Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Bojar musi zostac!!!

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 29.02.2008 o 10:34
      Ostatnia aktywność 16.05.2008 o 13:49
      17027 wyświetleń
    • pasiak od zawsze!!

556
      0
    • 01.03.2008 o 17:13
      Post #409082 01.03.2008 17:13
    zac Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Ja myślę,że Bojar zamiast tyle gadać, użalać > sie nad sobą i robić z siebie ofiarę.. . Nikt go > na razie z Cracovii nie wyrzuca, bo w > przeciwieństwie do Skrzyni ma jeszcze przez 1,5 > roku ważny kontrakt. Ale nikt tez nie powinien > grać tylko dlatego, że coś kiedyś dla klubu > zrobił. Ja chcę oglądać Bojara, który swoimi > akcjami podrywa drużynę do walki , który jedną > indywidualną akcją przesądza wynik meczu z > takim przeciwnikiem jak Polonia Bytom, który jest > liderem zespołu, czyli takiego jak nas do tego > przyzwyczaił.... a nie Bojara krzątającego sie > po boisku, tracącego piłki, oraz takiego ,że > przeciętny zawodnik Polonii bez problemu > powstrzymuje jego akcję. Marcin to zawodnik, > który ma największe umiejętności z obecnych > piłkarzy Cracovii, a który ostatnio gra nie o > klasę, ale przynajmniej o dwie poniżej swoich > możliwości. Ja wierze ,że Marcin jeszcze > udowodni swoja grą ,że to właśnie jemu przede > wszystkim należy się miejsce w w składzie > Cracovii i to nie takiej co jest o krok od > przepaści, tylko walczącej o wyższe cele. > > > > Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2008-03-01 14:09 przez > zac. Zac bardzo CIe przepraszam... ale czy Ty taki glupi jestes czy naiwny?! Bojar w duzo lepszej formie siedzial na lawie(runda jesienna)teraz ze mu jeden mecz nie wyszedl(zreszta ktoremu zawodnikowi wyszedl:))to Majewski nie berze go do Bialegostoku...TY myslisz ze przez to ze zagral slabszy mecz.. i tu jestes w wielkim bledzie! napisales: powinien > raczej wziąć się w garść i udowodnić na > treningach czy nawet w niedzielnym meczu drużyny > ME, w którym ma zagrać ,że Stefan nie miał > racji nie zabierając go do Białegostoku wg mnie to udowodnil w meczu PE z gornikiem ze zasluguje na wyjazd do BIalegostoku..i to jak Bojar zap@@dala i sie przyklada na treningach(sam widzialem na wlasne oczy) swiadczy o jego pelnym zaangazowaniu i profesjonalizmie! To ze tam nie pojechal napewno nie ma nic wspolnego z obecna Gra i forma jaka prezentuje,swiadczy o tym chociazby jego wypowiedz: http://www.terazpasy.pl/cr_site/pilka_nozna/aktualnosci/rozmowki/marcin_bojarski_znam_scenariusz Bojar sam sie juz z tym pogodzil ze go niechca!!!!a to ze ma 1,5roku wazny kontrakt..hmm..kontrakt mozna rozwiazac..a znajac Bojara to ambitny czlowiek i bedzie chcial gdzies grac a nie biegac po boiskach ME..zaryzykowalbym stwierdzenie ze sie jeszcze kolejki po niego ustawia bo wg mnie to najlepszy zawodnik jakiego mielismy w ostatnim okresie ktory jedna akcja,jednym podaniem moze zmienic losy meczu a wiadomo ze takich zawodnikow u Nas brak(byl kiedys Giza)ale co z tego jak malo biegal:P niestety ale sprawa jest bardzo podobna do Skrzynskiego...tu nie chodzi o to jak on gra czy sie przyklada(a co jak co ale Bojar zawsze dawal z siebie 100%)itd... niestety ale aspekt pozasportowy byl powodem odsuniecia od gry Bojara jak i rowniez Skrzyni! Bojar zawsze slynal z cietego jezyka a wiadomo Majewski"skarbnica wiedzy i madrosci"nie pozwoli sobie na to zeby ktos probowal negowac jego racji:)ale to tylko taka moja przypuszczalna teza i powod odsuniecia Bojara od tego jak i kolejnych meczow..ktora zarazem bardzo mnie WKU@WIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MOZE TAK BYC ZE RUMCAJS BEDZIE WYRZYCAL NASZYCH NAJLEPSZYCH ZAWODNIKOW tylko dlatego ze maja wlasne zdanie,ze mu dupy nie liza itd(bo kaazdy chyba sie zgodzi ze i Giza i Skrzynski I Bojarski w ostatnim czasie byli naszymi najbardziej wartosiowymi zawodnikami!mowie w czasie przeszlym bo niewierze ze Bojar juz zagra)Najgorsze jest to ze Majewski dostal ciche przyzwolenie od Filipiaka na takie "akcje"..
    • ian thorpe

