poszukuje fotki wizerunkiem Gustawa Holoubka z naszej wczoraszjej oprawy
-
-
CRACOVIA - GÓRNIK ZABRZE 3 : 0
Ja też bym ją bardzo chętnie zobaczył.
na stronie Opravców jest ów fota dostępna
droit au but:
[url]http://www.free-codecs.com/Real_Alternative_download.htm[/url]
ściągnąć, zainstalować, oglądać :)
ja odstałem swoje w jednej kolejce, po czym dowiedziałem sie ze tu nie ma już biletów na sektor D, miałem tylko 12zł w portfelu więc poszedłem do drugiej kasy- a tam pani powiedziała, że nie było w ogóle na ten mecz biletów na D...kpina normalnie
jeszcze do tego euronet przy alejach nie miał 20zł żeby mi dać, a na mbanku 50zl nie miałem.
chciałem jak najszybciej wejść na stadion, to zapłaciłem prowizje, wyciągłem kase z drugiej karty, żeby później odkupić bilet od jednego gościa (pozdro), którego nie wpuścili na stadion bo trochu przesadził z rozgrzewką :) koniec końców znalazłem sie na stadionie w 26 minucie meczu i euforia nie opuściła mnie do teraz.
na swoje usprawiedliwienie dodam, że w piątek przeszedłem całą miodową i nie zobaczyłem szyldu MARKO, a wtedy bardzo lało to już sobie odpuściłem...teraz już zapamiętałem, który numer na miodowej :)
jebać żaboli co robili w zabrzu wyskakiwali z ukrycia i kasowali cracovskie samochody Pasy zagrały piękny mecz i to się liczy powoli wraca też wspaniała atmosfera na stadionie idziemy w dobrym kierunku i tak TRZYMAC !!!TYLKO PASY!!!
dobrze napisał KKK 84 Wstyd za niektórych "kolegów" po szalu co piszą takie pierdoły!!!Zycze wam zeby was np. jakis niedorozwinięty ochroniarz spryskał gazem prosto w twarz ,czy tez jakis policjant który marzy tylko zeby sie na kims wyżyć poczęstował was gumową pałką przez plecy
Mecz w wykonaniu Cracovii bardzo dobry!!! Brawo Pasy... a ja mam tylko jedno złośliwe pytanie - gdzie są teraz Ci pseudokibice, którzy tak znieważali na tym forum Pawkę Nowaka i Fąfla Radwańskiego??
tutaj. o cos Ci chodzi?
Poznań gratuluje wygranej ;D
pozdrawiamy i do zobaczenia w Grodzisku ;)
Pawka zagrał rewelacyjnie ale w Łodzi zagrał kiche i taka jest prawda ja chce widzieć Pawke cały czas takiego jak w meczu z Górnikiem!!!
Kraków 15.03.2008.
AFERA O FLAGE ''TORCIDA GÓRNIK''
Nasza legendarna flaga ''Torcida Górnik'' powstała w 1999 roku i jest jedną z wizytówek kibiców Górnika Zabrze. Przez te pare lat zjeździła z nami wiekszość stadionów gdzie graliśmy i nigdy nikomu nie przeszkadzała. Aż do feralnego meczu w Krakowie.
Ochroniarzowi nie spodobał się sympatyczny ''Eddy'' z Iron Maiden. Nie wiem co złego w nim widział: rasiste, szatana czy potwora z bagien.
Do Krakowa pojechaliśmy w 350 osób (tylko tyle otrzymaliśmy biletów) i byliśmy na 2 godziny przed meczem. W ciągu tych 2 godzin na obiekt udało się wejść tylko 200 osobom. Reszta wchodziła już podczas trwania 1 połowy spotkania.
Ochrona na Cracovii łamie z premedytacją ustawe o imprezach masowych. Ochroniarze są w kominiarkach i bez widocznych numerów identyfikacyjnych. Numer posiadał tylko jeden (320) szef zabezpieczenia który okazał się głównym winowajcą całego zamieszania. To on właśnie doczepił się do flagi ''Torcida Górnik'' i kazał ją zostawić poza stadionem. Problem w tym,że nie było depozytu przy sektorze gości, co jest również wymogiem organizacyjnym. W związku z takim obrotem sprawy nie wywieszamy naszych pozostałych flag. W końcu doszło do absurdalnej sytuacji,że kilka osób wraz z naszą flagą zostało wyproszonych z terenu stadionu. Solidarnie postanowiliśmy wszyscy opuścić obiekt Cracovii. Tu kolejna przeszkoda. Bezpodstawnie ochrona używa gazu. Mecz zostaje przerwany na kilka minut.
