No jednak z Tak-Taka się nie da przenieść do heyah, ale przeniosłem do orange (popiszę z panienkami korzystając z pakietów) i stąd do heyah. Ogólnie to nie wiem dlaczego jest tyle zwolenników tych pakietów, jak o wiele lepiej wygląda to w heyah.
Mniejsza o to, kto zna się na komórach i wyrazi opinie na temat telefonu Nokia X2?
-
-
Telefony komórkowe help :)
Aparat jest dość dobry ale myśle ze z tej półki cenowej możesz wybrać coś lepszego.
No to może coś doradzisz.;) Dodam, że byłbym w stanie "przytulić" X2 już za 270,- nówkę, czyli 100 PLN taniej niż w sklepie.
5 dni później
dla wszystkich miłośników Sony Ericsson polecam link:
www.se-center.info
jest to stronka na której można poczytać o wybranych modelach telefonów ściągnąć dry,aplikacje,motywy oraz wiele innych po darmowym zalogowaniu się
Orientuje sie ktos ile kosztuje w Krakowie bateria do telefonu HTC Legend? Niestety zajechalem ja po roku uzytkowania:(
izbik
BATERIA ANDIDA HTC WILDFIRE, LEGEND, G6 1700 mAh
nena 44,90zł
os. Oświecenia 5/33
31-635 Kraków
Dziekuje bardzo za konkretna odpowiedz:)
czy słyszał ktoś kiedys o sytuacji w ktorej telefon SAM psuje karte/y sim? brzmi absurdalnie a takie powody moich awari sa podawane w orange. pytalem w kilku komisach i wszyscy sie lekko uśmiechają
Zmieniałeś firmware/system operacyjny?
Wgrywałeś jaki lewy soft?
Bo faktycznie brzmi to totalnie absurdalnie...
zmienilem jedynei telefon a se xperia arc z ktorego sciagniety został simlock i to tyle
Dziwne...
Swoją drogą, uszkodzenie jest mechaniczne czy softowe?
Jeśli soft, spróbuj może coś takiego: - http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/t-930594.html
I tu w zasadzie to samo - http://www.gsmindia.in/forum/nokia/40537-how-to-repair-damage-simlock.html
raczej nie mechaniczne po poprzednie dwa duplikaty karty dotknalem tylko raz i wsunąłem. nie bardzo rozumiem o co tam chodzi na tych stronach. ale rozumiem ze nie jest to niemozliwe ze przez sciagniecie simlocka telefon moze psuc karte? wtedy pojde do goscia i mu powiem zeby to naprawil
Spróbuj włożyć kartę do innego telefonu. Jeśli zadziała - wina telefonu i slotu na karty SIM.
Może być też tak, że karta się rozmagnetyzowała - wtedy jest ona do wymiany.
Możesz jeszcze spróbować uderzyć do gościa, który Ci Simlocka ściągał i niech sprawdzi czy jest na pewno ściągniety.
Nie słyszałem, żeby po samym ściąganiu simlocka działy się takie rzeczy, chociaż też wielkim fachowcem w tej dziedzinie nie jestem.
po pierwszej wymianie karta w ogole sie nie zarejestrowała ale to mogla byc wina platnosci ktorej ponoc nie bylo a byla nawet nadplata ale nie wazne. druga wymiana i działa od razu ale po kilku dniach sie pieprzy i nie działa w zadnym innym telefonie. wymiana i znowu działa, zastanawiam sie czy jak tym razem sie zepsuje - tzn moj telefon zepsuje to nie bede musial juz placic za kolejny duplikat.
simlock jest ściągniety bo karta w pomiędzy awariami śmiga w tym telefonie
31 dni później
Jeżeli ktoś ma Orange na karte lub mixa to 10zł na konto promocyjne do wykorzystania przez 3 dni. Tra jakaś promocja/gra w Orange i to stąd.
Trzeba wysłać sms o treści: BUZIAKI na numer 80101
Ten kod juz nie dziala ale piszcie na ten sam nr hasło "Przyjaciel" 150 smsow
N8 jak zwiekszyc dlugosc dzwonka polaczenia przychodzacego? Mam jajies 5 sec, i wlancza sie poczta. Wnerwiajace to jest.
W pierwszej kolejności poszedłbym do operatora, ewentualnie coś w przekierowaniach połączeń.
Za miesiąc kończy mi się umowa z orange. Zastanawiam się nad przejściem do playa i wzięciem abonamentu preferowanym na internet. Do wyboru w tej ofercie mają z ciekawszych telefonów:
- Samsung Galaxy Ace S5830,
- HTC Desire Z.
Który bardziej polecacie ?
Zdecydowanie HTC :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)