Wodzu!debil, który przychodzi na mecz aby się bić jest debilem i nie ma pojęcia kim jest papież! Może masz trochę racji co do tzw. kibiców ale nie mogęsię z tobą zgadzić w kilku sprawach. Od tej zadymy z Ruchem i tego zajścia na Strusia w Cracovii dzieje się coraz lepiej. Nikt tu na forum nigdy nie popierał takich wybryków. Jacyś debile zabili człowieka (świętej pamięci) i nikt tego nie popiera. Takich kibiców Cracovia nie chce. Jak chcesz to sam możesz sprawdzić przeglądając starsze teksty. Nie wybielaj też innych innych kibiców. Niestety jest to problem wielu naszych zespołów (GTS, Pogoń, Arka, Widzew, Legia itd...) Wszystkie te zespoły starają się z tym problemem walczyć ale to nie jest tak że najgorsza jest Cracovia.
Jak chcesz coś poczytać o dokonaniach Cracovii to poczytaj np. Piłkę Nożną. Tam kilka razy umieszczono wywiady z naszymi zawodnikami i dotyczyły one wyłącznie piłki. Nie opowiadaj, że Cracovia słynie wyłącznie z mordobicia itd.
Jeżeli taki człowiek jak papież pyta się o ukochaną Cracovie to ja jako kibic mam prawo się z tego cieszyć. Najbardziej podoba mi się w tym własnie ten pozytywny oddzwięk tej informacji.
Ja wiem żę jacyś debile zabili człowieka
-
-
PAPIEŻ PYTAL O CRACOVIE
ale dajecie w d. szaliki z Papą :)))) dobredobre
Należy być dumnym z tego, iż tak wielki człowiek jest sympatykiem naszego klubu. Jeśli należy wykorzystać to zachowując równowagę i dobry gust, bo inaczej popadamy w hipokryzję, kicz albo jedno i drugie.
Apeluję o niewykorzystywanie tego faktu medialnie. Fakt, że Papież jest kibicem Cracovii jest dla klubu ZASZCZYTEM, ale zaprzęgnięcie Jego nazwiska w rydwan marketingowy sprawi, że będziemy postrzegani jako ludzie małostkowi. Doprawdy; cała Polska wie już o tym komu kibicuje Papież. Traktujmy to jako zobowiązujące wyróżnienie.
gdyby papiez wiedzial w jaki sposob wywalczyliscie II lige bylo by mu przykro zapytajcie dzialaczy i pilkarzykow!
yogi: papież o wszystkim wie..
dlatego ponoć zapytal:a co tam, he he, u mojej skubanej Cracovii? (i tu puścil oko do Listkiewicza...)
A później dyskretnie wcisnął kopertę do kieszeni Listkiewicza. Na kopercie był adres Cracovii a w środku ponoć pieniądze z tacy ze wszystkich kościołów z ostatniego weekendu...
yogi.. ty jesteś bardzo ułomny na umyśle.. może pamiętasz Wisła - Legia 0:6..?
40 dni później
Zakupilem na prezent album "Rok 25 - najwazniejsze wydarzenia wielkiego jubileuszu". Oczywiscie jubileuszu pontyfikatu Papieza.
I o to na stronie 62 znalezc mozemy zdjecie, a dokladniej fotomontaz "flagi papieskiej". Zdjecie przedstawia luk stadiony z flaga papieska i zawodnikow walczacych na boisku (z Zaglebiem), a jako tlo nad flaga dodany zostal Mlyn :) Dobrze widoczny.
Tekst przy zdjeciu:
[b]Ojciec Swiety, sam grajacy w mlodosc w pilke nozna, pozostal wielkim sympatykiem sportu, doceniajac jego role we wspolczesnym swiecie. [i]Moim ukochanym klubem jest Cracovia[/i] - podkresla do dzis. Cracovia jest dumna z Takiego Sympatyka i oczywiscie odzwajemnia te sympatie z cala moca m.in swietujac przez wiele miesiecy jubileusz 25-lecia pontyfikatu Jana Pawla II[/b]
Niedowiarki maja dowod na pismie :)
Wiadomość zmieniona (25-12-03 22:29)
Witam,
Moze ktos kumaty w sprawach kibicowskich zagadac do mnie na Gadu-Gadu!?!?!?! Moj nr to 1741612 !
Z gory dzieki ! To wazna sprawa!
Pozdro! Życze powrotu do ekstraklasy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)