Właśnie nie wiadomo czy chodzi tu o pensję dla Robaczka, czy może sprawa rozbija się o prowizję dla menadżera.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
Cała ta sytuacja przypomina mi nasz zakup w ostatniej chwili Kazia Węgrzyna, mam nadzieję że zakończy się podobnie i jakby efekt na koniec sezonu był podobny też nie miałbym nic przeciwko.
p.s. Uprzedzając szyderców nie mam na myśli baraży, tylko 3 miejsce w lidze :)
Wiadomo ,że z Kucharskim Cezarym zarząd "ma kosę" jak stąd do Łęcznej i Przegladu Sportowego :D
Ale menadzerem Robaka jest jakiś Bolek!!!
TW Bolek??
Nie. ;) Bartłomiej.
Bolek mieszka w Libiążu i prowadzi z żoną firmę BMG Sport. Jego piłkarzami są z tego co wiem m.in.: Marcin Cabaj, Iwański, Pitry, Łobodziński, Głowacki, Ujek, Piszczek, Wróbel (ten z Bełchatowa), Bartczak (Grzegorz, bo Mateusz jest u Osucha), Plizga, Bandrowski, Pawełek i Stasiak.
Jeszcze wiosną menadżerem Robaka był Kucharski. Nic nie słyszałem, żeby Robak go zmienił na Bolka. Ale może ...
Oto lista licencjonowanych menadżerów FIFA z telefonami, e-mail i adresami ====>
Dowiedziałem się, że jednak to [b]Bartłomiej Bolek jest aktualnie menadżerem Marcina Robaka[/b]. Także Boguskiego, Małeckiego, Przytuły, Pietronia i Chwalibogowskiego.
jak ktoś dalej ma wątpliwości to:
[url]http://bmgsport.com.pl/zawodnik,Marcin_Robak_Korona_Kielce_109129556.html[/url]
Niech nam Bolek załatwi coś w pakiecie z Robakiem!!!
dajcie temu Robakowi bułke dobrą bo sam się spłaci !!
No to teraz info z portalu menadżerów ;)
Robak prawie w Cracovii
Robak prawie w CracoviiPoniedziałkowa decyzja Związkowego Trybunały Piłkarskiego, który nie uwzględnił odwołania włodarzy Korony Kielce spowodowała, że większość piłkarzy opuści szeregi "Złocisto-krwistych". Pierwszym piłkarzem, który odejdzie z Korony jest Marcin Robak. Snajper podpisał już wstępną umowę z Cracovią Kraków.
26-letni zawodnik w ostatnich dwóch sezonach był najskuteczniejszym napastnikiem Korony. W poprzednim trafiał do bramki w pojedynkach ligowych 10 razy. Teraz po degradacji kieleckiego klubu jest jednym z wielu zawodników, którzy z chęcią zmieniają barwy klubowe, by nadal grać na wyższym szczeblu rozgrywek. Robakiem zainteresowana była Legia Warszawa, ale ten temat jest już nieaktualny. Przed kilkoma dniami do walki o napastnika Korony włączyła się Cracovia, która nie miała problemów z przebiciem oferty stołecznej ekipy.
Legia za transfer definitywny Robaka oferowała nieco ponad 300 tysięcy euro. Krakowianie na starcie zaproponowali 470 tysięcy i nie mieli większych problemów z dogadaniem się z włodarzami Korony. Oba kluby podpisały już wstępną umowę i do jej finalizacji brakuje już tylko podpisu samego zawodnika.
Gorącym zwolennikiem pozyskania Robaka był trener "Pasów" - Stefan Majewski. Dziwić to nie może, ponieważ trener Stefan Majewski nie ma do dyspozycji bramkostrzelnych snajperów. Najskuteczniejszy w minionym sezonie Kamil Witkowski zaliczył jedynie sześć trafień, co jak na napastnika nie jest powodem do dumy. Z zawodników doświadczonych w drużynie jest jeszcze Tomasz Moskała. Latem sprowadzono z Victorii Koronowo dwumetrowego Marcina Krzywickiego, ale nie jest to z pewnością zawodnik, który mógłby zbawić klub. Wobec tego pozyskanie Robaka stało się jednym z nadrzędnych celów klubu.
To już kolejny wielki zakup prezesa Janusza Filipiaka. Zimą sprowadził do klubu Piotra Polczaka, z tego lata dopiął na ostatni guzik transfer Marka Wasiluka, który stał się najdroższym piłkarzem w historii.
goool.pl
:D
prawie robi wielką różnicę.... co 15 minut wchodzę na główną stronę i patrzę czy jest w tej sprawie jakieś info... zawału można dostać...
Obawiam się,że zawału to możesz dostać, ale dopiero jak zobaczysz "wyczyny" Robaka na boski, naprawdę nie się z czego cieszyć...
miales zapewne na mysli wyczyny na boisku i nie ma sie z czego cieszyc tak?
Robak to że tak powiem ostatnia deska ratunku
MP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Obawiam się,że zawału to możesz dostać, ale
> dopiero jak zobaczysz "wyczyny" Robaka na boski,
> naprawdę nie się z czego cieszyć...
Jeżeli nie dostał zawału po wyczynach Moskały,to będzie żył.
Bo nic gorszego być nie może:)
Tak oczywiście miałem na myśli wyczyny na boisku, a tak swoją drogą, nie wzielibyście w w pakiecie gajtkowskiego?:)
Nie ale Zganiacza chętnie
http://pl.youtube.com/watch?v=PizKHc1X2dY
Mi sie tam jego boiskowe wyczyny jak najbardziej podobaja, choc taki film to i o Moskale pewnie daloby sie zrobic.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)