Stefan
-
-
Jak masz na imię forumowiczu?
Demek a jest jakaś nagroda??:)
Pomyslowy Dobromir
wieloryb Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Demek a jest jakaś nagroda??
Piwo z Demem w zacisznym kącie :D bez żon :D
RoMan ma na imie Rafal :P
Krysiu dlaczego się wyrywasz przed szereg??
Dem piwo jak najbardziej od dziś jestem w Kraku!
to panowie (krycha tyż) jutro, bo dzisiok muszę trzeźwy być, a w zasadzie to jutro o 4 rano muszę trzeźwy być, ale popołudniu wrócę... bardzo spragniony :)
E, to z RoManem proste bylo :D
Jam ci jest Bruce Lee(sior) :D
sprytne ;] ale i tak nie poznałem odpowiedzi na najbardziej nurtujące mnie pytania :P
Ja na trzecie wziąłem Patryk, by uczcić bohaterską walkę IRA o wolność Irlandii Północnej.
Kolega chciał wziąć Mieszko - by uhonorować założyciela państwa polskiego, ale się okazało, że nie ma takiego świętego. No to wybrał Roger bo zawsze imponowali mu piraci. Musieli biskupowi podpowiedzieć jak to sie wymawia.
Takie są skutki jak się smarkaczom pozwala imiona wybrać. :)
ja na bierzmowanie chcialem Wasyl ale sie ksiądz zdaje sie nie zgodzil-rodzice tez zachwyceni nie byli.... :D
mój Syn ma na drugie imię Jędrzej
Chciałem Córce dać na drugie Dobrawa... Ale okoliczności sprawiły, że należało dać inaczej na imię... Maria
Zapewne kilka razy już opowiadałem o swoim śp. przyjacielu, któy miał na imię Sławbor. Ale jeszcze raz przypomnę:
Ojciec Sławbora, to legendarny obrońca Starówki w Warszawie, podczas Powstania (Pułkownik Cergowski, ps. "Sławbor", NOW). Po latach spędzonych w więzieniach, wyszedł na wolność. Spłodził syna. Okoliczności poznania jego i matki mego przyjaciela wspaniale opisane są przez Mularczyka ("Kropka - Kreska"). Gdy poszedł do urzędu, powiedzieli mu, że takiego imienia w wykazach nie ma... Tak się uparł, tak dochodził, że w końcu to imię wpisano w rejest.
A ja jestem Josip z Bażin:D:D:D
10 dni później
jam ci jest Adriano :P:D
aja myślę żeś
Hej Hej Sokoły
ZYGMUNT
12 dni później
Łukasz :)
pablo (aimar:)
Trudno zgadnąć po moim nicku ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)