17.8K
      14.2K
    • 01.03.2008 o 17:24
      Post #409084 01.03.2008 17:24
    Raf,ja wszystkich zawodników w OE nazywam kopaczami....piłkarze to są w Niemczech,Hiszpani,Włoszech.W naszej lidze sie nie gra w piłkę tylko ją się kopie. Majewski? Doktryner,szef trenerów ,dzięki którym piłke sie u nas właśnie kopie.Jaki pan taki kram.Działacz PZPN-u który ośmieszył sie wieloma wypowiedziami np.w sprawie Leo czy też broniąc Listkiewicza.Takie jest moje zdanie o Rumcajsie.Facet bez większych sukcesów. Jeżeli Bojar dał w meczu z Polonią z siebie wszystko ,to......potwierdził tylko,że nie nadaje się do gry na obecną chwilę.Za zasługi ,to mogą mu dać order a JA CHCE PUNKTÓW W GRZE !!!!
    • zac

7.2K
      1.5K
    • 01.03.2008 o 17:55
      Post #409108 01.03.2008 17:55
    Wiesz co kolego pasiak, może jestem głupi a może ty jesteś. Ja widzę tą sprawę tak jak napisałem, ty widzisz inaczej, kto ma racje pewnie ty :)..A w Zabrzu to Bojar akurat pokazał ,że nie nadaje sie do gry w środku i tylko to udowodnił.Nie jego wina, bo nie jest środkowym pomocnikiem. Przewaga Górnika w środku pola nie wzięła sie z niczego. Jak napisałem chciałbym widzieć takiego Bojara jak w I sezonach naszej gry w I lidze i niestety w obecnym sezonie takiego nie widziałem. Jedyne co mogłoby go bronic to jego występy a nie bronią..po meczu z Polonią to on najbardziej mnie zawiódł. Bo od takiego zawodnika jak on oczekuje znacznie więcej , bo jest zdecydowanie najlepiej wyszkolonym i najbardziej doświadczonym zawodnikiem w zespole...nie Baran, nie Nowak, nie Kłus czy Pawlusiński, tylko on.
    • pasiak od zawsze!!

556
      0
    • 01.03.2008 o 18:07
      Post #409151 01.03.2008 18:07
    Zac nie chcialem Cie w zadnym wypadku obrazic!oczywiscie masz prawo do wlasnego zdania a ja ma prawo do wlasnego..Bojara bede bronil zawsze bo lepszy Bojar bez formy niz Nowak z forma:)
    • ian thorpe

17.8K
      14.2K
    • 01.03.2008 o 18:10
      Post #409159 01.03.2008 18:10
    wynik obronił decyzję Majewskiego a nasi kopacze nie poobrażali się,tylko powalczyli o dobry wynik. Bojar,życzę Ci UDANEJ WALKI O SKŁAD, bo stać Cię na dużo więcej niz ostatnio pokazywałeś!!!!
    • zac

7.2K
      1.5K
    • 01.03.2008 o 18:18
      Post #409175 01.03.2008 18:18
    pasiak od zawsze!! Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Zac nie chcialem Cie w zadnym wypadku > obrazic!oczywiscie masz prawo do wlasnego zdania a > ja ma prawo do wlasnego..Bojara bede bronil zawsze > bo lepszy Bojar bez formy niz Nowak z forma Akurat mecz z Polonia jest tego zaprzeczeniem. Choć Nowak tez potrafi grac lepiej. Ja Bojara bardzo lubię i uważam ,ze jest lepszym zawodnikiem niż Nowak, ale chciałbym to widzieć na boisku a nie tylko wiedzieć.. chciałby też aby Bojarski w Cracovii został i mam nadzieję ,że zostanie i będzie grał jak za swoich najlepszych występów.. Dzisiaj jednak przede wszystkim ciesze się ze zwycięstwa :):):)
    • Koszer

