Warto szukac za granicą, widac na przykładach Lecha, Zagłębia (Lubin), legii i sąsiadki zza miedzy, że można znaleźc niedrogo (bądź za darmo) bardzo dobrych zawodników, którzy bardzo często podnoszą poziom ligi. Polityka sprowadzania młodzieżowych reprezentantów bardzo mi się podoba, Prezes wspominał kiedyś, że ma zamiar ściągac młodzieżowców również zza granicy - zacna idea, tylko trzeba zacząc ją realizowac. Ten Wyndew to podobno bardzo ciekawy zawodnik, a Bułgarska liga taka słaba nie jest, napewno mocniejsza od Białoruskiej, która ewidentnie nam nie leży ;). Co prawda nie jest to już młodzieżowiec, ale stary też nie jest, na dodatek ofensywny pomocnik z ciągiem na bramke jest absolutnym priorytetem. Zobaczymy jak spisze się w jutrzejszym sparingu.
ps. to musi byc prawdziwa gwiazda Lokomotiwa skoro jego zdjęcie jest na tłem na oficjalnej stronie klubu ;)
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
no no ,nawet przystojny ten Bulgar :D
Myślę ,że gość jest warty uwagi. Młody i co najważniejsze podstawowy zawodnik drużyny grającej w mocniejszej lidze niż Polska. No i w derbach bramki strzela :)
http://sport.plovdiv24.com/personstats/83.html
Myślę że SaNto powinien być szczęsłiwy że jest szansa na przyjscie do nas tego gościa:):):)
LEWONOŻNY I POMOCNIK a wiec uwazaj Panie Nowak!!!!!!:):):):)
Ale pewnie słabszy od Ronaldinho , więc będzie można Stefanowi pocisnąć.
Zobaczymu co dzisiaj pokaże w sparingu. Tzn. przeczytamy.
co z tego że lewonożny i lewy pomocnik jak broda i tak go da na prawą... chyba że bułgar nie tylko zajmie miejsce pawki na boiski ale też.. pod prysznicem
Jest tylko jeden problem , ten gość nie jest do wzięcia za darmo i trzeba za niego zapłacić coś koło 250 tys euro.
jeśli 250 tys euro jest problemem dla 4/5 siły w ekstraklasie, to jak nasza liga ma cokolwiek znaczyc
Jeżeli chodzi o naszą politykę transferową to nigdy nic nie wiadomo ;)
Wiadomo, wiadomo. Nie mamy żadnej polityki.
heheh jak to nie mamy zadnej polityki transferowej a tABISZ to co hehehe
Płaczmy dalej.
Już was się czytać nie da. Czego się spodziewacie- że kupimy Larssona albo Arszawina?
Przyszedł Krzywicki i wasiluk i to nie za darmo. A sezon transefory trwa. Najgorsze , że jak kupimy następnych to będzie płacz, ze nie ma miejsca dla młodych.
Umiaru i rozsądku - bo naprawdę jest nieźle,a będize dobrze a może nawet bardzo dobrze.
jest dobrze co Ty w ogole gadasz jest tragicznie bramkarz slaby ataku w ogole nie ma
wlasnie dobrze jest pod warunkiem ze naszym celem jest utryzmanie w lidze, no to jest dobrze, :)
ale zalezy o co mamy walczyc, jak tylko egzystowac jak do tej pory to nie ma co sie podniecac, i spodziewać niewiadomo czego z pustego to i salomon nie naleje:)
transfery nic nie dadzą do póki trenerem będzie ta p...a
tak, tak, tak!
skończymy w okręgówce.
ale przynajmniej padać już nam na głowę nie będzie! Nie wszyscy mogę się zmieścić pod "budą".
Bułgar zagrał nieźle, ale złapał przy okazji kontuzje i nie będzie możliwości go dalej sprawdzać, wiec trzeba będzie z niego zrezygnować. Tak prawi nasz nadtrener.
Majewski twierdzi ze Cracovia nie ma mentalnosci zwyciezow,nie potrafi wygrywac-po czesci sie z tym zgadzam ale z drugiej strony to on ksztaltuje ten zespol,sciaga nowych pilkarzy...
Dwóch najlepszych napastników malopolskiej ligi juniorów przeszło do Zagłębia Lubin.
Patryk Bryła z Krakusa miał oferty Cracovii i ubecji ale wybrał Zagłebie L. Drugi to Artur Węska z SMSu Kraków też poszedł do Zagłębia. w SMSie mamy swych ludzi wiec mam nadzieję że ten Węska to nei jakiś supersnajper skoro sie niem nie interesowalismy...
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)