Wybiera sie niezła ekipa z naszych miasteczek na Szczakową. Prosze kiboli z "trójmiasta" o wpisy.
"Zawsze Wierni"
-
-
Trzebinia-Chrzanów-Libiąż-"WIERNI KSC"
heh trojmiasto jest nasze!! :P
Ja jade z chrzanowa +2 z trzebini. Ale wiem ze jest nas wiecej. Z chrzanowa pojedzie pewnie ok. 10-12. z Jaworzna i Libiąża tez sie wybieraja
To w Trzebini jest was aż dwóch?
Hahahahahaha.
Trzebinia wierna Wiśle!!!!!!!!!!!
Ja mowie idioto tylko o 2 gosciach z gaja, a z trzebini napewno pojedzie duzo. TRZEBINIA CHRZANOW LIBIAZ CRACOVIA
Oli nie śmiej się. To kwestia czasu. Jak wiesz, wszyscy kibice Cracovii to przeżuty, więc za jakis czas bedzie nas tam wiecej. A kiedy bedziesz się bał wyjść na ulicę, to wtedy poprosisz kolegów, to wezma Ciebie na nasz stadion.
OLI potencjalny Pasiak
Cracovia Forever- J........ W....e
Mieszkam k. Trzebini i o ile mi wiadomo, 99% mieszkańców kibicuje najlepszemy polskiemu klubowi - Wiśle Kraków!!!
Oli ty dupku zwiślacki .Dobrze że cię znam , wybiję ci Zwisłe z Pały. Spotkamy się w Młoszowej psie zwiślacki.
"Zawsze Wierni"
Powiedz to Kuśce :)))). A z Młoszowej znam kolesia z Cracovii jeszcze z dawnych czasów, Jechaliśmy kiedyś z Zagłębiem Sosnowiec na hokej z Krzeszowic . Nas dwuch w barwach a ich ze 150, jak myśmy to przeżyli to nie wiem do dziś ....
@pasyTrzebinia
proponuje ci żebyś przyszedł do nas na ZWM i powiedział że jesteś za cracovią..... jeśli przeżyjesz to jesteś twardy!!! CAŁY ZWM z Wisłą!!!
Już niedługo tam będziemy !!!
oli dupku , a myślisz że gdzie mieszkam................
nIE MA CO SIE KLUCIC. wIDAC ZE WISLA NIE MA PRAWDZIWYCH KIBICOW. jAK NIEWYGRYWAL TO W NASZYM POWIECIE NIKT NIE JEZDZIL NA MECZE. JAK PRZYSZEDL CUPIAL I PRZYSZLY WYGRANE OD RAZU POWSTALY NOWE FUNCLUBY. MY JESTESMY INNI. MY JESTESMY Z KLUBEM NA DOBRE I ZLE
W niedziele 11.45 spotykamy się 'Pasiaki" na dworcu mpk stanowisko na "J"-tke .
ok ilu was będzie?
"Trzebinia Zawsze Wierni"
narazie jest nas 10, ale musi byc jak najwiecej!!!!!Przyjedz razem z kolegami. Jedzmy wszyscy razem
Ja zbiore kumpli z ZWM i będziemy czekać na was... zapewniam... nie dotrzecie do celu!!!
haha no to liczę na ustawkę . Zobaczymy psiaki kto rzadzi w Trzebini. Pamietaj wiślacki psie o swym milicyjnym rodowodzie!!!!!!!!!!!!!!tylko nie wydygajcie się szmaty......................
"Trzebinia Zawsze Wierni"
Tak, tak róbcie ustaffki a na wiosnę będziemy oglądać "relację" w TVP3 :/
nooooooooooooooooooooooooooo
i wreszcie jakieś konkrety!
i to mi się kurde podoba !
nie żyje CRACOVIA w trójmiescie!!!LIBIĄŻ zawsze z Pasami , przymajmniej jeśli o mnie chodzi!
ja jestem na meczu! chce poznać gości z chrzanowa i trzebini.
pytajcie Świstaka o mnie albo piszcie tech.ks@interia.pl
musimy się spotkać w jaworznie!
JEJ ODDAŁEM SERCE SWE...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)