no u Tuska bo on budował dom i wie jak to wygląda :)i w 2 lata wybuduje dla asicca'y 3 miliony mieszkac i pewnie rozda je za darmo
-
-
debata Kacz-Tus
no teraz z gdyni to mam kawałek do pana Tuska :P a i imprezy z jego córką są sympatyczne:P
3 miliony mieszkan obiecywal PiS. Nie odwracaj kota ogonem . Chociaz ponoć to był chochlik drukarski (układ działa ) i miało być w oryginale mieszkzania za 3 miliony.
w sumie patrzac na to jak w ciagu tych 2 lat wzrosły ceny mieszkan to idzie sie zalamac
Rydwan mieszkania sie buduja. Na to jak i na wszystko inne potrzeba czasu. PiS przynajmniej wiec co chce robic za to PO nie ma wogole pomyslu na rzadzenie w kraju. Pokazcie mi jednego czlowieka ktory glosuje na PO ktory potrafi powiedziec co PO chce zrobic w kraju co nam oferuje i jaki jest ich program.
assica29 - daruj sobie ironię, bo wyborcy PIS są przekonani że to taki granatowy owoc, którego sok dobrze robi na nadciśnienie ;)
A co do debaty to był nokaut. Kaczyński kilka razy liczony, sekundanci bali się rzucić ręcznik.
http://www.platforma.org/
i poco mi wysylasz link tych nierobow?
[url]http://www.pis.org.pl/main.php[/url]
dla rownowagi
o co Ci chodzi? chciales proigram wyborczy PO to prosze poczytaj . teraz ide spac nARKA
Romper Stomper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak zwykle merytoryczna odpowiedź z twojej strony
> , pewnie nic na ten temat nie ma na blogu Passenta
> skoro nie wklejasz odpowiedzi : ) . Szkoda ,
> chciałbym wiedzieć jak można łączyć
> demokrację ( o której zagrożeniu ciągle
> piszesz ) z nierównym traktowaniem ludzi przez
> prawo , jakaś nowa doktryna Tytusa ??
Ha ha, uwiera Cię Passent.
Odwdzięcz się i zacytuj Gietycha (od smoków, albo od pederastów, obojętne)
też podnoszą mi ciśnienie.
Dziś się nie dowiesz o połączeniu (zresztą nie piszę "ciągle", sprawdź w historii kiedy ostatnio napisałem),
nie mam pomysłu, zresztą nie czuję się na siłach, słaby jestem,
a Ty jeszcze mi słusznie wypomnisz że przecinek, albo kropka postawiona w złym miejscu,
albo we Francji to samo robią.
Dziś świętuję porażkę Kaczyńskiego.
Przejebał wszystko. Jest goły.
Jak jutro pokonamy Kazachów, będzie komplet.
asicca29 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no teraz z gdyni to mam kawałek do pana Tuska
> a i imprezy z jego córką są sympatyczne
Podobno z Oleksym i Koseckim jeszcze lepsze... Wg tego z kim sie dobrze pije bedziesz glosowac ?:] Super Ekstra Zajebiscie :)
eeeeeee nie przeinaczaj to ze napisalam ze dobrze mi sie imprezuje z córką Tuska nie oznacza ze dlatego na jej ojca bede glosowala. juz widze jest tu wiele osob ktore nie wiedza juz o co sie czepiac. a jego córka jest najnormalniejsza dziewczyna i wiem ze jej tata jest normalnym obywatelem ktory moze pomoc Polsce! dobranoc
Nie potrzebujemy normalnych obywateli do rzadzenia Polska. Do tego sa potrzebne jednostki wybitne, a nie normalne. To, ze on jest fajny, ze ona jest fajna nie znaczy, ze dzieki ich fajniosci bedzie fajnie w Polsce. Dobranoc :)
Fakt Polską teraz rządzą nie-normalni.
No to sie usmialismy wszyscy. hohoho :]
mnie nie do śmiechu
teraz rzadza wkoncu ludzie ktorzy moga cos zrobic dla Polski i wiedza co.
jakie znaczenie mają te debaty ?? myślę że każdy z Nas tu na forum i reszta społeczeństwa która ma zamiar wziąć udział w tych wyborach i tak od dawna wie na kogo zagłosuje...
w przyszłą niedzielę będzie ciekawie - bo obojętnie czy wygra PIS - mam nadzieję że tak będzie czy PO to chyba żadna z tych partii nie wygra tak żeby rządzić samodzielnie , a tak naprawdę nikt nie ma pojęcia jakie partie oprócz tych dwóch i zarazy filipińskiej wejdą do parlamentu a to będzie miało ogromny wpływ na to kto tak naprawdę będzie rządził po wyborach
co do PO nie mam zadnych watpliwosci. dzisiaj juz zapowiedzial ze SLD a pewnie i LiD. gorzej z PiS'em bo kompletnie nie maja z kim zalozyc koalicji
mimo wszystko licze na POPiS
I tak za tydzień efekt tej debaty przeminie. Platfusom skoczy poparcie na 2-3 dni i znów się wyrówna. Cała filozofia kampanii polega na mocnym uderzeniu w ostatniej chwili i mam nadzieję że Jarek coś tam wymaści na koniec tygodnia. Jest w końcu jeszcze szczyt w Lizbonie, może się hajtnąc ze Szczypińską... :)
Merytorycznie kampanię wygrał już PiS, tylko oni prezentują jakąkolwiek wizję, mają plan, wszyscy inni bełkocą formułki lub rzucają nic nie znaczącymi grepsami. A to że w debacie, wrażenie (nic więcej) zrobuił Tusk jeszcze bardziej rozjuszy sztab PiSu na pewno nie będziemy się nudzić w najblizszym tygodniu.
Czekają nas dwie batalie i oby obie zwycięskie
Mój typ: 1:0 z GTS, 35:32 PiS-PO
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)