eh, na moje to Mistrzem zostanie drużyna, której zawodnicy są najlepiej zgrani ze sobą i świetnie się rozumieją, a nie taki zlepek różnych zawodników, którzy raczej dotychczasowy sezon grali przeciwko sobie. W ogóle trenerowi R. to całe te zamieszanie, kupowanie zawodników na ostatnią chwilę, to się jeszcze czkawką odbije...
-
-
GKS Tychy - CRACOVIA
Niby jak mielibyśmy wygrać cztery mecze skoro jednego nie potrafimy :(.Odkąd jest Rohacek oni przestali sie rozwijać.Co roku wietrzenie składu bo sa pieniądze tylko jak długo będą takie ...... Sarnik odszedł i teraz co mecz to nas kłuje.Hormy tez jeszcze mógł n ijednego techniki uczyć.A taktyka ? Ta sprowadza sie do wstrzeliwania krążka to tercji przeciwnika .Uda sie albo nie.Z Tychami nic sie nie udaje a Podhale samo w sobie jest słabe w tym roku.Tylko czy słąbsze od nas ? ja mnie widze podstaw do optymizmu po tym co oni grają.A to jest Trzon reprezentacji Polski panowie.........
Najgorsze to to ze nie widac ze forma idzie w gore :((n.p. jakas swietna akcja )a z relacji wynika ze najbardziej walczą gracze 4 piatki?!!?!?
"58 - W odpowiedzi Vercik! Wjechał w tercję Pasów, uderzył spod niebieskiej - Sobecki pewnie interweniuje"
Z daleka strzelał.. :)
Zgadza sie.Oni osiągneli wcześniej dobry poziom i nic więcej.A to za mało na PO tym bardziej że teraz jest znizka formy.... I nawet gdyby Rohacek im zadał faktycznie zaje....e treningi to ich nie tłumaczy.A teraz będzie jeszcze gorzej bo będzie przerwa na ten turniej.I znowu 5 naszych napastników zamiast się zgrywac z drużyną będą tracić siły na turnieju o czapke gruszek.....Ciekawe jak zregenerują siły na PO.reasumująć,jak będzie brąz to będę zadowolony.
No i w dupe
Przegrana 7-2 ostatnio chyba tyle przegralismy jak wchodzilismy do ekstraklasy to powinno martwic ):!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Finał będzie na pewno...(tak myslę). Poradzimy sobie z Zagłębiem.
7:2 :((( Ale wynik... Ja p...
Brąz w tym sezonie to nasza porazka
Gra w finale P.O. to plan minimum (i od tego powinno byc uzaleznione czy Rohaczek powinien dalej trenowac Cracovie ?)
To moje zdanie ktore mowie od poczatku sezonu i nie mam zamiaru zmienic go
Mamy czas do 27.02 wtedy rozpoczyna się II runda play off. Czy wystarczy czasu aby z tej nędzy (taka prawda) zrobić zespół który powalczy o finał, który jest na dzień dzisiejszy daleko poza naszym zasięgiem.
Z relacji wynika, że gdyby nie Radzik to... lepiej nie pisać aby szoku nie doznać :(
Brak w protokole 1 i 2 piątki, no za wyjątkiem D. Laszki (37 min kar !!!)
Mówiąc językiem piłkarskim, któś zwalnia trenera ???
Cóż po dostaniu 7 w plecy pewnie tak ;)
Po sezonie pożegnajmy sie z nim bez Żalu.Tylko juz trzeba pomyśleć kogo wziąć.jakiegos dobrego trenera.Czy nakłady na hokej dalej będą niezłe ? To nie ma co oszczędząć na trenerze.
Nie za wcześnie na zwalnianie Rohaczka panowie?Dla mnie sytuacja jest prosta .Z tym składem nie ma prawa Rohaczek nie zdobyć MISTRZOSTWA POLSKI.Każde inne miejsce powinno skutkowac zmianą trenera.
Powiedzmy sobie szczerze ze juz za poprzedni sezon zuzył Rohaczek caly kredyt zaufnia
TERAZ CHYBA MUSI DOBRZE POMYSLEC BY BYLO LEPIEJ(przynamniej finał) !bo chyba nikt nie lubi wywalac kasy i nic z tego nie miec ??
Revenator jaki finał?Pasy mają najmocniejszy skład 11 reprezentantow Polski i najlepszych stranieri.Dla mnie sytuacja jest prosta -tak mocnego personalnie zespołu nie mieliśmy nigdy i nawet maczugowska z tym składem zrobiła by MP.Zapytam jaki ma być skład by zdobyć Mistrzostwo?11 reprezentantów Polski mało?
.Tu nie nalezy się cackac tylko drużynie postawić cel zdobycie Mistrzostwa.I za zrealizowanie tego celu dać konkretne premie.Za wice powinni dostać nie więcej jak 200 tys do podziału(i to za dużo)
A jak zrobi finał to co ? Przecież takim skłądem to chyba każdy trener hokejowy w tym kraju by to zrobił....jemu sie chyba kończy kontarkt po Mistrzostwach w kwietniu i po lidze.Przy takich pieniądzach to chyba juz naprawde pora by była żeby zatrudnić trenera z prawdziwego zdarzenia.Nie wiem czy Polaka czy lepiej ze wschodu czy z południa bo pewnie Szwecja czy Finlandia odpada....
"58 - W odpowiedzi Vercik! Wjechał w tercję Pasów, uderzył spod niebieskiej - Sobecki pewnie interweniuje"
Z daleka strzelał..
On zawsze strzela tylko z daleka
potter -z tym ze niekoniecznie reprezentanci są lepsi od tych ktorzy w kadrze nie grają!!!ZGODA SKLAD MOZE I MOCNY ,ale napewno na dzis brak zgrania i jednosci druzyny PROBLEM W TYM CZY ZDĄZYMY ???
ZADALES MI PYTANIE,, Zapytam jaki ma być skład by zdobyć Mistrzostwo?11 reprezentantów Polski mało? ,,
Moim zadaniem by miec mistrzostwo to trzeba sprowadzac zawodnikow (kilku)z pierwszej 20 statystyk PLH I TO NIE MUSZA BYC KONIECZNIE REPREZĘTANCI nie zrobilismy tego przed obecnym sezonem (według mnie to najwiekszy błąd w obecnym sezonem ) i dlatego plan minimum to gra w finale a max to Mistrz
Jak to nie ściągnęliśmy kilku z pierszej 20 PLH.A Drzewiecki ,Vercik to skąd niby są.
Czy ktoś z PLH wzmocnił tak skład jak my???Tu nie ma planu minimum.Czy ucieszysz się z wice-mistrzostwa?.Dla mnie sprawa jest oczywista ,Mistrz albo Rohaczek wynocha!!!.
Drzewiecki byl kolo 40 miejsca a Vercik nie grał calego sezonu najlepszy sciągniety to byl Kowalówka (36m)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)