fajnie ze karnety sa juz ale jak by tak poinformowac o tym szersze grono kibicow nei tylko tych co maja internet!!
Gdzie sa plakaty na ulicach, gdzie jakies reklamy w gazetach ??
rozumiem ze klubowi nie zalezy na tym zeby te karnety ludzie kupili?!
-
-
Karnety-Runda Wiosenna 2008
Reklamy w gazetach sa na stronach sportowych, zachecam do lektury
Timothy- i tak nikt Ci w to nie uwierzy. Nie dość, że są nowe transfery, dobra cenna karnetów, to jeszcze reklama w prasie!! Za dużo na raz. Chyba nam ktoś podmienił prezesów i pracowników. Dwie rundy, a tak różnie się zaczynają. :)
P.S. A jak są te reklamy to pewnie brzydkie. :)
thunderlord moje mają 1 cm , może dlatego że ja mam XXL a ty nosisz S ;)
joke
maaciek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kłamstwo nr 1 Stowarzyszenie KS Cracovia(tak
> naprawdę Stowarzyszenie Kultury Fizycznej
> Cracovia) bo tą nazwę którą podał Vojnar to
> nie istnieje- nie działa 102 lat ,ewentualnie
> może działać 53 lata tak mniej więcej.
Wpis KS Cracovia do rejestru stowarzyszeń z 1909 jest dostępny w Archiwum Państwowym.
> P.s. m.in po przez tzw "nieudolność" oddanych
> ludzi pozbyto się hali Sokoła przy Piłsudskiego
> gdzie teraz w zarządzie Sokoła siedzi inny
> oddany pasiak prezes Łopata.
Halę Sokoła oddano bo tak nakazał sąd uznając, że reaktywowany krakowskie ognisko Sokoła jest spadkobiercą organizacji zlikwidowanej przez komunistów. Zarząd Cracovii czekał z tym aż do uprawomocnienia się wyroku i nikt nie może mu zarzucić działania na szkodę klubu. Cudzą własność trzeba było oddać - od kradzieży gruntów są inni specjaliści w mieście.
Co zrabowali za komuny do dziś nie oddali.
Nie było zniżek dla FC bo ... nie było listy. 20 zł na Cracovię płakać nie będę, zwłaszcza, że koszulka jest :)
karnet kupiony :) :) Szkoda tylko że nie obyło się bez zgrzytów. Brak listy a co za tym idzie zniżek dla FC, zawieszony terminal kart płatniczych czyli bez gotówki odchodzisz z niczym , opóźnione o ponad kwadrans otwarcie sklepiku (niby nic takiego, jednak musiałem zdążyć do pracy na 10.00 w innym rejonie miasta i każda minuta była ważna) i zamiast zwykłego "przepraszamy" zobaczyłem obrażoną minę panienki (chyba już kierowniczki) która mogłaby wzrokiem zabijać. Sorry ale to nie była kolejka do mięsnego w czasach komuny.
Karnecik już JEST!!!TYLKO PASY!!!
2 X na C 11 !
Dwie miejscowy na b5 zajete:) Mielec zawsze z P=A=S=A=M=I!!!
C6 x2
.
MicHuMP Napisał(a):
> Powód, dlaczego niema info o kartach kibica:
Nikomu tego nie życze, nawet w żartach :(
Dziś zakupiłem dwa karnety.
Zapytałem równierz o brak herbów na karnetach (W jaki sposób będą kontrolować wykorzystanie karnetów). Pani odpowiedziała, że będą karty kibica ale nie zna JESZCZE żadnych szczegółów.
Kto więc myslał, że tak łatwo pójdzie operacja "zakup karnetu" ten sie pomylił. Najwyraźniej czeka nas kolejna wycieczka na Wielicką i co gorsza kolejne wydatki. Ale poczekajmy jest JESZCZE tyle czasu ...
dario Napisał(a):
> Dziś zakupiłem dwa karnety.
>
> Zapytałem równierz o brak herbów na karnetach
> (W jaki sposób będą kontrolować wykorzystanie
> karnetów). Pani odpowiedziała, że będą karty
> kibica ale nie zna JESZCZE żadnych
> szczegółów.
