Niestety z całym szacunkiem dla Tomaka Moskały na pierwszą ligę jest za słaby.
Jeden strzał w całym meczu i bezproduktywna bieganina po boisku.
Nie rozumiem dlaczego Witkowski nie grał do końca?
Wszyscy dziennikarze go chwalili za grę w pierwszej połowie.
Dudzic poza jednym strzaŁem też nic nie pokazał ciekawego w tym meczu.
Dlaczego nie gra Szczoczarz? Pięć bramek strzelonych w ME to o czymś świadczy.
Majewski powinien wystawić od pierwszej minuty WITKOWSKIEGO I SZCZOCZARZA.
Moskała nie ma szybkości a jak sam powiedział wywiadzie ,Maradoną nigdy nie będzie....
Jest niski i nie radzi sobie z rosłymi obrońcami.Już nie mówiąc o tym ,że jeden na jeden też jest słaby.
Następny bardziej bramkostrzelny w kolejce jest Tatara.Widać gołym okiem ,że Ci piłkarze się rowijają na plus i trzeba im dać szansę.
Cracovia Pany!
-
-
moskała na Ławkę,a w ataku WITKOWSKI I SZCZOZARZ !!!
j.w
Oglądałem mecze ME, tam piłkarzem przerastającym innych był Dudzic....Szczota jakoś sie nie wybija że o Tatarze nie wspomnę....Jeśli już to atak Witkowski-Dudzic
Tak jasne ... Witkowski to sie nadaje niestety na ławke Tomek jest jedynym naszym klasowym napastnikiem dajmy mu jeszcze pare meczy i znowu będzie strzelał bramke za bramka Co takiego w meczu z Łks robił Witkowski czego nie zrobił Tomek ?
Sranie w banie Pasiak. Witkowski zagrał dobry mecz z ŁKSem, dryblował, szukał pozycji, próbował wypracowywać okazję. Widać, że się rozkręca. Na pewno wpuszczenie Dudzica za niego, to był błąd Majewskiego - Dudzic kompletnie zawiódł. Moskała całkowicie niewidoczny. Szczoczarz może nie do pierwszego składu, ale na pewno zasługuje na szansę. Powinien zagrać z Górnikiem Moskała z Witkowskim, a po połówce za słabszego z napastników Szczoczarz, ewentualnie jakby nie szło dalej, to na ostatnie 20 minut Dudzic za drugiego napastnika.
Racja WITKOWSKI grał bardzo dobrze bardzo duzo widzi na boisku .on potrzebuje przelamania bo widac ze bardzo chce ale... .Szczoczarz tez powinien dostac szanse . CRACOVIA PANY. A gornik jebniemy 0;2
wiem ,że Szczoczarz nie cieszy się dużym zaufaniem kibiców ale pięć bramek strzelił w ME.
Oczywiście gra w ME a OE to nie to samo ,ale mimo wszystko strzelił łukasz więcej bramek niż Dudzic...a to już coś znaczy.
Moim zdaniem Dudzic ma bardzo duży talent ale nie należy mówić ,że jest lepszy.
A Moskała ile strzelił bramek? Jedną i to taką ,że każdy głupi by trafił do pustej bramki.W ostatnim meczu nawet nie zrobił sztycha poza jednym strzałem w sam środek bramki.I tyle.Niestety jest słaby na pierwszą ligę i to widać gołym okiem.
Ostatnio oglądałem trening pasów i znowu Szczoczarz był wyróżniającą się postacią i wewnętrznej grze strzelił trzy bramki a Moskała zero...
Więc proszę o więcej obiektywizmu dla wszystkich!!!!
Powiem więcej, widać że mu zależy i wrócił całakiem odmieniony z Rzeszowa.
A jak go nie widzi w składzie Majewski to niech go wypożyczą do innego klubu pierwszoligowego aby się ograł.
Tak robi Wisła i zobaczcie jak się prezentuje teraz Boguski? I gra w pierwszym składzie.
Czy ktoś widział na jakiej pozycji teraz gra np. Bania w Wiśle Płock?
Nie gra jako napastnik tylko ofensywny pomocnik.Nie ma już tej szybkości i na wcześniej
pozycji już sobie nie radzi.Taka samo jest z Tomkiem .
Ma już swoje lata i lepiej grać już nie będzie.To proste jak 2x2 = 4.
Dudzic strzelil mniej, ale dwa razy po faulach na nim strzelalismy bramki, ma 2 asysty, a dwie bramki sam sobie wypracowal ciagnac pilke z wlasnej polowy.
> Niestety jest słaby na pierwszą ligę i to widać gołym okiem.
Bez przesady, nie tak dawno strzelił w niej 10 goli. Teraz mu nie idzie, ale generalizować, ze nie nadaje sie na ten poziom rozgrywek na pewno nie należy. Ławka mogłaby mu dobrze zrobić.