Należy również nadmienić dobre zachowanie sympatyków Cracovii, którzy widząc co się dzieje skandowali :''wpuście Górnika....''
Gdy opusciliśmy obiekt przy Kałuży, jeden z członków Stowarzyszenia ''KSGZ'' został w Krakowie i napisał skarge na działania Cracovii i służb ochroniarskich. Nasz człowiek wraz z delegatem opisali wszelkie nieprawidłowości towarzyszące zaistniałej sytuacji. Oczywiście w niektórych kwestiach mieli odmienne zdanie.
Skandaliczne było również zachowanie pani Marii Maczugowskiej odpowiedzialnej za bezpieczeństwo na obiekcie Cracovii. Swoja postawą wykazała się totalnym brakiem kompetencji.
Olbrzymie było nasze zdziwienie, gdy po powrocie z meczu mogliśmy przeczytać w mediach : ''służby ochrony skutecznie usuneły awanturujących się kibiców z Zabrza''. Jednak to zostawie bez komentarza.
Podsumowując: ostatnie pojedynki Wisła-Widzew oraz Cracovia-Górnik dobitnie dowodzą,że pod wzgledem organizacyjnym Kraków nie zasługuje na Euro 2012.
DR.MARTENS-DENTAL PLAN
to jest skandal i mam nadzieje ze ta skarga cos zmieni ! nie moze byc tak ze co mecz to jakas ekipa ma u nas jaja z wejsciem !!
maczugowska TSK. co ona jeszcze robi w klubie? to jest kochanka Tabisza czy co ?
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tutaj. o cos Ci chodzi?
>
> --------------------------------------------------
> ------------
> Najbardziej nie lubię głupich pytań na które
> odpowiadam...
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
W sumie to o nic, ale wczoraj po raz kolejny okazało sie ,że zawodnik o III ligowych umiejętnościach i wg twojej opinii kompletne drewno i beztalencie, został przez sporą grupę obserwatorów (w tym Henryka Kasperczaka) uznany za najlepszego zawodnika spotkania Cracovia - Górnik :):):)
Jednym słowem zdarzył sie kolejny cud ;)
http://www.cracovia.strefa.pl/
duza fotogaleria z meczu
to musiał być cud
SaNtO Napisał(a):
> to musiał być cud
>
> --------------------------------------------------
> ------------
> Najbardziej nie lubię głupich pytań na które
> odpowiadam...
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
jeden mecz w którym zawodowcy uznaja Pawkę za najlepszego gracza Cracovii to owszem może być przypadek...
ale kolejne....
...a może to jednak Pan Panie Santo nie znasz się na piłce ? ;) [ściągniete z pewnej sygnaturki ;) ]
ps: Gratulacje Pawka:)
Mam nadzieje że posypią sie konkretne kary dla winnych niewpuszczenia kibiców Zabrza na stadion, wraz z tą emerytką M.M.
fran Napisał(a):
> Mecz w wykonaniu Cracovii bardzo dobry!!! Brawo
> Pasy... a ja mam tylko jedno złośliwe pytanie -
> gdzie są teraz Ci pseudokibice, którzy tak
> znieważali na tym forum Pawkę Nowaka i Fąfla
> Radwańskiego??
Jak dla mnie to Nowak słabiutki i do zmiany jak najszybciej. Pudłuje jak trzeba strzelać, nie przyjmuje piłek, w meczu w Łodzi miał bardzo dużo takich akcji i kto był ten wiem że najczęściej tracił piłke. Wczoraj lepiej bo i cała druzyna grała lepiej. Ale o siłe drużyny on wogóle nie stanowi.
Każdy , kto trochę na wyjazdy jeździ wie , że takie sytuacje są niestety normą. Zawsze , gdy tylko na stadion zawita duża liczba gości pojawia się problem. To nie wina Cracovii tylko debilnych przepisów. A , że służby ochroniarskie na polskich stadionach nie wykazują minimum dobrej woli a wręcz przeszkadzają , to zamieszanie jest dodatkowe...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)