PRACY !!
Taa tak samo jak Giza siedzial pare meczy na ławie i skonczyl w legi. Po wypowiedziach rumcajsa i Bojara widac ze są w konflikcie podobnym do majewski-giza. Nie sądze zeby Bojar wypełnil kontrakt aczkolwiek bardzo bym chcial...
WIerzę, że Bojar jeszcze nie raz zagra w podstawowym składzie.
SaNtO Napisał(a):
> zac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wiesz co kolego pasiak, może jestem głupi
> a
> > może ty jesteś. Ja widzę tą sprawę tak
> jak
> > napisałem, ty widzisz inaczej, kto ma racje
> > pewnie ty ..A w Zabrzu to Bojar akurat
> pokazał
> > ,że nie nadaje sie do gry w środku i tylko
> to
> > udowodnił.Nie jego wina, bo nie jest
> środkowym
> > pomocnikiem. Przewaga Górnika w środku pola
> nie
> > wzięła sie z niczego. Jak napisałem
> chciałbym
> > widzieć takiego Bojara jak w I sezonach
> naszej
> > gry w I lidze i niestety w obecnym sezonie
> takiego
> > nie widziałem. Jedyne co mogłoby go bronic
> to
> > jego występy a nie bronią..po meczu z
> Polonią
> > to on najbardziej mnie zawiódł. Bo od
> takiego
> > zawodnika jak on oczekuje znacznie więcej ,
> bo
> > jest zdecydowanie najlepiej wyszkolonym i
> > najbardziej doświadczonym zawodnikiem w
> > zespole...nie Baran, nie Nowak, nie Kłus
> czy
> > Pawlusiński, tylko on.
>
> oceniasz przez pryzmat jednego meczu i chyba
> termin "sezon" pomylił Cię się z pojęciem
> "runda". bo w tamtej rundzie(w tym sezonie) Bojar
> był w formie a Majewski na siłe odsuwał go od
> składu. już się wtedy zapowiadało że chce go
> zniszczyć. i on nie chowała głowy w piasek nie
> obrażał się tylko walczył o skład. cały czas
> był pomijany i wchodził na ogony(w ktorych robil
> wiecej niz inni pilkarze przez caly mecz). wiec
> nie mozna mowic ze sie nie nadaje po jednym
> meczu.
>
> wynik niby broni Majewskiego ale chodzi tutaj o
> szacunek dla piłkarzy. Gize wyrzucono nie wiadomo
> czemu, Skrzynskiego załatwiono w chamski sposób
> a teraz niszczy się Bojara.
>
> Ja rozumiem odmładzanie drużyny ale robi się to
> wtedy gdy młodsi są lepsi od starszych a starsi
> sie juz nie nadaja do gry..
>
>
>
> tak wlasnie Santo jak piszesz Bojar byl w gazie w tamtej rundzie(bo ile razy wchodzil z lawki to tylez razy byl z niego najwiekszy pozytek) ale Majewski na sile odsuwal go od skladu i dodal bym jeszcze ze dopiero po kolejnych porazkach(pod koniec rundy jesiennej) gdy Rumcajs poczul ze mu sie "grunt pod nogami pali"szukal ratunku w Bojarze wystawiajac go do gry od pierwszych minut!!
Nawet sam Bojar podkreslal w wywiadach ze niewie czemu teraz Majewski na niego stawia ,a wczesniej grzal lawe mimo ze uwaza iz przedtem nie byl w gorszej dyspozycji.(dowodem na to sa jego wejscia z lawki i naprawde dobra gra,a wiadomo ze wchodzac z lawki nie gra sie za dobrze)
A po wczorajszzm wygranym meczu jestem prawie pewny ze Bojar juz nie zagra...
I tak Ten pseudo trener wykonczy nastepnego DOBREGO zawodnika...
DLATEGO BEZ WZGLEDU NA WSZYSTKO MOWIE MAJEWSKI VON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedyny mecz, w którym Bojar w tym sezonie wszedł z ławki i zagrał tak jak on potrafi to był mecz z Groclinem. Szkoda ,że akurat doznał kontuzji i nie mógł grać w kolejnych. W pozostałych, w których wchodził, czy grał w I składzie to wpisywał się w szarą rzeczywistość. Z Polonią w I meczu wszedł np w 45 minucie i przegraliśmy w kompromitującym stylu 1:0, tracąc bramkę w II połowie. Nie chce się wdawać w szerszą polemikę odnośnie Marcina , bo za bardzo go szanuję , ale tak ważne mecze jak z Polonią pokazują na ile można w tym momencie na niego liczyć. Co do Skrzyńskiego to nie ma pewności czy on w ogóle chciał w Cracovii dalej grać , jak wiadomo od dawno jest blisko związany ze Stawowym i być może taki cel sobie już dawno obrał. Darek Pawluśiński też jest starszym zawodnikiem, a nie było problemu z przedłużeniem jego kontraktu. A wracając do Bojara, to będzie miał okazje udowodnić już w meczu PE z Górnikiem ,że to właśnie jemu należy się miejsce w składzie Cracovii, trzymam kciuki za niego, bo jest to zawodnik, który w tym momencie powinien być gwiazdą naszej przeciętnej OE. Jeżeli Bojar będzie grał dobrze to Majewski nie będzie miał żadnych argumentów, aby go pomijać w składzie i sam wtedy będę głośno krzyczał o to żeby grał. w zeszłym sezonie Bojar grał dobrze i nie było siły, aby nie występował w I składzie i walnie przyczynił sie do zajęcia 4 miejsca.
zac przywołujesz mecz w Bytomiu a powiedz mi kto tam wtedy dobrze zagrał. wiśnia i bojar weszli na II połowe i nie grali świetnie ale napewno lepiej od tych ktorzy byli na boisku od poczatku.
mam taka sama nadzieje jak Ty ze juz w srode Bojar przekona do siebie Majewskiego a my rowniez wesprzemy go jakims cieplym okrzykiem !
Sokół: Baster? Baster padl ofiara Stawowego. Z dobrego pomocnika (za czasow 3 ligi mojego ulubionego) zrobil kiepskiego obronce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)