"Jazda tylko za pasami" - haslo Brajta jak dla mnie nie do pod...nia!!!
-
-
Oflagowanie wyjazdowe
Pozdro zzenon i ciekaw jestem skad Świstak zna "osobiście" twórców flagi "Oświecenia Cracovia" Chociaz Craco ma dobry pomysl to muysle ze i niedlugo u to bedzie malo!! P.S. wszystko zrozumie:0 ale na Boga niech nikt nie pisze ze flaga OŚWIECENIA to dramat bo chyba zwariuje!! Szczecin - 38, Łódż- 22. dziekuje wiecej pytan nie mam!!
ja sobie zrobie flage "Cracovia - Rżąka", to by była kozacka flaga. nie mówie tu nawet o naszej polskiej lidze ale pomyslcie tylko jak ona by sie prezentowała na meczach pucharowych!! rżąka - to brzmi dumnie...:)
a tak na poważnie to flaga oswiecenia jest spoko tylko zle byla powieszona i tyle.szkoda ze naród nie został powieszony,ale nie miał nawet gdzie:(
coraz bardziej przekonuje sie do pomysłu Craco.
pozdroweczka od jobeczka
wie się to i tamto;)
poparcie dla Craco.
Flaga Oświecenia - bardzo fajna ale rzeczywiścien była niekorzystnie zawieszona, bo nawet nie było dobrze widać że to Cracovia.
Zreszta wystarczy zobaczyć fotki.
DZIEKUJE CI TATO ZE JESTEM PASIAKIEM ta flaga też była!!!
mój kolega z klasy równoległej ma tą flage !! jestem z tego dumny ! :)
apropos oflagowania wyjazdowego ... to nie czytałem dokładnie tematu ale wiem że chodzi o oświecenia ... o tym mówić na i będe tylko chciałem zapodać tu haso ktoore mi sie wplątało w głowe ... moze nawet na flage
1. Jesteśmy z Wami , jeździmy za Pasami
2.Jetseśmy z wami , wszyscy za Pasami
Jesteśmy z Wami , jesteśmy z pasami
ale chyba to pierwsze jest najlepsze ;)
Pozdro
Albo po prostu
CRACOVIA - flaga wyjazdowa
CRACOVIA on voyage
CRACOVIA on journey
CRACOVIA on trip :)
Jak ktoś zna wersje poprawniejszą gramatycznie to niech poprawi.
Może nie będę oryginalny... ale mam pewną wizję...
Flaga z dużym napisem CRACOVIA KRAKÓW na środku, a na całej fladze w różnych miejscach i pod różnymi kątami napis we wszystkich możliwych językach (w tych na które byśmy przetłumaczyli - vide: temat o Krwinkach w ingliszu) tekst typu "on tour", czy coś podobnego...
Wiadomość zmieniona (14-11-03 00:49)
pomysl niezly
hoooop... przypominam bo w zimie dobrze by było flage wyjazdoooofke zrobić.
Cracovia na pikniku :)
kolejna hoopka... bo temat zaginie...
>> Cracovia na pikniku << mi sie podoba
ok. to może by ustalić jakieś zunifikowane rozmiary flagi, w których projekt się musi zmieścić? Żeby nie było tak, że "dobra, małe, ale ja sobie zrobię ciut większą, żeby ją było lepiej widać".
[img]http://brajt.w.interia.pl/jazda-flaga.png[/img]
ak dlamnie za duzo anglojezycznych txt
nie to ze nie znam - poprostu wole po polsku
ale ogolnie spox
Fajne... tylko nie ma ani słowa o pikniku ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)