Jake_Blues: ja sobie bardzo cenie Malenczuka, zwlaszcza za Homo Twist. rozumiem, ze nie dalo sie zdjac tej kurtki.. ale wg mnie zachowal sie niemilo w stosunku do widzow, bo jako jedyny sie z nimi nie przywital
-
-
Dzisiaj. 20.00 - Polsat. Oglądnijcie koniecznie!!!
M.MALEŃCZUK !!! SZACUNEK DLA CIEBIE ZA TO CO ZROBIŁEŚ BO NAPEWNO MUSIAŁEŚ STOCZYĆ "MAŁĄ "BATALIĘ Z PRODUCENTAMI O TO BY DOPIĄĆ SWEGO!!! DZIEKI ZA TEN WYRAZISTY GEST I POZDRÓWKA!!!!
W JEDNOŚCI SIŁA!!!!
W sumie masz racje, jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :)
Maciek: duży szacunek za wczoraj i za dziś. Ja złe oceny uważam za brak taktu. Zrobił coś na co miał ochotę i zrobił dla Cracovii świetną rzecz.
Mnie się podobało i jestem na TAK !
a mam pytanie. mial koszulke tylko, czy moze cos powiedzial o wczorajszym meczu ?
tylko koszulka. ale to nie jest talk show, nie da sie niestety powiedziec czegos zupelnie niedotyczacego programu, bo nie ma kiedy. szkoda jedynie, ze Rock go nie zapytal o ta koszulke. mogli sie dogadac przeciez :)
Dzięki dla MM. Mop był też w jakiejś klubowej koszulce i bez marynarki, ale wiecie jak to u nas jest. Jeżeli ktos ubierze koszulkę jakiegoś Realu, MU lub Bayernu to problemu nie ma żadnego, ale w koszulkach klubów z Polski nie wolno. Jeżeli na koszulce Realu jast reklama Simensa to dobrze, ale polskich firm reklamować nie wolno. Taki to już kraj. Jeszcze raz dzięki dla Maćka.
Szkoda ,że miał tą marynarkę.. pewno mu kazali ubrać.
Jak pokazywał godło naszego klubu kamery nie zrobiły zbliżenia, trudno. Dzięki panie Maleńczuk :).
bedzie powtórka jakaś???
Dementor powiedział
"koszulka, którą miał na sobie w Idolu to nie jest ta sama koszulka, co na meczu ;-) to jest koszulka RoMana - tlyko że rozmiar M, więc na MM jest lekko... przyciasnawa" - i według mnie to był główny powód dla którego nie zdjął marynarki.Nie ma chyba co tu upatrywać żadnych teorii spiskowych a pozatym widać że koszulka była nowa ale niebyło na niej żadnych reklam.
jakby miał zapalenie spojówek to oczy były by całe czerwone i napuchniete tutaj raczej mielismy do czynienia z czym innym. Zreszta sie nie dziwie bo sam stwierdził kiedys ze zaczal palic bo juz nie mogł tyle pić. A co do Idola wielkie dzieki za ubranie koszulki nawet jesli została przykryta marynarką.
A swoją drogą myślałem, że RoMan jest okazalszy, a tu tylko M. Można śmiało mieć inne zdanie od niego. Chyba Radar chciał kiedyś zamówić XXXL, no i na takiego gościa to trza uważać, a nie na jakieś małe M.
panowie,
moim skromnym zdaniem akcja przyniosła znakomity efekt promocyjny.. w obecności 10 tysięcy widzów jeden z najbardziej znanych polskich artystów o zdecydowanie jednak niekomercyjnym wizerunku, pokazał że Cracovię kocha najmocniej w świecie, co skrzętnie odnotowało wiele mediów w Polsce.. Łódzkie gazety pisały juz o tym przed meczem, o obecności w Łodzi szefa Pudelsów rozpisuje się dzisiejsza prasa krakowska:
Dziennik Polski:
10 tysięcy widzów na drugoligowym meczu (w tym około 700 z Krakowa) to naprawdę znakomita frekwencja. Na mecze lidera Amiki we Wronkach przychodzi czasem raptem niewiele ponad tysiąc widzów. Co to jednak znaczy magia wielkich firm. Cracovia i ŁKS, choć dziś grają w I lidze, zapisały piękną kartkę w polskim futbolu.
Oprawa meczu była znakomita. Oba zespoły wyprowadzili na boisko ŁKS - Marek Saganowski, Cracovię - Maciej Maleńczuk, poeta i kompozytor, wielki fan "pasów", który ostatnio podjął się napisania hymnu dla Cracovii.
[IMG]http://dzis.dziennik.krakow.pl/serwis/2003/11.10/malentif.jpg[/IMG]
Gazeta Wyborcza:
Idol, kibic Cracovii
Goścmi honorowymi na meczu ŁKS z Cracovią byli Marek Saganowski, były piłkarz łódzkiego klubu, a teraz Legii Warszawa, i Maciej Maleńczuk, muzyk, znany także jako juror w popularnym programie telewizyjnym ”Idol”. Saganowski i Maleńczuk wyprowadzili obie druzyny na boisko, a potem machali wielkimi flagami. Maleńczuk, mimo zimna, ubrany był w koszulkę Cracovii. - Jako dziecko chodziłem na mecze piłkarskie i hokejowe ale na spotkaniu ligowym jestem pierwszy raz od wielu lat - opowiadał muzyk, który na mecz przyjechał na zaproszenie działaczy krakowskiego klubu. - Zawsze byłem kibicem Cracovii, jestem i będę, tak juz zostanie na zawsze - mówił. Maleńczuk przed meczem typował wygraną swojej drużyny 3:2.
Ponadto sporo wzmianek w innych mediach, oraz cytowane tu juz wywiady z Maćkiem, które przeprowadzono w klubowej kawiarence ŁKS.. Jak dla mnie full wypas.. :-)
Odnośnie Idola to nie doszukujcie sie tu jakiegoś spisku.. Maleńczuk ubrany był w moją koszulkę rozmiar M, a chyba każdy kto widział go na żywo wie, że obdarzony jest potężną posturą.. Pasy i tak były podobno widoczne, natomiast efekt ubrania się w mikrokoszulkę mógł być co najmniej śmieszny.. W swojej meczowej z nazwiskiem nie mógł wystąpić z powodu reklamy Comarchu.. chciałbym uspokoić fanów Cracovii donosząc, że to nie pierwsza obecność koszulki w Pasy na antenie Polsatu.. niedługo ciąg dalszy.. Maleńczuk został zarażony totalnie pasiastym bakcylem i możemy sie spodziewać, że promować będzie Cracovię zawsze i wszędzie.. a mozliwości i rozgłos ma spore.. na swój sposób te dwa dni i zrobione przez nas 1500 km były wzruszającym przeżyciem..
pzdrw
Wiadomość zmieniona (10-11-03 11:48)
rozmiar M oczywiście.. :-)))) nie jestem bynajmniej wielkości elektronu..
W której lidze dziś grają ? Dobra zostaw !!!
RoMan: zapros mistrza ceremonii do gniazda, mysle ze Swistak sie podzieli na jeden mecz obowiazkami :)
RoMan - to Ty "M-kę" nosisz? no nie ... ja bym Ci zamawiał "S-kę" :):):):)
a zamiana koszulek - to chyba nawet nie o COMARCH chodzilo - chyba bardziej o CANAL+ - no jak to by było? konkurencyjną "platformę" reklamowac?
http://kiosk.onet.pl/magazyn/1138916,1690,artykul.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)