racja-nie ma co do tego mieszac ŁKS. a z 2 strony czy moze ktos podac linka gdzie jest obiektywne info jak to sie w ogole zaczelo??
-
-
Arek pobity w Rzeszowie
Cyfer nie słyszałęm żeby Lech pobił zawodników czyjeś drużyny! Okradł trampkarzy itd. A to jest pewna maleńka różnica!!!
skad to info???????
Trener Stawowy mówił wczoraj na spotkaniu z hokeistami, że Arek to twardy chłop i raczej zagra przeciwko Tłokom.
Trzymaj się Arek!
Korba OKRADLI nas z flag (Crazy Cannibals, Brygada Śródmieście i barwówka), pieniędzy i telefonu komórkowego. Wiem że to nie to samo co piłkarze jednak honorowe to również nie było. Mimo swojej szczerej nienawiści do tego klubu nie łączę go z Cracovią. Rozumiesz? Poza tym powtórze że jeśli okarze się że naprawde flugali na resovie to wcale się fanom tej ekipy nie dziwię (ale nie zlania skórokopów tylko pomyłki przy obijaniu ryjów)
takie ekipy jak stal czy lech nigdy nie zdobędą uznania na al.unii przez ich styki z rtsem.
KONIEC
Pozdrawiam
Cyfer ale on okradli i pobili też dzieci (trampkarzY).
Ale zakończmy dysputę bo tak mozna bez końca.\
Pozdro ŁKS-siaku.
Sprostowanie!
Szanowni kibice Cracovii! Rozumiem Wasze nastroje i złość po tym jak dowiedzieliście się o fakcie, iż Arek Baran został pobity. Zanim zaczniecie wydawać jakiekolwiek osądy na ten temat prosze abyście się dowiedzieli o wszystkim z pewnego, potwierdzonego źródła! Otóż było to ponoć mniej więcej tak: Koło rynku w knajpie "alibi" bawili się piłkarze i trener (+kibice ale to nie jest potwierdzone) jak to po derbach, udzieliła im się atmosfera. Wiadomo, że Stalowcy nie lubią Resovii i wzajemnie (Wy tez Wisły nienawidzicie). Z ich strony poleciały okrzyki i śpiewy typu: "...jebać Resovię...", "...nie ma Resovii, w Rzeszowie...". Niestety tak się niefortunnie zdarzyło, że w pobliżu byli również kibice Resovii. Im też emocje po derbach wystarczająco nie opadły. Cała sprawa zakończyła się "obiciem" tych którzy krzyczeli i wyzywali ukochany klub tych drugich. A więc Szanowni Kibice Cracovii. Postawcie się w sytuacji odwrotnej. Dajmy na to, że to piłkarze wisły....... a Wasi hool's są w pobliżu... i co? Może Resoviacy mieli się dołączyć do śpiewów??? Proszę Wszystkich jedynie o zrozumienie tego faktu i nie ubliżanie klubowi jakim jest Resovia. Tak jak i Wy Szanowni Kibice Cracovii nie chcecie by patrzono na Was przez pryzmat np. zajść po derbach w hucie, albo meczu z Ruchem. (Sami doskonale pamiętacie również pare niehonorowych "wpadek") Wiecie jak to jest jak ktoś na Was rzuca oskarżenia jak np. po meczu w Kielcach z Legią. Jeszcze raz proszę wszytskich sympatyków Wielkiego Klubu jakim jest bez wątpienia Cracovia o to by nie obrażali tak łatwo innych. Z wyrazami szacunku kończe mój post!
nie ma co mieszac do tego tematu ŁKS!!!
A co się działo takiego w Hucie , że się mamy wstydzić ??!!
a niszczenie przypadkowym ludziom dorobku ich zycia sprawia Ci zajebista frajde, prawda?
Panowie trochę robiliście nagonkę na nas :)
Dajcie chociaż czas na naszą wersję :)
Pierwsza sprawa, że jedni jak i drudzy byli pod wpływem alkoholu.
Po drugie piłkarze Stali (jak również sie okazało Arek Baran też) śpiewali pioseni przeciwko Resovii, m.in. Nie ma Resovii, w Rzeszowie nie ma Resovia, oraz Jebać, Jebać Resovie !...
Po trzecie napastnicy nie wiedzieli że są to piłkarze!
A teraz pytanie do was:
Co robicie jak słyszycie bluzgi na wasz klub?
Lejecie śpiewaków odrazu, czy pytacie się ich czy są piłkarzami ??
A może oni mają na twarzach wypisane, że są graczami Stali, a nie kibicami...
Pozdrowienia dla rozumiejących sens mojego postu !
Wiadomość zmieniona (11-11-03 20:31)
Oki, ale pozostaja jeszcze nasi trampkarze !
no właśnie jak wyjaśnicie trampkarzy???
Co to jest rasovia ???
GwardzistóW- lepiej by wyglądał podpis "Ultras Resovia Rzeszów 1805 - 2005" 200 lat tradycji.
