No to gonimy wynik ! Ale ekscytujace spotkanie.
-
-
Przygotowania, sparingi itd..
Jest za to Karwan superskrzydlowy.Za Pawlusinskiego.
ekscytujace to sa zmniany w naszym skladzie karwan za pawlusińskiego
kolejna zmiana karwan za pawlusinskiego czyli to co znamy. przegrywamy 1 bramka a Majewski broni wyniku by na konferencji powiedziec ze przegralismy tylko jedna bramka a moglismy zremisowac bo "witkowski miał dobra sytuacje w 90 minucie". DRAMAT
Nie wiem czy reszta druzyn nie odwola sparingow z nami zeby czasem nie nabyc jakis pomyslow na gre od nas.
ale najpierw musi jeszcze witkowski wejsc na boisko :D
cytowałem słynne zdanie majewskiego po meczu z zabrzu ktore rozgrzało mnie do czerwoności
Koniec.Stefan na pewno pelen optynizmu.
za to Wy wszech wiedzacy jestescie, bo przeczytaliscie relacje na stronie oficjalnej i wiecie jak mecz przebiegal
LoL500
no i coz tu moge powiedziec po takiej relacji? nie jestem trenerem ale tylko "znawca" tak jak my wszyscy ale o to powiem nie bedzie chyba wielkim odkryciem. w tym systemie to my chyba daleko nie dojedziemy. zmiany - zenada, na transfery nie ma co juz chyba liczyc a rasowy napastnik potrzeby nam jest na wczoraj. w ciemnych kolorach to widze, obym sie mylil! Boze trzymaj nas w swojej lasce i opiece
hahah ja pierd... Karwan za Pawlusinskiego...akt rozpaczy poprostu.
Przeciez to jest jakies mega jebniete posuniecie! Z karwana ktory ledwo co umie grac w pilke nozna i w dodatku gra na stoperze staje sie skrzydlowy ofensywny grajek...
No ja cie pierdole !!!!!
a czy masz gdzies napisane ze Karwan gral na skrzydle?
wejscie Karwana rownie dobrze moglo oznaczac wejscie Karwana na defensywnego zamiast Kostka, ktory przesuwa sie na ofensywneg gdzie byl Szczota, ktory natomiast wchodzi na atak za Bojara, ktory to wlasnie jest cofniety na skrzydlo za Plastika ktory zszedl z boiska.
kkk_84 to nie lepiej zrobic zmiane bojar - kostek baran - karwan :D
totalnie nie rozumiem o co Ci chodzi Skiba, pozatym Barana na boisku juz nie bylo
takie zmiany sie robi w koncowce na przyklad po to, zeby rzucic dluga i liczyc na zgranie albo strzal glowa.
Panowie dajcie szansę Majewskiemu. Ma teraz takich obrońców jakich chciał. Liga pokaże na co nas stać w tej rundzie.
Weźcie pod uwage ze grał Mejoros który gra zarówno na środku, na lewym jak i prawym skrzydle :P. Teraz to dopiero macie ból głowy kto gdzie grał :D
Jak nie trudno zauważyć niektórzy forumowicze tylko czekają na okazję aby dowalić Majewskiemu,nie oglądając tego sparingu, opierając się na wyrywkowej relacji tworzą już opinie grozy. Oni wielcy znawcy piłki wiedzą najlepiej co należy zrobić i jak ustawić drużynę by odnosiła sukcesy.Niech nikt mi nie próbuje wmawiać,że jestem wielbicielem Majewskiego tylko uważam,że w tej chwili należy dać sobie trochę luzu z tym najeżdżaniem na wszystko co się dzieje w Cracovii.Nie spotykam na żadnych innych forach aby kibice tak pisali o swoim klubie.Można z całą pewnością przyjąć, takie Wasze zachowanie tylko szkodzi Cracovii i nie mogę tego pojąć,że czynią to ludzie mieniący się kibicami naszej Cracovii.Apeluję o opamiętanie-normlnych pozdrawiam.
A tak dla porównania to Lech też grał dzisiaj sparing z rumuńską drużyną:
8 lutego 2008, 14:30
Lech Poznań 0-3 Dinamo Bukareszt
Florin Bratu 8 (k), Adrian Cristea 40, Marius Silviu Alexe 75
W meczu sparingowym rozegranym w Turcji Lech Poznań przegrał 0-3 (0-2) z mistrzem Rumunii zajmującym szóste miejsce w tabeli ekstraklasy - Dinamem Bukareszt.
źródło: Lech Poznań / www.dinamomania.net
Jak dla mnie to w sparingach Majewski Może grac z Cabajem w pomocy i Olszewskim na szpicy, a piłkarz mogą na Cyprze pic piwo obchodzić urodziny i wakacjować na całego.
Mają grać w lidze i to jest ważne sparingi sa po to by sprawdzac, próbowac i doskonalić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)