bardzo smaczną wiśniówkę mają w EFC :)
-
-
Procenty %%%
Mając jeszcze w pamięci smak różnych rodzjów Memiroff-a na Ukrainie, teraz nagle otworzyły mi się oczy i ku mojemu zaskoczeniu okazuje się, że w naszych sklepach Nemiroff też jest w różnych rodzajach, a wcześniej jakoś go nie zauważałem ! :D
Wiśnióweczka przednia. Co do Nemiroffa to dziś wracał z nami z Warszawy.
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wiśnióweczka przednia. Co do Nemiroffa to dziś
> wracał z nami z Warszawy.
Dojechał do Krakowa ?:)
Chyba nawet Radomia nie uświadczył.
4 dni później
http://www.youtube.com/watch?v=yOVM3x97QlY ... totalny old skul :)
a teraz jedziemy z małymi finkami ... wszystkie smaki
Nie pozwolisz temu tematowi spaść...alkofanie;)
nie pozwole
dzisiaj tak się złożyło że do pracy musiałem pojechać MPK, więc drogę powrotną umilało mi .... 100 ml cytrynówki lubelskiej :) fajnie zleciało :) a teraz jestem w domu i wkraczam do akcji :)
dziękuje Duce ale gar w autobusie wódę sam wali :) hehe a moją wyborową gdzie masz ?
akurat w tramwaju mendrQ AmoQ :) .. co do wyborowej to Danijel jeszcze ostatniego słowa nie powiedział :)
Nigdy nie spadnie, ten temat nigdy nie spadnie.
Nader spokojny piątek.
13 dni później
dzisiaj z braku laku ... Southern Comfort Lime 27,5% (prezent urodzinowy) ... to jedziemy z koksem :)
Łomża export ,niepasteryzowana.
Do przerwy 3:0 dla mnie,jeszcze mi 5 bramek zostało do strzelenia
no ja mam litr tej pysznej mikstury .. a Ty Rozrabiako w domu czy na wyjeździe .. bo jak to mówią ... gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie :)
El Duce polecam Southern Comfort ale Vanilia!
Poprostu pyszniutki:D:D
17 dni później
coś temat umiera ... nie wierze że od wpisu Kruszyny nikt nic nie wypił ... ja bardzo mało ... ale ... w ten weekend tak się nafutrowałem ... finka a potem żołądkowa gorzka ... 3 flakony w 2 osoby :)
Polecam kociołek Panoramixa:) [url]http://www.sadistic.pl/kociolek-panoramixa-vt98960.htm[/url]
a ja polecam sobie na dzisiaj wieczór 200ml żurawinki :)
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> coś temat umiera ... nie wierze że od wpisu
> Kruszyny nikt nic nie wypił ... ja bardzo mało
> ... ale ... w ten weekend tak się [b]nafutrowałem[/b]
> ... finka a potem żołądkowa gorzka ... 3
> flakony w 2 osoby :)
'nafutrowałem' znaczy co innego niż upojenie alkoholowe... przynajmniej w Gdyni :D hehe
a w Łodzi oznacza właśnie to co tygrysy lubią najbardziej :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)