Do tego co napisał Potter "nic dodać nic ująć".A dla takich kolegów jak Starszy mam propozycje,zamiast negować to co pisze prasa i obrażać sie na "pismaków",po pierwsze najpierw niech przeczytają dany artykuł,a pózniej niech skonfrontują jego treść z rzeczywistością,czyli np. porozmawiają z osobami o których jest w nim mowa!
I dlatego kolego Starszy dobrze by było,żebyś ten artykuł w sobotnim Przeglądzie Sportowym przeczytał/zresztą nie tylko Ty ale wszyscy wielbiciele Jakubka!/
665!!!(SM + JT)>>>>>>>>
-
-
THE FINAL COUNTDOWN MAJEWSKI...
Zapodałby ktoś ten artykuł?
Prośba!!!
Problem polega na tym, że nasz nadtrener nie jest w stanie prowadzić merytorycznej dyskuji. Jest kilku zawodników którzy w zachodnich ligach biegaja 12 km w ciągu meczu i nie należą do orłów. A nasz specjalista uwaza że to jest podstaWA SUKCESU. Totalny dyletant
krak06-dzieki za propozycję abym coś miął czytać i jeszcze konfrontować,a negować artykuły tego szmatławego Przeglądu zawsze mi wolno.Kolega i Potter tworzycie duet na tym forum który bardzo się uzupełnia w pokazywaniu złych rzeczy jakie się dzieją w Klubie(krytyka jest potrzebna- totalne napiepszanie to duży błąd) zapominając o istnieniu też rzeczy dobrych.Muszę nadnienić,nie byłem i nie jestem wielbicielem Jakubka -jestem fanem CRACOVII i do czytania tej gadzinówki pełnej przekłamań na nasz temat niech mnie Kolega nie namawia.Dlaczego wspomniany artykuł jako "interesująca lektura" dla Pottera która też Koledze przypadła do gustu pisząc"nic dodać nic ująć"ma być też dla mnie i dla innych forumowiczów czymś interesującym? Ja myślę,że pewnych spraw nie należy nagłaśniać na tym "wolnym" forum, wystarczy jak to robią ziejący do Nas nienawiścią "dziennikarzyny" z niektórych pism.Dalszej polemiki w tym temacie nie będę już prowadził-POZDRAWIAM.
starszy zastanowmy sie wspolnie dlaczego dziennikarze o nas pisza? bo nas nienawidza i wysysaja sobie z palca te wszystkie brudy?? POPROSTU cos jest na rzeczy i chwasty trzeba wyrywac. dziwne ze za Misiora nie bylo takiego smrodu
Do Starszego!
Sam ziejesz nienawiścią Do tej Gazety i do piszacych w niej jak mówisz "dziennikarzyn" ,zapoznaj się tylko z tym jednym artykułem tj. LUDZIE Z CHARAKTEREM-Piłka uratowała mu życie,bo z tego co piszesz to go nie czytałeś,pożniej będziemy dyskutować,co jest w nim prawdą a co nieprawdą.
Fanami Cracovii jestem na pewno Ja,Potter,Santo czy inni piszacy na forum, i nie chodzi tu o nagłaśnianie niektórych spraw ,ale wyeliminowanie pewnych rzeczy,(zwiazane jest to też z wymianą niektórych ludzi którzy się nie sprawdzają na swoich stanowiskach) które się dzieją w klubie,tak aby klub był mocniejszy i lepiej zarządzany.
Na pewno wszystkim lezy na sercu dobro PASÓW,tylko nie wszyscy myslą tak samo.Pozdrawiam.
TYLKO PASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak , KRAK 06 już o tym wszyscy wiemy jak to ''paskudnie '' Cracovia potraktowała Piszczka .
Nasz klub to nie Caritas .
