Pany mial ktos z Was do czynienia z sluchawkami sony ericsson HPM-83??jakies opinie?
-
-
Telefony komórkowe help :)
Napisałem już do nich pare pism, i za każdym razem mi odpowiadają że to nie jest ich wina, gdyż za tą całą sytuacje nie odpowiada firama orange. Z tego co wiem to nie tylko w orange się działy takie jaja, w innych sieciach również. Nie żałuję tego , że wziołem sobie dotykowy telefon z wieloma funkcjami gdyż niektóre gadżety są naprawde fajne i przydatne. Sam teraz zakładm swoją firmę. Od jakiegoś czasu pracuję w usługach i swoje kontakty opieram na uczciwości i rzetelności, i dlatego tak mnie wkurwia postawa oszustów z orange, którzy żerują na ludzkiej naiwności. Zapytałem tylko czy ktoś miał taką sytuację i może mi coś doradzić, bo wiem że niektórym osobom zwracają część kosztów poniesionych z powodu zatajenia pewnych informacji. Wiem że nie wszytko złoto co się świeci, ale nie podejrzewałem ich o tak chamskie praktyki.
Jako pracownik Orange powiem Ci ze raczej nie masz szans wygrac takiej reklamacji. Rok temu, gdy Android stawal sie coraz bardziej popularny Orange szlo na reke klientom i umarzal czesci splat, ale teraz juz nie. Kazdy smartfon przy wlaczeniu wyswietla komunikaty do uzytkownika czy moze laczyc sie z internetem korzystajac z zasiegu sieci komorkowej i ostrzezeniem ze moze to skutkowac wyzsza oplata naliczana przez opeeratora. Ja np zawsze o tym mowie i proponuje dodatkowo paczke min 100 mega za 5 zl. W razie pytan jestem gotow pomoc ale nie sadze ze odzyskasz kase.
Który telefon polecacie: Samsung S8500 Wave czy Sony Ericsson Live with Walkman? Trochę o nich czytałem, ale zupełnie się nie znam na telefonach i nie wiem, który wybrać.
Ogólnie podobne do siebie. Samsung wygrywa pamięcią wewnętrzną i ekranem .
Ok, dzieki ;)
5 dni później
P4$!4K Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ogólnie podobne do siebie. Samsung wygrywa
> pamięcią wewnętrzną i ekranem .
ale przegrywa systemem operacyjnym :)
"Szajsungi" mało awaryjne, a w razie czego dobry serwis. I nie mówię tu tylko o komórach ale ogólnie.
ja mam do wyboru Samsung Galaxy ace i podobnie jak Dawid1906 Samsung Wave S8500, który lepszy według was?
W ogole nie jestem przekonany do dotykowych, ale teraz tylko takie do wyboru... :/
[quote=qtec]
W ogole nie jestem przekonany do dotykowych, ale teraz tylko takie do wyboru... :/
[/quote]
Jeśli masz podobną ofertę do mnie to z niedotykowych telefonów powinieneś mieć do wyboru Nokie 52
qtec Napisał(a):
> ja mam do wyboru Samsung Galaxy ace i podobnie jak
> Dawid1906 Samsung Wave S8500, który lepszy
> według was?
> W ogole nie jestem przekonany do dotykowych, ale
> teraz tylko takie do wyboru... :/
W tym wypadku też wave.
Jaki polecacie telefon z klawiaturą QWERTY do 450 zł?
Dr.Oetker Napisał(a):
> Jaki polecacie telefon z klawiaturą QWERTY do 450
> zł?
np Nokia C3
Gdzie i jak można pościągać coś fajnego na SE xperia10 mini pro. Bo o ile w samsungu na android market jest podział co jest za friko a co nie, to tu nie mam takiego podziału.
ja sie dolaczam bo arca i tez nie wiem. chociaz generalnie w xperiach chyba jest niebezpiecznie wlaczac transfer danych bo telefoniki sie same aktualizują i idą koszty
https://market.android.com/?hl=pl stąd można ściągać też ale trzeba mieć konto i po kablu na telefon. Płatne aplikacje są do znalezienia w internecie za free.
a ma ktos pojecie jak przesylac aplikacje miedzy telefonami? bo w normalnych telefonach zawsze sie natrafiło na plik instalki a tutaj nawet w zarzadzaniu aplikacjami nie ma opcji wyslij ani udostepnij ani nic
SaNtO Napisał(a):
> a ma ktos pojecie jak przesylac aplikacje miedzy
> telefonami? bo w normalnych telefonach zawsze sie
> natrafiło na plik instalki a tutaj nawet w
> zarzadzaniu aplikacjami nie ma opcji wyslij ani
> udostepnij ani nic
Ale w jakich telefonach?
Tzn. między jakimi telefonami?
generalnie pomiedzy xperiami od se a nawet miedzy samymi arcami
Jeżeli pobierałeś z AM (legalnie) to nie ma możliwości rozsyłania dalej. Jeżeli ściągnąłeś z neta czyli rapidshare,fileshare,chomikuj itp.(nielegalnie) to można wysyłać. Instalki są w "Moje pliki".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)