wogole nie podobala mi sie forma debaty. ostatnio jeszcze nie bylo tak zle ale dzisiaj bylo tragicznie! przerywane pytania i odpowiedzi. debilistyczna publicznosc, jacys wysmiewcy i jakis idiota pokrzykiwacz... to jest nie do pomyslenia...
co do samej debaty... Tusk moze i rzeczywiscie wypadł lepiej widac ze Jarka zjadły nerwy ale pare razy był niepoważny jak chociazby z tym zartem ze spluwa. glupim smiechu jak Premier zwraca sie do niego po imieniu itd.
nie zmienia to faktu ze PO nie ma pomyslu na rzedzenie. i Tusk dzisiaj wogole nie zaprzeczyl koalicji z LiD'em zapowiedzial zreszta z SLD... jedyne co funduje Polakom to jakis CUD gospodarczy tylko teraz odpowiedzmy sobie na pytanie kto chce wierzyc w cuda? ja napewno nie i wole obecna gospodarke ktora rozwija sie bardzo dobrze przy fajnych wskaznikach
PIS
-
-
debata Kacz-Tus
i jeszcze sie ten potomek niemców nasmiewa z Kaczki ze nie ma prawa jazdy: ja jeżdze osobiście po kraju samochodem...... czy cos w tym stylu
Geoś - w Polskiej polityce nie ma dżentelmenów
niepodwazalne i obiektywne rzeczy? a czy obiektywne jest to jak kaczyński rzadzi? no przepraszam bardzo !!!!!!!!! a te wszystkie fakty ktore też mu powypominał Tusk? kazdy może miec swoje poglady ale trzeba patrzec na dobro kraju a nie tylko na swoje zdanie. jezeli kaczyński uwaza ze np kontakty zagraniczne sa ok to tylko swiadczy o jego debilizmie:/
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Geoś - w Polskiej polityce nie ma dżentelmenów
>
>
>
> bezapelacyjnie... do samego końca... mojego lub
> jej... !
Jest jeden.... i przez to go reszta nie lubi.... a zwie się Radek Sikorski .
1: wybory do Parlamentu to nie są wybory Mysz Polonia... gdy panienki mówią (niemal wszystkie), że w przyszłości chcą się zająć ekologią i pomocą dla głodujących dzieci etc.
2: rzeczywiście medialnie lepiej prezentował się Pan Tusk
3: Geoś ma pełną rację... tu odczuwam niemal pewien wstyd na Pana Tuska i ekipę... na debatę z Trzeźwym Komuszkiem szaliki przyniosą i oprawę z racowiskiem zrobią?
4: ale to może być "efekt jojo" dla Pana Tuska i odbić się w sympatiach negatywnie
5: Pan Kaczyński uderzył mocno we własny elektorat, mówiąc (przejęzyczając się) o "dobrych dzieciach bitych przez DZIECI GORSZE"
assica - umiesz czytac ?
1. Geos napisal, ze Tusk przywiozl krzykaczy do studia. Przywiozł? Przywiozl.
2. Szybko ucieta przez Premiera gadka-szmatka o straszeniu.
3. Jest Premier i musi miec ochrone. Musi? Musi. Tusk nie jest nikim waznym w Polsce i nie ma ochrony. Nie jest? Nie jest.
To sa te obiektywne rzeczy.
Pani Assico... Propozycji zapewne nie odrzucisz... zostań Ministrem Spraw Zagranicznych. Skoro taką znawczynią jesteś, to sobie poradzisz - nes pas?
uwazam ze juz lepiej sie znam na sprawach zagranicznych nisz nasz kochany premier i rzad który za nim stoi . nie powiedzialam ze popieram "krzykaczy" ale chce zauwazyc ze siedzieli oni po obu stronach! (chociaz przyznam ze po stronie Tuska gorzej sie zachowywali) ,o świcie tez nie powiem ale mi nie chodzi o zachowanie sie czy prezentacje w studiu! tylko o kraj i to co sie z nim dzieje i za sprawą kogo. a nie moge powiedziec ze jestem dumna z tego co sie dzieje w polsce i co sie dzialo przez ostatnie 2 lata za rzadów Kaczyńskich. uwazam tez ze Tusk jest lepszy ma lepszy program wyborczy i potrafi konkretnie wyjasnic o co mu chodzi i chce żeby polska była krajem z takimi samymmi przywilejami jak inne kraje w europie. i umiem czytac
Dobra, niewazne ...
asicca jaki ma ten Tusk program wyborczy? co proponuje oprócz "Cudu nad Wisłą"?
No cóż porażka w debacie, która miała być gwoździem do trumny Tuska na pewno nie pozwoli zasnąć Jarusiowi.Miała być marginalizacja Tuska, a tu taka porażka.No i misterny plan poszedł w p i z d u...
Pani Assico... będę bardzo złośliwy (a nie będę glosować na Pana Kaczyńskiego i partię jego)... Zanim się zajmiesz prowadzeniem rodzimej polityki zagranicznej, bo lepszą tejżesz jesteś znawczynią ni[b]ż[/b] "nasz kochany premier", to naucz się pisać nazwy geograficzne z dużej litery...zacznij od [b]P[/b]olska
cud nad wisłą ... santo sledzisz w miare aktualne wiadomosci i rzeczy ktore sie teraz dzieja w polityce?? jesli tak to wiesz o co chodzi panu Tuskowi z rzekomym cudem! wystarczy chociaz codziennie obejrzac fakty i rano wysłuchac wiadomosci w radiu i od poczatku rozpoczecia sie programów wyborczych śledzić co sie w świecie dzieje. ja popieram PO bo wiem ze chca zapoczatkować i dac przyszlośc na rozwinięcie sie kraju w tym np mnie młodych ludzi tylko trzeba mu dac szanse na umożliwienie tego bo juz mam dosc słuchania bredni co zrobi PiS bo robią i zrobic nic nie potrafią
Cud nad Wisła będzie jak derby wygramy.
Rozwój kraju to także skuteczna polityka zagraniczna i przede wszystkim otwarcie rynku wschodniego.Na Rosję nie ma sie co obrażać i z nią walczyć, Rosję trzeba "wykorzystać" gospodarczo.
slucham, ogladam, czytam... nic Tusk nie zmieni a na moje pytanie dalej nie odpowiedzialas. co jeszcze PO proponuje? co ma w swoim programie jeszcze ciekawego. bo w reklamowce ostatnio widzialem ze chca podniesc pensje policjantom co jest pomyslem PiS'u takie przyklady mozna mnozyc ale ja jednak prosze o podanie pomysłu Tuska na rzedzenie państwem. co jeszcze oprócz Cudu gospodarczego Pan Tusk ma w zanadrzu(czy jak to sie pisze-chcialem madrze :))
mnie sie czepiasz o pisanie nazw geograficznych ? napisalam ze uwazam ze sie lepiej znam bo patrzac na to co robi premier nie moge po nim powiedziec zeby w ogole sie znał... mam nadzieje ze domysliles sie ze to byla ironia
a znalazlas juz mieszkanie ?:]
Obiektywnie wygrał Tusk, a ja i tak zagłosuję na PiS. Oceniam całokształt działalności politycznej a nie jedną debatę. Nawet najlepszemu zdarzy się wpadka. Duży udział w przegranej Kaczyńskiego miała publiczność Tuska zachowująca się jak dzieci z gimnazjum dla dzieci specjalnej troski.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)