688!!!.Bardzo chętnie zaśpiewał bym to co proponuje santo!!!.Najlepiej na 2 strony ;1 skanduje Majewski ,a druga zaraz potem wy.....aj.
Good bay do niego nie dotrze.
-
-
THE FINAL COUNTDOWN MAJEWSKI...
Nie Potter nie można zaśpiewać wy....aj bo to brak kultury i ja i wielu innych byłoby zażenowanych tą sytuacją.
Można po niemiecku dowidzenia i parę innych rzeczy w granicach finezji ale bez chamstwa.
Ten ,,trener''maaciek zasługuje na wy....aj.Szczególnie za to jak traktuje ludzi (w tym ikonę Cracovii Maćka Madeje).Kulturalne zamanifestowanie niechęci do rumcajsa nic nie da i nie będzie żadnego odzewu.
- Nie ma człowieka na boisku, który by tym pokierował! Mówię o tym od dwóch lat, ale w drużynie są piłkarze, którzy niczego nie akceptują. Dobrze, że jest ich mało.
moze trzeba przestac mowic a zaczac robic? okienko transferowe trwa już jakis czas. jakim problemme bylo sciagnac kogos kreatywnego kto pokieruję nasza grą?
687 !!!!!!.
obawiam sie ze Stefan "Doktor" Majewski jest chory psychicznie. czy ktos moglby go przebadac w czynie spolecznym?
Nie tylko on. A kto go zatrudnia?
Majewskiemu nie chodzi o kreatywnego gracza, tylko o kogos kto by napierdalal na innych w czasie meczu. Zeby nie grali na milczka.
Kurwa to on ma byc najpierw tym liderem do chuja ciężkiego! Od dwóch lat to wie ze nie jest autorytetem dla nikogo. Jak można trzymac trenera który otwarcie mówi ze nie wie co sie dzieje z drużyna i od dwóch lat nie umie nic na to poradzic.`
A piłkarze też przeginają pałe powoli.Chodzą tylko obrażeni na cały świat. A cabaj już mnie tak wqrwia powoli ze jak widac po kulturze mojej wypowiedzi zaraz mnie szlak trafi!
Młodzi odpoczywali a my mieliśmy ciężkie treningi....... no kurwa mac! Moze zamiast treningów zrobic zajęcia z gotowania potraw wegetariańskich, pedicure i manicure oraz makijażu dla niesmiałych!
Tyle zostało z tej drużyny panie Filipiak. Od kiedy dałes Majewskiemu wolną reke na ułożenie drużyny ten debil wyrzucił ludzi, którzy ciągneli ta ekipe do gry, którzy grali dla Pasów i właśnie może byli takimi liderami, taką grupą która walczyła.
-Giza
-Bojarski
-Wacek
-Maciej Madeja
Moze właśnie to ich brakuje?
brodaty jamochłonie ty prowadzisz tą drużynę od 2 lat więc nie pierd... co od 2 lat jest złe , bo po to tu byłeś ostatnie 2 lata żeby to zmienić , k... ty jesteś trenerem czy pacynką.... podaj się do dymisji bo mnie ch.. nagły strzeli......
Na pisze pierwszy raz z mej klawiatury:
[b]W.YPIER....DALAJ DO LASU KRETYNIE!!!!![/b]
Majewski powinien odejść i to jak najszybciej/przy okazji powinno z nim odejsć jeszcze paru osobników/!
Tylko,że Majewskiego ktoś w klubie zatrudnił i pozwala na tę błazenadę!
A PREZES FILIPIAK ZAWSZE ZADOWOLONY ALBO MILCZY, ALBO OPOWIADA DYRDYMAŁY,JAKIEGO TO MA FACHOWCA!!!!
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeestttt
4-0 !!!!!!!!!!
szczescie ze jest Barca, możemy sie cieszyc z bramek . Stefan mam karneta na B7
przywitam cie i pożegnam bądź pewien kretynie
[b]686[/b]
będziesz golony
http://pl.youtube.com/watch?v=3L1oJIXjR2c&feature=related
Mecz z ŁKS. Bardzo trudny dzień dla pana trenera, bo stadion na pewno zapyta o kierownika Madeję i podziękuje "fachowcowi" za wstyd w meczach z Soligorskiem.
Białe chusteczki!
685
Białe chusteczki i okrzyk wy.....!.Stadion cię doceni brodaty i nieomylny bufonie.
684! (SM + JT)!!!
Stefan Majewski, trener Cracovii
- Zagraliśmy dobre spotkanie i dobrze, że mamy w składzie człowieka, który potrafił strzelił dwie ładne bramki. Na boisko wyszedł Pawlusiński i to była zmiana w ostatniej chwili, bo zauważyłem, że Bartek Dudzic wygląda słabiej na rozgrzewce. Występ Snadnego? Zagrał do końca, powinien strzelić jedną bramkę. Uważam, że nie było najgorzej.
ty bucu , jak przegrali z Piastem to oni a jak teraz wygrali to my.
kretynie wynocha z Krakowa!!!!!!!!!
No i dupa!
Niby wygrali więc sie cieszymy, zagrali o niebo lepiej niż w wodzisławiu choc słabo i raczej brzydko, ale przebłyski były jakieś...
To zwycięstwo z kolei wydłuża pobyt majewskiego w Cracovii o kilka(nascie) meczów...
No i kurde znowu sie pojawia to nutka nadzieji, ze może... że może coś z tej drużyny będzie...
ehh nadzieja Matką głupich.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)