4 gole strzeliła nam 3 piątka GKS.To są jaja !!!!
-
-
GKS Tychy - CRACOVIA
Fatalnie... Nie spodziewałem się takiego przebiegu spotkania.
kompromitacja. tylko Mistrzostwo Polski - treneiro postawil sie pod sciana...
6:2...
Spodziewałem się porażki... Ale żeby aż tyle...
A swoją drogą, to ciekawe czemu tej kolejki nie odwołali...??? Przecież jest żałoba narodowa.
6:2... Może choć troche się wezmą do kupy...
6:2
To że przegrywają to mnie wcale nie martwi bo ominiemy Podhale.W pierwszej rundzie też lepiej grać z Toruniem co juz jest na wakacjach niż Sanokiem .Martwi mnie styl gry ,a raczej jego brak!!!!.
Muszę ich zobaczyć w niedzielę bo nie wierzę :(
Pewno, że lepiej nie grąc z Podhalem... Ale ten wynik... Auuuu !!!
He he ten się śmieje kto się śmieje ostatni.....poczekamy zobaczymy...
Mnie martwi przynajmniej tak wynika z realcji ze Leszek Laszkiewicz czy Michalik praktycznie zupelnie nie widoczni oraz nasza łatwosc w traceniu bramek!!!Moze tak ma byc ,moze to taktyka ?ALE TAKA DRUZYNA NIE POWINNA TRACIC TYLU BRAMEK a jesli juz to powinna odpowiedziec tez golami!!!!
Szlak mnie trafi jak trzecia tercja się zaraz nie zacznie....
Musi przyjść jeszcze 1 b.dobry stranieri.Konkurencja w drużynie wyjdzie im na dobre!!!
No właśnie taki skład nie powinien tracić tylu bramek....Pora zacząć myśleć kto powinien zastąpić Rohacka....
A ja się nie mogę doczekać żeby trzecia tercja już się skończyła... :(
kiedy ostatnio stracilismy az 6 bramek ????
po szybkim sprawdzeniu w tym sezonie to pierwszy mecz w ktorym juz stracilismy wiecej niz 6 bramek !!!!!
hm... no lekko się zdziwiłem wynikiem, ja rozumiem nie wygrać by ominąć Podhale z drugiej strony w takiej dyspozycji to czego/kogo się mają bać Tychy? a My ... zobaczymy generalnie transfery w klubie stawiają trenera przed być albo nie być innej możliwości nie ma, PO czas zacząć ...
Normalnie dramat...W tym sezonie jak ktos powie "Tychy" to sie człowiek zimnym potem oblewa i zaczyna dygotać jak w febrze.Ile można z nimi kurwa meczy przegrać...No ile....I coraz gorzej jest...
Coś niektórzy stracili chyba pewność siebie, szkoda że tak szybko ;)
Przegrać można z nimi wszystkie mecze w sezonie, a później "tylko" 4 wygrane w PO i już... :) A może w ogóle się z nimi nie spotkamy.. Kto wie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)