>
> Kto więc myslał, że tak łatwo pójdzie
> operacja "zakup karnetu" ten sie pomylił.
> Najwyraźniej czeka nas kolejna wycieczka na
> Wielicką i co gorsza kolejne wydatki. Ale
> poczekajmy jest JESZCZE tyle czasu ...
>
> --------------------------------------------------
> --------------
> to ich celowe dzialanie..jak juz bedzie z 1 tydzien do poczatku rundy
to wydadza taki oswiadczenie:
kazdy posiadacz karnetu aby moc ogladac mecze na Kaluzy musi nabyc karte kibica itd...
tylko pytanie?
ile ona bedzie kosztowac?
i jak bedzie ona obowiazkowa to zycze powodzenia w sprzedazy biletow!!!!
bo znajac zycie to pewnie bedzie ja mozna wyrobic tylko na Wielickiej...a co za tym idzie zawezi to tylko Nasze(juz wąskie) grono kibicow np.moj brat ktory nie jest jakims wielkim kibicem Pasów ale ze w pilke gra i lubi czasem ogladnac na zywo dobry mecz to czasem bywal ze mna na Kaluzy..a teraz w tym wypadku zeby ogladnac sobie mecz bedzie musial jechac na Wielicka(a to juz jest jakis klopot jak ktos jest np z poza krk)i placic za karte to watpie zeby mu sie chcialo az tak poswiecac....
pisze o tym bo takich ludzi jest mnostwo i to moze byc wielki problem...
KARTY KIBICE TAK!!!ALE NIE OBOWIAZKOWE(A JAK JUZ TO TRZEBA TO WDRAZAC NP.PRZEZ CALA RUNDE)bo inaczej zniecheci to ludzi do bywania na Kaluzy!!!!!!
Karty kibica powinny być wdrażane systematycznie przez całą rundę żeby każdy z kibiców mógł wyrobić spokojnie i tylko wtedy to ma jakiś sens.
no czywiscie ze tak powinno byc!!!tylko zeby Nasz "kochany" zarzad wpadl na taki pomysl!!!
GKS Katowice wprowadzil Karty Kibica, cena takiej karty to 5 zl zwykla i 15 zl kolekcjonerska czyli taka z numerkiem od 2 do 1000.
Z ciekawych rzeczy to fakt ze karte beda sobie ladowac na www.gieksa.pl lub www.kupbilet.pl lub w sklepiku klubowym.
Przy okazji zrobili system lojalnosciowy sobie i za chodzenie na mecze, kupowanie gadzetow zbieraja sobie punkty, za ktore beda nagradzani zgodnie z katalogiem nagrod.
Oczywiscieprzez pewien czas beda jeszcze bilety papierkowe ale beda drozsze o 5 zl (oplata manipulacyjna) i bedzie trzeba podawac dane osobowe w kasach
Program lojalnościowy to fajna rzecz i sprawdza się i to ma sens,nie widzę powodu by ów system wprowadzić na Cracovii.
kkk_84 Napisał(a):
> GKS Katowice wprowadzil Karty Kibica, cena takiej
> karty to 5 zl zwykla i 15 zl kolekcjonerska czyli
> taka z numerkiem od 2 do 1000.
>
> Z ciekawych rzeczy to fakt ze karte beda sobie
> ladowac na www.gieksa.pl lub www.kupbilet.pl lub
> w sklepiku klubowym.
>
> Przy okazji zrobili system lojalnosciowy sobie i
> za chodzenie na mecze, kupowanie gadzetow zbieraja
> sobie punkty, za ktore beda nagradzani zgodnie z
> katalogiem nagrod.
>
> Oczywiscieprzez pewien czas beda jeszcze bilety
> papierkowe ale beda drozsze o 5 zl (oplata
> manipulacyjna) i bedzie trzeba podawac dane
> osobowe w kasach
i tak to wlasnie powinno wygladac..i jeszcze fajnie by bylo zeby taka karte mozna bylo nabyc przed meczem na Kaluzy,a nie jechac specjalnie na Wielicka i bedzie dobrze:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)