Pasiak_krk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak jasne ... Witkowski to sie nadaje niestety na
> ławke Tomek jest jedynym naszym klasowym
> napastnikiem dajmy mu jeszcze pare meczy i znowu
> będzie strzelał bramke za bramka Co takiego w
> meczu z Łks robił Witkowski czego nie zrobił
> Tomek ?
No to zaczynamy:
Witkowski-Jedyny zawodnik w naszej druzynie,ktory nie grzeszy technika uzytkowa potrafi wygrac pojedynek jeden na jeden,na dwuch trzech metrach minac dwuch zawodnikow,nie biega bezproduktywnie,swietna szybkosc-widze w nim nasza Gwiazde druzyny,potrzebuje tylko ogrania i jeszcze kogos kto bedzie go obslugiwal dobrymi pilkami,mimo iz w tej chwili nie ma takiej osoby,chlopak potrafi wykazac sie niesamowitymi zagraniami,a trzeba wziasc pod uwage ze napastnicy sa w przeciagu calego meczu,zaledwie kilka minut przy pilce,czasami nawet kilkadziesiat sekund (no coz zrobic taka rola,a jak sa podziwiani)!Majewski musi mu zastrzepic instynkt strzelecki,bo ciag na bramke to on ma niesamowity,jak i przeglad sytuacji na boisku(przyp.http://sport.onet.pl/0,0,2597126,1,relacje.html)
Moskala-Biegajacy,walczacy jak na swoje warunki dobry napastnik,ale niestety nie pokazal nic w dotychczasowych meczach!Strzelajacy bramki,ale jedynie druzyna slabszym od Cracovii,nie pamietam meczu w ktorym Tomek wykazal by sie na tle klasowych obroncow,ktorzy radza sobie z nim jak z dzieckiem (niestety taka jest rzeczywistosc Tomek)!!!
Dudzic-wszyscy wiemy co chlopak prezentuje soba,charakter wojownika nie bojacy sie walki,bardzo szybki i te 70 bramek o ile dobrze pamietam o czyms swiadczy!Umiejetnie wprowadzany przez Doktora,regularnie grajacy w I druzynie i niech tak zostanie
Profesorze drugie polowki dla Dudzica niech sie ogrywa i doswiadczenia nabiera,jeszcze troche masy miesniowej mu potrzeba i to on bedzie rozbijal obronow,a nie odwronie!!!
Szczoczarz-Dal bym mu szanse w Zabrzu od pierwszej minuty,mam wrazenie ze ten chlopak jest nie samowicie glodny pierwszej ligi i chce pokazac wszystkim ze jest bardzo dobrym zawodnikiem!Jak niektorzy z nas przechodzil trudny okres dorasatania i wyslanie go na trzecioligowe boiska bylo strzalem w 10! O ile sie nie myle zostal krolem strzelcow malopolskiej III ligi,a trzeba przyznac ze jest to jedna z najlepszych trzecich lig w Polsce!
Wydaje mi sie ze zasluzyl na swoja szanse,calym zeszlym sezonem i tymi 5 bramkami w ME!!!
Kaszuba-Jeszcze nic nie wiem na temat tego zawodnika,jesli chodzi o gre w Cracovii!!!
Popieram! Szczota do pierwszego składu! Subito!
Póki co to własnie Moskała jako jedyny z napastników strzelił gola.
Co nie zmienia faktu, że warto dać Szczocie szanse.
Wedlug mnie atak powinien byc taki: Witkowski z Dudzicem w podstawowym skladzie, a po przerwie za nich wchodza Moskala i Szczoczarz :D
W Zabrzu rozpocząłbym na pewno Witkowski - Dudzic.
oczywiscie trzeba zaczac Witkowksi-Dudzic. bo zestawienie Moskały z Dudzicem jest bez sensu. to tacy sami zawodnicy... niscy, szybcy, bez techniki ...
Witkowksi jest wysoki, dużo widzi, ma drybling a Dudzic szybkość. to jest najlepszy duet.
i dać szanse Szczotce.
Mam wrazenie ze Dudzic nie wytrzymalby calego meczu,jest jeszcze za slaby fizycznie i stad moja propozycja Witkowski-Szczotka i wtedy na zmeczonych juz obroncow Dudzic-Strus-pedziwiatr :)!
Tak gdzies od 55-60minuty!!!
O ile pamietam, Dudzic wypracowal dwie bramki Szczoczarzowi.
A ja popieram SANTO Moim skromnym zdaniem Dudzic z ŁKSem nic nie zdziałał bo on niema zabójczej gry jeden na jeden natomiast szybkością miażdży i piłki na dobieg to jego atut powinien wchodzić na drugie połowy ale za Moskita.
pora już na Szczotę, przynajmniej na jedną połowę. Co do Witkowskiego nie mam przekonania, bo jego kroczki-drybloczki niczego jeszcze nie przyniosły.
aki ekspercie!
w ME to Szczota strzela ale to inne progi! lubie Lukasza ale przy Moskale jest blady!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)