1.1K
      0
    • 01.03.2008 o 19:56
      Post #409215 01.03.2008 19:56
    Śmiem zapytać, zresztą z całym szacunkiem dla Bojarskiego i jego sympatyków (Sam jestem jego kibicem); Bojarski dla Cracovii, czy Cracovia dla Bojarskiego?
    • sokół

185
      0
    • 02.03.2008 o 00:50
      Post #409284 02.03.2008 00:50
    Bojar dzieki za lata gry w Cracovii, dzieki za pamietnego gola strzelonego legi w Krakowie pare lat temu jak i za wiele innych. Z wielkim bólem stwierdzam ze jesli trener sie nie zmieni to prawdopodobnie juz w Pasach nie zagrasz bo rumcajs uroił sobie ze nie wkladasz serca w gre. Jestes kolejnym po Gizie,Wiśniewskim,Bani,Basterze,Skrzyńskim zawodnikiem który padł ofiarą szkodnika majewskiego. Pamietaj ze my kibice jestesmy z Tobą i chcielibysmy abyś nigdzie sie z Krakowa nie ruszał bo twoje miejsce jest TU!!!
    • krak 06

1.7K
      424
    • 02.03.2008 o 12:21
      Post #409375 02.03.2008 12:21
    KOSZER! STEFAN Z JAKUBEM DLA CRACOVII CZY CRACOVIA DLA STEFANA I JAKUBA? BOJARSKI TAK!!!!!!!! NIECH FILIPIAK NIE ROBI ZMIAN TYLKO W DRUZYNIE,NIECH ZROBI ZMIANY W ZARZĄDZIE I W SZTABIE SZKOLENIOWYM!!!! To,że Stefanowi udało się wygrac jeden mecz to za mało!!!! Oczywiscie z 3 punktów trzeba się cieszyć! TYLKO PASY !!!!!!!!!!!!! BOJAR MUSI ZOSTAĆ!!!!!!!!
    • aubinKSC

122
      0
    • 02.03.2008 o 12:24
      Post #409377 02.03.2008 12:24
    CO TO ZA BZDURY!! BOJAR NIE POJECHAŁ NA JEDEN MECZ !! TO O NICZYM NIE SWIADCZY !! JEDYNIE ZMOBILIZUJE GO DO DALSZEJ PRACY !!
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 02.03.2008 o 12:39
      Post #409385 02.03.2008 12:39
    Panowie spoko spoko, Witkowskiego nie było w kadrze na mecz z polonią spoko spoko........
    • delGado

924
      118
    • 02.03.2008 o 13:04
      Post #409392 02.03.2008 13:04
    Oj trzeba będzie wygospodarować na naszym nowym stadionie kawałek placu i postawić tam ścianę płaczu. Zasługi zasługami a grać trzeba na jakimś tam przyzwoitym poziomie. Czy ktoś (poza krokodylem) powiedział, że Cracovia pozbywa się Marcina? Nie słyszałem. A piłkarz ma zapierd@l@ć na meczach i treningach a nie płakać w rękaw dziennikarzynom.
    • Proto

84
      0
    • 02.03.2008 o 14:11
      Post #409417 02.03.2008 14:11
    Bojar musi zostac!!! ale po tym jak usłuszałem jego wypowiedz ze w czerwcu rozwiązuje kontrakt to coś mnie zabolało i moja sympatia do tego zawodnika zmalała. Przeciez to profsjonalista i powinnien zrozumiec ze nie zawsze moze byc pewny 18 meczowej
    • SaNtO