SaNtO odpowiem Ci krótko- bo jesteśmy teraz "solą w oku" dla gts-u tak uwielbiananego przez tych panów.Zobacz kto siedzi np.w TV-Kraków jak i w innych redakcjach sportowych.Nasze brudy nagłaśnia się ze zdwojoną siłą,a o brudach naszej sąsiadki cicho sza w środkach przekazu.Zrozum,że za MISIORA nie byliśmy jeszcze tak wielką konkurencją dla ich interesu.Konkurenta można zwalczać różnymi metodami, a jedną z nich jest nagonka prasowa którą zastosowano wobec NASZEJ CRACOVII.Nie obce też w zwalczaniu konkurenta są metody przypominajace ubecki styl np.aresztowanie Naszego Kierownictwa co miało zaowocować rychłym naszym upadkiem.-POZDRAWIAM
starszy ale nam kibicom Cracovii na reke bedzie jezeli zwolnimy z klubu szkodnikow. jezeli media nam w tym pomogą to bede im wdzieczny. na sercu lezy nam dobro Cracovii a z tymi ludzmi rozwoj klubu stoi pod znakiem zapytania
Santo siedzisz na forum 24 na dobę , Cracovią żyjesz od dłuższego czasu i DO TEJ PORY NIE ZAUWAŻYŁEŚ , ŻE TABISZ TO TYLKO WYKONAWCA POLECEŃ FILIPIAKA I JEGO TARCZA ( taka ofiara dla Pottera i innych co by nie napieprzali bezpośrednio w profesora tylko w Tabisza ) .
no czasami dochodze do tego wniosku ale jesli uwazie czytasz forum to pewnie znasz tez moje zdanie nt "prezesury" Filipiaka
masz lepszego?
przyprowadz! bede wdzieczny.
azurro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> masz lepszego?
> przyprowadz! bede wdzieczny.
mielismy juz lepszego to sie go pozbyl
Znajdź innego sponsora to pogadamy .
Albo porównaj prof.Filipiaka z Cupiałem lub aj waj ITI .
wy czytacie ze zrozumieiem? ja mowie o prezesurze do czego sie kompletnie nie nadaje... nie w pilce noznej. jestem mu wdzieczny za pieniadze ktore wklada w klub itd. ale prezesem klubu powinien byc ktos kto sie zna a rzeczy. do znudzenia bede powtarzal, ze o dziwo najlepiej w klubie dzialo sie gdy prezesem byl Pawel Misior
SaNtO Napisał(a):
> starszy zastanowmy sie wspolnie dlaczego
> dziennikarze o nas pisza? bo nas nienawidza i
> wysysaja sobie z palca te wszystkie brudy??
zanim zaczniesz pierdzielić takie głupoty polecam Ci lekturę jutrzejszego GW gdzie żałosne pismaczyny zamieściły artykuł pod tytułem "Międzynarodowa kompromitacja Cracovii".
naprawde to w wyniku problemów Litwinów Cracovia zgodziła się w trybie nagłym przejąć turniej Pucharowy ale żądając od federacji przeniesienia go o tydzień!!! Dlatego graliśmy mecz z Toruniem we wtorek choć liga rusza dopiero jutro.!!!
Federacja nie zgodziła się na inny termin i turniej wraca na Litwę gdzie nie ma gotowego lodowiska , organizator będzie musiał inne wynająć w innym mieście
żałosne pismaczyny z wybiórczej skorzystały z okazji aby obsmarować PASY. Nie pierwszy to niepoważny wyczyn wiślackiego redaktorka Jawora
problemy hokeyowe mnie nie dotycza bo sie nimi zbytnio nie interesuje wiec sie nie wypowiadam w tej kwestii
SaNtO Napisał(a):
> problemy hokeyowe mnie nie dotycza bo sie nimi
> zbytnio nie interesuje wiec sie nie wypowiadam w
> tej kwestii
>
To co ci Santo jrkp napisał nie dotyczy hokeja tylko jakości artykułów o Cracovii. Ja powiem tak: za dużo takich numerów aby to był przypadek.
ale nie wiem jak bylo do konca.
zreszta 664 sztefan
> starszy ale nam kibicom Cracovii na reke bedzie jezeli zwolnimy z klubu szkodnikow.
> jezeli media nam w tym pomogą to bede im wdzieczny.
Santo, media nam co najwyzej pomoga spakowac manatki, jakbysmy nie daj Boze spadli z ligi. Wielu dziennikarzy tylko na to czeka - nie na pozbycie sie Majewskiego czy cos. Dla nich Majewski to skarb, bo dzieki niemu moga sobie pojezdzic po Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)