To kłamstwo i tamto kłamstwo, ale lepiej brzmi. (he,he)
Sauron w Hucie pokazaliscie jacy jestescie wielcy okradajac kioski i bijac starcow broniacych tych kioskow ale za to tych wolniejszych kibole HUTNIKA troche rozruszali...........oczywiscie to nie do wszystkich PASIAKOW
ze specjalną dedykacją dla pitera
W Rzeszowie biją piłkarzy
Emocje związane z derbami Rzeszowa nie zakończyły się bezpośrednio po końcowym gwizdku arbitra. W niedzielę ok. godz. 23 w rzeszowskim lokalu Alibi został pobity były piłkarz Stali Arkadiusz Baran, obecnie zawodnik Cracovii. W bezpośrednim sąsiedztwie lokalu zostali zaatakowani przez grupę bandytów bramkarz Rafał Pomianek i II trener Jaromir Kocot.
Oto bezpośrednie relacje poszkodowanych:
Arkadiusz Baran: - Byłem na derbach wspólnie z kolegą Łukaszem Szczoczarzem. Później wraz z moją sympatią, trenerem Jarkiem Kocotem, Rafałem Pomiankiem, Mateuszem Rzucidło i jego bratem Arkadiuszem udaliśmy się na kolację do Sphinksa. Opuściliśmy go przed 23. Później wraz z Mateuszem weszliśmy do Alibi, aby tam jeszcze chwilę posiedzieć przy piwku. Bezpośrednio po wejściu zostałem tak błyskawicznie zaatakowany, że nie wiedziałem, co się dzieje. Mam pęknięty nos oraz wybitego zęba. Mateusz zadzwonił do Rafała Pomianka i Jarka Kocota, aby przyszli z pomocą. Dla mnie to jest szok. Gram w Krakowie, bronię barw Cracovii. Wiadomo, jakie opinie krążą na temat kibiców obu zespołów, ale do tej pory piłkarze byli dla nich nietykalni. W Rzeszowie szalikowcy Resovii pokazali, że jest inaczej.
Rafał Pomianek: - Bezpośrednio po telefonie wyszliśmy z Jarkiem pod Alibi. Tam na nas już czekali pseudokibice. Obaj zostaliśmy poturbowani. Nie jest tajemnicą, że chuligani z Resovii zaatakowali kiedyś Tomasza Walata i Łukasza Szczoczarza. Jestem zszokowany, podobnie jak i Arek Baran. Mój teść Jan Such tyle lat spędził w barwach Resovii jako siatkarz, teraz ponownie prowadzi ten zespół. Również i piłkarzom życzę jak najlepiej, zresztą mam tam wielu przyjaciół. To są zjawiska patologiczne. Część kibiców Resovii nawet nie wiedziała, że Arek nie jest już piłkarzem Stali i nie gra w Rzeszowie, to chyba wystarczy za dowód, jak są zorientowani w temacie.
Witam, jestem mieszkancem Rzeszowa, tak sie składa że wracając do domu widziałem to zajście, łumaczenie ze piłkarze krzyczac kleli na resovie to bzdury, a tlumaczenie ze nie wiedzieliscie ze to piłkarze to brednie. Jezeli tak było jak mówicie to dlaczego uderzyliście trenera, on pojawił sie troche pozniej w miejscu zdarzenia, nie tlumaczcie teraz ze nie wiedzieliscie ze to trener, BO W PEWNYM MOMENCIE ZACZELISCIE GO SZARPAC CHCĄC WYRWAC MUS Z KURTKI CZY MARYNARKI KLUBOWĄ PLAKIETKE, UDERZYLISCIE GO W TWARZ, PRAWDOPODOBNIE MA WYBITEGO ZĘBA, NIE MOWCIE TERAZ ZE NIE WIEDZIELISCIE ZE TO TRENER, NA KIBICA RACZEJ NIE WYGLĄDA WIEC PYTAM PO CO GO POBILISCIE, ZA TO ZE TAM STAŁ CZY MOZE ON WYDZIERAŁ SIE PRZEKLINAJAC WASZ KLUB (SMIECH) przestancie teraz robic z sisebie biedaków i opowiadac ze to w imie obrazonego klubu, Sympatycy Cracovii, zapytajcie Arka jak było, a wy resoviaki jestescie godni pozałowania, poza demolowaniem stadionów nic nie potraficie......dlaczego nie zrobicie tak ze swoimi działaczami i pilkarzami którzy sprzedaja macze i okradaja wasz ukochany klub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www1.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,1770857.html Tutaj informacja prasowa na ten temat !
Do artura: dlaczego piszesz, że MY pokazaliśmy jacy jesteśmy , a potem dodajesz, że to oczywiście nie do wszystkich PASIAKÓW. To konkretnie do kogo piszesz? Twój post wogóle nie trzyma się kupy. A już texty z tym hutnikiem przekonumją mnie, że nie ma sensu z tobą gadać bo cię tam po prostu nie było albo kłamiesz. A takie opowiadanie bzdur zasłyszane u swoich "kumatych" :) kolegów lub wyczytane z "obiektywnej" prasy tylko cię ośmiesza . A po zatym za co mamy się wstydzić, że jakaś mała grupa zaczęła demolkę ? A co to moje dzieci są, że mam za nie odpowiadać .
Do brajta: może tobie sprawia , nie wiem , ale po co się mnie o to pytasz to nie rozumiem . Jak bym coś takiego robił to mógłbyś pytać, a tak to po co poruszasz takie hipotetyczne kwestie . To tak jakbym ciebie spytał czy brandzlowanie przed komputerem sprawia Ci zajebistą frajdę . Po drugie, to nie odpowiada się pytaniem na pytanie .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)