Na zmniejszenie ligi może nie zgodzić się C+:)
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
C+ natomiast może sie upominac i nie zmienic kontrakt z ekstraklasą
Kulig przedłużył kontrakt...:) od 1 stycznia 2009.
Moje marzenie - Kowalewski. Wydaję mi się raczej nie do spełnienia, ale pomarzyć można ;) Bo mamy nie lada problem z bramkarzami. Cabaj dostaje 3 czerwoną kartkę z rzędu... A Olszewski...? Sam nie wiem co myśleć. Postarałbym się ściągnąć Kuklisa oraz kogoś z Korony: Robak, Zganiacz, Sobolewski...? Z Grodziska można by było kogoś "dziubnąć". Z Korony też Skerla jest do wzięcia.
Moj skład marzeń na ten sezon:
......Kowalewski......
...Kulig...Polczak...Tupalski...Wasiluk...
...Pawlusiński...Kłus...Kuklis...Szeliga...
.....Krzywicki.....Robak.....
to słabe masz te marzenia :) chociaz odsuniecie od skladu czoła to już połowa sukcesu
"Lewczuk i Zawistowski czekają na decyzje PZPN
MACH 30-06-2008, ostatnia aktualizacja 01-07-2008 18:24
Wbrew informacjom z oficjalnej strony Jagiellonii Białystok, Igor Lewczuk i Paweł Zawistowski nie opuścili Znicza Pruszków."
całość:
http://www.zw.com.pl/artykul/265047.html
wniosek nasuwa się sam...chłopaki kalkulują gdzie grać już drugi miesiąc zamiast do sezonu się przygotowywać. Z dużym prawdopodobieństwem mozna się spodziewać ,że będą słabo przygotowani.
Wg onet.pl, w Cracovii zagra Henrik Larsson. Gdzie my to juz slyszelismy? ;p
http://tygodnik.onet.pl/okonski.blog.onet.pl,326874162,blog.html
Hehe dobra beka :D
Czwartek dzisiaj. Zazwyczaj informacje o nowych pasiastych zawodnikach pojawialy sie wlasnie na czwartkowych konferencjach prasowych.
Ale ja nic nie wiem, ja tylko mam nadzieje. :)
Wnioskuję po wywiadzie z JF w PS że transferów juz nie będzie...
Coś do pomocy by się przydało.
A niech ogrywają młodych.
Rydwan73 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A niech ogrywają młodych.
Kogo? Dla przykładu.
Wasyluka, Polczaka , Krzywickiego , Dudzica , Kostka, Urbańskiego (choć on chyba raczej w tym roku szans w OE nie dostanie tylko w ME)...i miałem jeszcze nadzieje na jednego kreatywnego pomocnika z ME ale go podobno Stefan "zredukował".
Ja wiem wiem Polczak , Wasyluk "swoje kosztowali" ale to nie zmienia faktu ,że ich doświadczenie ligowe jest malutkie i muszą grać grac i jeszcze raz grać.
Widzew żąda miliona euro za Lisowskiego
Tomasza Lisowskiego chętnie widzieliby w swoim składzie trenerzy Śląska Wrocław i Cracovii. Wrocławianie byli gotowi wyłożyć pół miliona złotych za obrońcę Widzewa, ale łodzianie odrzucili propozycję Śląska.Mamy przecież nieograniczony budzet więc dlaczego go niekupimy...
bo mamy dwoch lewych obroncow-Wasiluka I Radwańśkiego...
A poza tym on jest wart, co najwyżej 1 mln ....ale złotych. Dla nas priorytetem w tym momencie powinno być ściągnięcie doświadczonego napastnika i rozgrywającego. Z graczy obecnie dostępnych na rynku, tylko sprowadzenie Zganiacza i Robaka będzie dla nas wzmocnieniem na tych pozycjach.
Khalid Napisał(a):
> Wasyluka, Polczaka , Krzywickiego , Dudzica ,
> Kostka, Urbańskiego
W drugiej linii?
Monday Napisał(a):
> Khalid Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wasyluka, Polczaka , Krzywickiego , Dudzica
> ,
> > Kostka, Urbańskiego
> W drugiej linii?
mea culpa . nieuważnie przeczytałem.
A jeśli chodzi o Urbańskiego t martwię się, że nie podoła on w pierwszej lidze. To nie ten kaliber.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)