Można zapiasac sie w pociągu???
-
-
Co z tymi co chcą jechać a nie zdążyli się zapisać???
no i zaczeło się hehe.............
na pewno?
Ja teraz ide do pracy, prosze jesli ktos moze potwierdzic wiadomosc o zapisach w pociagu wtedy pojade:)
Twoje ryzyko, pojedziesz albo sie nie zmieścisz, czasu było naprawdę dużo ... Przyjść napewno trzeba i zobaczyć.
Wiadomość zmieniona (07-11-03 11:11)
Jakoś Cie upchamy!
Ludzie bez jaj jak można było nie zdążyć się zapisać????
Proste jak ktos dostał pieniądze dopiero wczoraj wieczorem to jak sie mial zapisac. A po drugie jak ktos pracuje do pozna to co. Wiem ze zapisy byly do 23 w Enigmie ale ciekawe jak i tam miałem zdążyć. Podejrzewam że nie tylko ja miałem taki problem lecz wiele ludzi.
Uwaga ludzie ... mam jeden wolny bilet (oczywiście za 40 PLN na przejazd pociągiem).
Osoby zainteresowane prosze o kontakt na GG: 1241079
Już nie mam ! ;-)
wszyscy na dworzec!!!CH... NA TO KLADE I TAK DAMY RADE!!!!!:)
badzcie na dworcu wszystkich sie upcha!!
Zapewniam wszystkich fanow Craxy ze nawet jesli sie nie zapisali i beda jechac na sotatnia chwile jutro furami, busami, autokarami, samolotami itp itd Beda mogliz akupic spokojnie bilety na swoj sektor w Lodzi przed meczem - organizatorzy FC Galeon zapewniaja ze te bilety otrzymacie, podobnie jak wasze zgody, ktore pewnie ebda sie zjezdzac z calej Polski.
Pozdrawiam
Jestescie super !
jedziemy ku... jedziemy !!
ŁKS CRACOVIA
Nasza pielgrzymka rusza w południe!!!
:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)