31.1K
      16.3K
    • 02.03.2008 o 14:18
      Post #409419 02.03.2008 14:18
    zac Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Wiesz co kolego pasiak, może jestem głupi a > może ty jesteś. Ja widzę tą sprawę tak jak > napisałem, ty widzisz inaczej, kto ma racje > pewnie ty ..A w Zabrzu to Bojar akurat pokazał > ,że nie nadaje sie do gry w środku i tylko to > udowodnił.Nie jego wina, bo nie jest środkowym > pomocnikiem. Przewaga Górnika w środku pola nie > wzięła sie z niczego. [b]Jak napisałem chciałbym > widzieć takiego Bojara jak w I sezonach naszej > gry w I lidze i niestety w obecnym sezonie takiego > nie widziałem.[/b] Jedyne co mogłoby go bronic to > jego występy a nie bronią..po meczu z Polonią > to on najbardziej mnie zawiódł. Bo od takiego > zawodnika jak on oczekuje znacznie więcej , bo > jest zdecydowanie najlepiej wyszkolonym i > najbardziej doświadczonym zawodnikiem w > zespole...nie Baran, nie Nowak, nie Kłus czy > Pawlusiński, tylko on. oceniasz przez pryzmat jednego meczu i chyba termin "sezon" pomylił Cię się z pojęciem "runda". bo w tamtej rundzie(w tym sezonie) Bojar był w formie a Majewski na siłe odsuwał go od składu. już się wtedy zapowiadało że chce go zniszczyć. i on nie chowała głowy w piasek nie obrażał się tylko walczył o skład. cały czas był pomijany i wchodził na ogony(w ktorych robil wiecej niz inni pilkarze przez caly mecz). wiec nie mozna mowic ze sie nie nadaje po jednym meczu. wynik niby broni Majewskiego ale chodzi tutaj o szacunek dla piłkarzy. Gize wyrzucono nie wiadomo czemu, Skrzynskiego załatwiono w chamski sposób a teraz niszczy się Bojara. Ja rozumiem odmładzanie drużyny ale robi się to wtedy gdy młodsi są lepsi od starszych a starsi sie juz nie nadaja do gry..
    • sokół

185
      0
    • 02.03.2008 o 16:08
      Post #409457 02.03.2008 16:08
    aubinKSC Napisał(a): ------------------------------------------------------- > CO TO ZA BZDURY!! > BOJAR NIE POJECHAŁ NA JEDEN MECZ !! TO O NICZYM > NIE SWIADCZY !! JEDYNIE ZMOBILIZUJE GO DO DALSZEJ > PRACY !! Taa tak samo jak Giza siedzial pare meczy na ławie i skonczyl w legi. Po wypowiedziach rumcajsa i Bojara widac ze są w konflikcie podobnym do majewski-giza. Nie sądze zeby Bojar wypełnil kontrakt aczkolwiek bardzo bym chcial...
    • Leesior

11.3K
      2.9K
    • 02.03.2008 o 16:12
      Post #409460 02.03.2008 16:12
    WIerzę, że Bojar jeszcze nie raz zagra w podstawowym składzie.
    • pasiak od zawsze!!

556
      0
    • 02.03.2008 o 20:48
      Post #409598 02.03.2008 20:48
    SaNtO Napisał(a): ------------------------------------------------------- > zac Napisał(a): > -------------------------------------------------- > ----- > > Wiesz co kolego pasiak, może jestem głupi > a > > może ty jesteś. Ja widzę tą sprawę tak > jak > > napisałem, ty widzisz inaczej, kto ma racje > > pewnie ty ..A w Zabrzu to Bojar akurat > pokazał > > ,że nie nadaje sie do gry w środku i tylko > to > > udowodnił.Nie jego wina, bo nie jest > środkowym > > pomocnikiem. Przewaga Górnika w środku pola > nie > > wzięła sie z niczego. Jak napisałem > chciałbym > > widzieć takiego Bojara jak w I sezonach > naszej > > gry w I lidze i niestety w obecnym sezonie > takiego > > nie widziałem. Jedyne co mogłoby go bronic > to > > jego występy a nie bronią..po meczu z > Polonią > > to on najbardziej mnie zawiódł. Bo od > takiego > > zawodnika jak on oczekuje znacznie więcej , > bo > > jest zdecydowanie najlepiej wyszkolonym i > > najbardziej doświadczonym zawodnikiem w > > zespole...nie Baran, nie Nowak, nie Kłus > czy > > Pawlusiński, tylko on. > > oceniasz przez pryzmat jednego meczu i chyba > termin "sezon" pomylił Cię się z pojęciem > "runda". bo w tamtej rundzie(w tym sezonie) Bojar > był w formie a Majewski na siłe odsuwał go od > składu. już się wtedy zapowiadało że chce go > zniszczyć. i on nie chowała głowy w piasek nie > obrażał się tylko walczył o skład. cały czas > był pomijany i wchodził na ogony(w ktorych robil > wiecej niz inni pilkarze przez caly mecz). wiec > nie mozna mowic ze sie nie nadaje po jednym > meczu. > > wynik niby broni Majewskiego ale chodzi tutaj o > szacunek dla piłkarzy. Gize wyrzucono nie wiadomo > czemu, Skrzynskiego załatwiono w chamski sposób > a teraz niszczy się Bojara. > > Ja rozumiem odmładzanie drużyny ale robi się to > wtedy gdy młodsi są lepsi od starszych a starsi > sie juz nie nadaja do gry.. > > > > tak wlasnie Santo jak piszesz Bojar byl w gazie w tamtej rundzie(bo ile razy wchodzil z lawki to tylez razy byl z niego najwiekszy pozytek) ale Majewski na sile odsuwal go od skladu i dodal bym jeszcze ze dopiero po kolejnych porazkach(pod koniec rundy jesiennej) gdy Rumcajs poczul ze mu sie "grunt pod nogami pali"szukal ratunku w Bojarze wystawiajac go do gry od pierwszych minut!! Nawet sam Bojar podkreslal w wywiadach ze niewie czemu teraz Majewski na niego stawia ,a wczesniej grzal lawe mimo ze uwaza iz przedtem nie byl w gorszej dyspozycji.(dowodem na to sa jego wejscia z lawki i naprawde dobra gra,a wiadomo ze wchodzac z lawki nie gra sie za dobrze) A po wczorajszzm wygranym meczu jestem prawie pewny ze Bojar juz nie zagra... I tak Ten pseudo trener wykonczy nastepnego DOBREGO zawodnika... DLATEGO BEZ WZGLEDU NA WSZYSTKO MOWIE MAJEWSKI VON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • zac

