Witam. Potrzebuje sciągnąć simloc z Noki C3. Niewiecie czy istnieje możliwość bez serwisu to wykonać?
-
-
Telefony komórkowe help :)
posiadam znalezionego Iphone-a 4 z Norwegii...gdy go włączam każe wpisać jakis kod...najprawdopodobniej jest zablokowany...jest możliwość ściagnięcia blokady bez żadnych przykrych konsekfencji ?
zapomnij
14 dni później
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zapomnij
no juz wiem :)
ile moge wziąść za niego (Iphone 4) na części i gdzie ewentualnie moge go w taki sposób sprzedać najlepiej ?
isaac Napisał(a):
> posiadam znalezionego Iphone-a 4 z Norwegii...
To może byś go oddał zamiast bawić się w pasera ? :D
jurassic Napisał(a):
> isaac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > posiadam znalezionego Iphone-a 4 z Norwegii...
>
> To może byś go oddał zamiast bawić się w
> pasera ? :D
a co ja urwa,Norweg ? nie,Polak :D oni mają za dużo piniędzy...
8 dni później
poleci ktoś jakiś telefon z długo-trzymającą baterią? :)
nie chodzi mi o jakiegoś przedwojennego grata, ale też nie o jakieś drogie modele: prosty, klasyczny, [b]jak najmniejszy[/b], bateria trzymająca ponad tydzień, kolorowy wyświetlacz, najlepiej slot na kartę pamięci, no i jak najtańszy ;)
widział ktoś kiedyś takie cudo?
Nokia E52, nie jest jednak aż tak tani :)
empe Napisał(a):
> poleci ktoś jakiś telefon z długo-trzymającą
> baterią? :)
> nie chodzi mi o jakiegoś przedwojennego grata,
> ale też nie o jakieś drogie modele: prosty,
> klasyczny, jak najmniejszy, bateria trzymająca
> ponad tydzień, kolorowy wyświetlacz, najlepiej
> slot na kartę pamięci, no i jak najtańszy ;)
>
> widział ktoś kiedyś takie cudo?
Nokia C5-00 5MP, uzywalem do niedawna, baterie ladowalem co tydzien - ogolnie telefonow trzymajacych tak dlugo baterie jest co kot naplakal, wiec wymaganie wysrubowane ;)
Nokia 6303i
dzięki za odpowiedzi, ale trochę za drogie te modele (jednak posiadanie gniazda karty pamięci nie jest konieczne :D), znacie coś starszego, powiedzmy do 250-300zł, co trzyma ponad tydzień?
mam smartfona, ale potrzebuję drugiego telefonu, praktycznie tylko do odbierania telefonów i smsów, no i żeby wyglądał jakoś schludnie i nie zajmował wiele miejsca w kieszeni.
obecnie od paru lat mam SE k800i i byłbym bardzo zadowolony, ale wkurwia mnie gniazdo ładowarki, jest już poluzowane i muszę się nieźle namęczyć, żeby go podpiąć i nie odpiął mi się przez przypadek. no i poza tym to dość duża cegła :)
kup sobie używanego blackberry 9700 - za 300 da radę na allegro znaleźć
jak znajdę ofertę, w której dają plecak do niego gratis, to może zakupię :D
jak pisałem - mam już smartfona, teraz zależy mi na drugim - [b]niedużym[/b] telefonie z długo trzymającą baterią.
ale dzięki za pomoc.
38 dni później
Ktoś wie czy się da i jak odzyskać skasowane przypadkowo wszystkie sms-y ? Tel. Xperia Mini Pro, brak roota, na karcie SIM tych smsów nie ma. Ewentualnie w jakim folderze powinny się znajdować (na karcie, w telefonie ?), jakie rozszerzenie mają pliki z sms-ami (czy jeden plik ?). Może pomoże jakiś program do odzyskiwania danych i czy pomoże skopiowanie odzyskanych plików do ich pierwotnej lokalizacji ?
Czy ktos z uzytkownikow HTC ma niezadowolenie po updajcie nowego oprogramowania Androida?
Ja jestem zdegustowany pierwszy raz po 3 latach uzytkowania HTC - ka ..:(
jaki solidny telefon,robiący ładne zdjęcia do 600zł zaproponowalibyście kobiecie ? (nie mi :D )
mam kabel USB do Iphona i gdy wpinam go do ładowarki od Sony Ericssona to ładuje mi iphone-a...teraz głupie pytanie - czy na odwrót nie będzie problemów ? tzn jak będe miał kabel od SE a ładowarke od Iphone-a...wiem,a chłopski że na chłopski rozum nie powinno być problemów ale wole się upewnić...
i jeszcze jedno - duża jest różnica miedzy podróbką ładowarki do iphone-a a oryginalną ? bo róznica to kilkadziesiąt złotych...
isaac Napisał(a):
> mam kabel USB do Iphona i gdy wpinam go do
> ładowarki od Sony Ericssona to ładuje mi
> iphone-a...teraz głupie pytanie - czy na odwrót
> nie będzie problemów ? tzn jak będe miał kabel
> od SE a ładowarke od Iphone-a...wiem,a chłopski
> że na chłopski rozum nie powinno być problemów
> ale wole się upewnić...
>
> i jeszcze jedno - duża jest różnica miedzy
> podróbką ładowarki do iphone-a a oryginalną ?
> bo róznica to kilkadziesiąt złotych...
ad.1. A czy kabel usb od SE ma takie samo wejście jak kabel od Iphona / jesteś w stanie podpiąć ten kabel do ip4?
ad.2. nie ma żadnej różnicy, tzn. jest - jak sam napisałeś - kilkadziesiąt złotych ;) / jedyne co to chcąc sprzedać go później jak trafisz na apple fana może się przyczepić, że masz zamienniki, a nie oryginalne akcesoria ale to raczej żaden problem.
Nie powinno być problemu. USB daje ci 5V i do 1A więc jeden pies jaka ładowarka. USB to USB. Istotny jest kabel bo producenci stosują różne końcówki do telefonów i dlatego tyle różnych kabli. Ale UE się za to wzięła i powoli to poznika wszystko i wystarczy jeden góra dwa kable USB (mini/mikro) i naładujesz wszelakiej maści niewielkie gadżety przez USB.
ok,dzięki
teraz druga sprawa...w sierpniu ub roku kupiłem telefon Arc S...chce go oddać na gwarancje ale ona niestety wygląda jak wygląda (patrz niżej)...z tego co mi się udało odczytać to na pieczątce jest gen.W.Sikorskiego,ale zona dziś tam była i nie ma tam żadnego komisu...i raczej nie było bo ja też nie pamiętam żebym tam kiedyś był...najgorsze jest to że nie moge sobie przypomnieć gdzie go kupowałem...pamiętam tylko jak komis wygląda w środku i droga eliminacji zostało mi kilka ulic do sprawdzenia...może Wy pomożecie - taki mały komis i jak się wchodzi to po prawej są telefony a po lewej troszke dalej coś jak mały warsztat...
i dlaczego jest taka pieczątka a komis na bank jest gdzie indziej...dostałem wała na gwarancje ? nie widzi mi się to bo po co mieli by sobie robić niepotrzebnego smrodu...
jak myslicie,o co chodzi ?
[img]http://i48.tinypic.com/2whe89t.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)