No cóz , Cracovie kibice Podhala nigdy nie trawili więc tak zostanie chyba już.
e tam nigdy ---chyba od momentu jak Cracovia zaczeła wygrywać w NT.
-
-
Podhale -Cracovia - liga i Puchar Polski .
Dokładnie tak - wcześniej większość kibiców Podhala nie miało nic do Cracovii poza oczywiście "wybitnymi jednostkami" i FC Wisły z NT
no ale wtedy nas lali regularnie i w Krakowie i w NT
delikatna sympatia się skończyła po playoffie w 2005 roku (wcześniej też zgrzyty były o sławetny playoff w latach 90tych - no ale wygrali więc i tak byliśmy cacy)
no ale to większość środowiska hokejowego tak podeszła do sprawy - dokąd byliśmy biedni i ledwo na powierzchni to wszyscy trzymali kciuki za nasza powodzenie - teraz większość hokejowej Polski chce naszego upadku...
To by się - niestety - zgadzało...
I jak gramy?
Nie ma MECZU PONOC JEST WALKOWER!!!!!
Info pewne Pasy w półfinale...
Walkower ? Nie przyjechali ?
Czyli miedzy swiętami 28 i 29 grudnia zobaczymy naszych w TV-3 I tv sport JAK WALCZA O Puchar Polski
tak nie przyjechali - walkower
No to jaja... Z kim (wy)gramy w finale ? :) OK. Już wiem.
Już widzę oczyma wyobraźni, co by wypisywali na forum Podhala, jakby tak Pasy do NT nie przyjechały...
Cobyśmy pisali to byśmy pisali, ale sam PZHL jest sobie winny że nie umie wypracować odpowiednich terminów tylko łączy je wbrew pzrepisom z meczami ligowymi.
Już ja tam wiem cobyście pisali.... Nie wszyscy oczywiście, ale spora grup(k)a...
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mnie tylko się nie podoba na Forum Podhala ze
> prawie co 2 osoba obraza Cracovie ,wiec nie dziw
> się szymeknowytarg ze tez nie mam o was
> najlepszego zdania !!!!
-------------------------------------------------------
Pewno się owcoj....
jedziemy z owcami
a Radzik dał po mordzie owcolubcy (niczego takiego nie bylo)
Niestety ta "milosc" kwitnie z obydwu stron... tyle w tym temacie!
U nas to jest w minimalnym stopniu u was notorycznie w wyzwiskach to napewno jestescie lepsi od nas knt99
Ostatni przyklad z Forum Podhala godz18;26
Wysłany: Dzisiaj 18:26
--------------------------------------------------------------------------------
Dziś meczu nie ma. Walkower dla Sraxy.
Graty dla PZHL niech wam gwiazdka świeci.Żenade robicie.
Nie bede nikogo tlumaczyl osobiscie nie przepadam za Wasza druzyna, ale zawsze szanuje nazwe klubu i pisze normalnie - Cracovia, ale jest grupka ludzi ktorzy pisza craxa czy sraxa... dla mnie dziwne jest tlumaczenie ze my Was notorycznie wyzywamy, a Wy nas czasami... wiem tyle ze do niczego dobrego to wszystko nie prowadzi. pozdrawiam
A że przypomne o waszych komenatzrach tu na forum z zeszłorocznego Play ofu też jechaliście po naszych graczach!
Tak zupełnie na marginesie to zabawne jest jak nagle w NT przestali lubić Cracovie jak ich pierwszy raz w play-off ograła;):);)
Ja tam Podhale zawsze lubiłem a pamiętam jeszcze boje Podhala z "Gierkowymi" Sosnowiec o Mistrza Polski.
generalnie niezły syf zafundował Nam panowie z PZHl, parodia i tyle, ale mimo wszystko Podhale powinno przyjechać ... olali mecz, dlatego nieobecni głosu nie mają ... a co do "uprzejmości", są po obu stronach, a mnie osobiście ... co kto o Nas mówi nie interesuje, a że większość Nas "kocha", takie życie ... ;)
http://podhale-hokej.ehh.pl/news.php?readmore=41
^^^^^^^^^ tutaj cos napisałem na podstwie tego co mnie udało się zebrac
Jescze nie wszytko skonczone. Czas oddać władzę PZHL ludziom którzy by naprawdę mądrze pokierowali zwiżakiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)