7.2K
      1.5K
    • 02.03.2008 o 21:11
      Post #409611 02.03.2008 21:11
    Jedyny mecz, w którym Bojar w tym sezonie wszedł z ławki i zagrał tak jak on potrafi to był mecz z Groclinem. Szkoda ,że akurat doznał kontuzji i nie mógł grać w kolejnych. W pozostałych, w których wchodził, czy grał w I składzie to wpisywał się w szarą rzeczywistość. Z Polonią w I meczu wszedł np w 45 minucie i przegraliśmy w kompromitującym stylu 1:0, tracąc bramkę w II połowie. Nie chce się wdawać w szerszą polemikę odnośnie Marcina , bo za bardzo go szanuję , ale tak ważne mecze jak z Polonią pokazują na ile można w tym momencie na niego liczyć. Co do Skrzyńskiego to nie ma pewności czy on w ogóle chciał w Cracovii dalej grać , jak wiadomo od dawno jest blisko związany ze Stawowym i być może taki cel sobie już dawno obrał. Darek Pawluśiński też jest starszym zawodnikiem, a nie było problemu z przedłużeniem jego kontraktu. A wracając do Bojara, to będzie miał okazje udowodnić już w meczu PE z Górnikiem ,że to właśnie jemu należy się miejsce w składzie Cracovii, trzymam kciuki za niego, bo jest to zawodnik, który w tym momencie powinien być gwiazdą naszej przeciętnej OE. Jeżeli Bojar będzie grał dobrze to Majewski nie będzie miał żadnych argumentów, aby go pomijać w składzie i sam wtedy będę głośno krzyczał o to żeby grał. w zeszłym sezonie Bojar grał dobrze i nie było siły, aby nie występował w I składzie i walnie przyczynił sie do zajęcia 4 miejsca.
    • SaNtO

31.1K
      16.3K
    • 02.03.2008 o 21:39
      Post #409629 02.03.2008 21:39
    zac przywołujesz mecz w Bytomiu a powiedz mi kto tam wtedy dobrze zagrał. wiśnia i bojar weszli na II połowe i nie grali świetnie ale napewno lepiej od tych ktorzy byli na boisku od poczatku. mam taka sama nadzieje jak Ty ze juz w srode Bojar przekona do siebie Majewskiego a my rowniez wesprzemy go jakims cieplym okrzykiem !
    • pasiasty81

3.2K
      1
    • 03.03.2008 o 00:21
      Post #409664 03.03.2008 00:21
    Sokół: Baster? Baster padl ofiara Stawowego. Z dobrego pomocnika (za czasow 3 ligi mojego ulubionego) zrobil kiepskiego obronce.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie