2x 0,5 w dwie twarze. Dziś rano druga twarz odwiedziła mnie mówiąc że wczoraj z braku poszliśmy jeszcze po 0,7 które ledwie ruszone zostało.
Walczymy z tym ledwie.
-
-
Procenty %%%
Zwalczone
Bart jeszcze ksiadz nie sral a ty juz podklad zrobiles;)
No i nie usne dziś za sku.rwesyna.ale jako zawodowy alkoholik;) ćwiartke żołądkowej de luxe zawsze mam w barku właśnie na takie okazje:)
zdrowie
najlepszego
:)
PO zwalczeniu jeszcze solidna podbudowa z kilky Harnasiów i ciemno jasno o kutwa poniedziałek.
wczoraj śledzik ze znajomkami z pracy ... 1,7 L na 4 osoby ... ciężko się dziisaj pracuje :)
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wczoraj śledzik ze znajomkami z pracy ... 1,7 L
> na 4 osoby ... ciężko się dziisaj pracuje :)
Zakładając, że flaszka jest dobra na dwóch, pod warunkiem, że jeden nie pije, to słabo ! ;)
weź pod uwagę że to był wtorek ... strasznie suche powietrze było dzisiaj w pracy :)
dzisiaj po ciężkim tygodniu 200 ml żurawinówki
tylko? po ciezkim tygodniu? :)
Dzis ino 6 malych amsteli, JackDaniels w lodowce na jutro na urodziny/na dzis i kolezanka w drodze z XXX, wiezie cos specjalnego :) ciekawe co
Ja dziś po pół litra krupnika na głowe i jeszcze otwieram czteropak harnasia także dobranoc wszystkim . Jwip
5 dni później
Od CC cisza w temacie widzę :D
żubrzyki okołomeczowo
e tam .... wczoraj 200 przedwczoraj 250 około wyborowej, ale nie chce mi się już pisać o tych 200tkach :)
Musisz robić podsumowanie tygodniowe, np. w tym tygodniu 2000ml wyborowej bez noża + 500ml wiśniówki:)
Nieno jak wyborowa to i zawsze nóż;).A ja zaraz wybieram sie do ziomka na pół literki krupnika na śniadanie:)
Do tego kupił sobie nowego x-boxa i będziemy zapie.rdalać w mortal kombat
ech stare chłopy w wieku chrystusa a będą bawić sie jak dzieci heh :)
Na bieżanowie zróbcie mortal kombat po wyborowej z nożem, blisko macie :)
Garbaty Napisał(a):
> Musisz robić podsumowanie tygodniowe, np. w tym
> tygodniu 2000ml wyborowej bez noża + 500ml
> wiśniówki:)
podsumowując 3 dni to właśnie kończe 700 ml obok 5 ostrych noży (bo wale schoty w kuchni :) )
jutro atak na rekord świata, przyjeżdża na parapet mocno trunkowa parka znajomych z krk
w sobote atak na rekord świata w 2 dni picia w tym samym składzie
tygodniem jestem umęczony okropnie ... ale co będzie po weekendzie to nawet nie chce myśleć ;)
Beer1906Gang Napisał(a):
> Na bieżanowie zróbcie mortal kombat po wyborowej
> z nożem, blisko macie :)
uwierz mi prawie codziennie robimy im tam fatality:)
powyżej 0.7 na głowe ... teraz browar ... i 200 ml .... totalnie zmiażdżony :)
antybiotyk :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)