I to jest własnie gościnność Pasiasta . Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Sam zes cham! Własnei poakzałes na co Cie stac.
-
-
Cracovia-Podhale 03.02.2008
dajcie już spokój - a Ty Syzmonie przeczytaj sobie nagłówek - to jest forum kibiców CRACOVII i oczywistym jest że kibicom Cracovii u siebie wolno więcej - a administracja ma prawo Cię wyciepać z tego forum bez podania przyczyn bo to nie jest przestrzeń publiczna - i szczerze mówiąc administracja (czyt. ja) ma wielką ochotę Cię wyciepać z tego forum bo piszesz pierdoły cały czas a do tego obrażasz konsekwentnie mój Klub na Waszym forum
potraktuj to jako ostateczne ostrzeżenie - a najlepiej po prostu przestań tu się szwendać
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dajcie już spokój - a Ty Syzmonie przeczytaj
> sobie nagłówek - to jest forum kibiców CRACOVII
> i oczywistym jest że kibicom Cracovii u siebie
> wolno więcej - a administracja ma prawo Cię
> wyciepać z tego forum bez podania przyczyn bo to
> nie jest przestrzeń publiczna - i szczerze
> mówiąc administracja (czyt. ja) ma wielką
> ochotę Cię wyciepać z tego forum bo piszesz
> pierdoły cały czas a do tego obrażasz
> konsekwentnie mój Klub na Waszym forum
> potraktuj to jako ostateczne ostrzeżenie - a
> najlepiej po prostu przestań tu się szwendać
>
>
Ale czemu Karvin masz do mnie tylko halo? czy ja jeden jestem ze takl powiem obrazam wasz klub ? Moze tak bo tez tu zagladam ? Ja sie szwendam tylko wtedy gdy mam powód a jutro taki własnie jest! Postaram sie byc bardziej przyjazny , skoro dla innych można to dla was też można nie?
.
Arku - czy tam Szymku jak wolisz się przedstawiać - do Ciebie mam halo z powodu prostego bo to Ty piszesz na tym forum regularnie udając tu bardzo miłego i stonowanego kolesia a na swoim forum dajesz pełen upust frustracji
jak ktoś obraża Cracovię to nie ma zmiłuj się na tym forum
koniec tematu
Może mamy na was mówić "kwiatuszki" no co szarotki w końcu haha
JA duzo serwuje po innych portalach hokejowych i forach i jesli miałbym sie pokusic o WSKAZANIE najmniej nam przychylnych i najbardziej zagorzalych przeciwników w sród kibiców to na pierwszym miejscu jest
1)Podhale
2)Sanok
3)tu moze małe zdiwienie ale chyba Tychy ,choc z drugiej strony mamy od nich najwiecej przychylnych słów
Jake Blues Napisał(a):
> stac mnie bucu na wiecej.
>
> They're not gonna catch us. We're on a mission
> from God.
Hehe i jemu nie da się bana??? Przecież też obraża. To tak samo wy piszecie na nas oscypki i co??? Mam lecieć do admina tej stronki i:
"Panie adminie bo oni pisza na nas oscypki"
Przecież wiadomo, że kibice drużyny przeciwnej będą chcieli wiedzieć coś o druzynie przeciwnej. Co inni myslą o tym meczu, kto jest kontuzjowany itp. Mnie interesuje Hokej. Kocham Podhale, ale szanuje inne kluby tak samo was. Chociaż nie którzy wydaja się bardzo dziecinni. Wiem nie mam dużo lat, ale przez te lata nauczyłem się szacunku do innych.
ja tez szanuje tych, ktorzy na ten szacunek zasluguja.
jak szymus dorosnie i przeprosi to tez go bede szanowal.
Jake Blues Napisał(a):
> ja tez szanuje tych, ktorzy na ten szacunek
> zasluguja.
> jak szymus dorosnie i przeprosi to tez go bede
> szanowal.
>
> They're not gonna catch us. We're on a mission
> from God.
Widze Jake ze tym torem rozumowania idziemy. No to w takim układzie przepraszam za te Sraxy i napinki na Rudiego. Na razie postaram sie wstrzymac z najezdzaniem ale jak mnie cos wkurzy to nie gwarantuje. Przyznać trzeba ze miedzy Sraxa a np . Craxą jest duza róznica, i jakby nie było to jest obraza. Podhala nazwy sie nie da tak pzrekombinowac wiec nie robicie, ale czasem i tak czytam niecenzuralne komentarze pod tym adresem.
Jake kazdy ciagle rośnie nie ma znaczenia ile sie ma lat ciagle sie rosnie ...........
A jutro zycze se wygrana Podhala choc bedziecie chcieli pokazac kto rzadzi w małopolsce przynajmniej na jakis czas, ale wierze ze chłopaki nie spanikuja....... N.T.N.R.
a moze by tak nawrocic na Nasza wiare Szymona z NT jak Nas tak bardzo lubi:)?
Dzis na lodowisku powinna byc próba generalna przed P.O. Ciekawe czy zagra najnowszy nabytek Kmec oraz czy zagra Hlouch ???
Dajcie spokój chłopakowi. Potrzeba akceptacji w grupie rówieśniczej jest w tym wieku ogromna a akceptację na hokej net i stronie Podhala można zdobyć tylko w jeden sposób. Powtarzając raz dziennie Sraxa lub Ruhacek.
Według bukmacherów powinnismy puknąć Podhale bezproblemowo bo kurs wynosi 1,37 i na to licze :)
Dzisiejszy mecz powinien mieć tytuł MILCZENIE OWIEC :)
Chloapk z podhala szuka kolegów poprstu w swoim miescie ich nie znajduje !!
CRACOVIA NIGDY NIE DLA PODHALA
Cracovia_Skawina Napisał(a):
> Chloapk z podhala szuka kolegów poprstu w swoim
> miescie ich nie znajduje !!
> CRACOVIA NIGDY NIE DLA PODHALA
Ales palnał facet naprawde smiechu warte , nie szukam tu kolegów choc moze paru normalnych by sie znalazło. Po prostu czasem se lubie popatzrec tak jak inni co pisujecie .
No i jest juz 1:0 :) Żałuje tylko, że RK nie weszło od początku w mecz, a ja już od pół godziny waruję przy laptopie :) Doping zagłusza spikera!! :)
Będzie pogrom!! 2:0 :D
No i jak sie pieknie tercja zaczęła, tak sie też ślicznie skończyła :) 3:0 :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)