HEEEEEEEEEEEJ HEEEEEEEEEEEEJ CRACOVIA!!!! kurna, już nie moge sie doczekać.......
-
-
[mecz]Cracovia - Jagiellonia sobota 18 sierpnia, 19:00 - pierwszy mecz bez biletów (tylko karnety)
jo tyż, brakuje mnie meczyków;].
milego wchodzenia na stadion zycze
poczujecie sie jak w Chorzowie
Dobra ja juz sie powoli zbieram i wychodze z domu, by isc na meczyk.Do zobaczenia na El Passo juz za 2,5 godziny :D
No pogoda dopisuje, będzie fajnie. Jeszcze tylko podskoczyć do bukmacherów i na autobus ku stadionowi :D
HEJ PASY GOOOOL!!!!!!!!!!!!!!
poco do bukmacherów? chyba nikt nie potrafił zaryzykowac dzisiejszego meczu na kuponie? przynamniej nie ja chociaz bylem sklonny postawic ze nie strzelimy bramki!!
no ale mam nadzieje ze jednak wygramy i zobacze taka Cracovie jaka chcialbym widziec! szkoda ze trybuny beda zalosne i puste...
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> poco do bukmacherów? chyba nikt nie potrafił
> zaryzykowac dzisiejszego meczu na kuponie?
> przynamniej nie ja chociaz bylem sklonny postawic
> ze nie strzelimy bramki!!
>
> no ale mam nadzieje ze jednak wygramy i zobacze
> taka Cracovie jaka chcialbym widziec! szkoda ze
> trybuny beda zalosne i puste...
>
> dlatego MAJEWSKI MUSI ODEJŚĆ !!!
> -------------------------------------------
>
> Muszą być ludzie, którzy mają odwagę mówić
> swobodnie-Giordano Bruno
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
Santo nie siej defetyzmu!!!
Mecz z Polonią był tydzień temu - nerwy zeszły a Ty dalej marudzisz - daj im czas na rehabilitację!!!
Masz tu narty \\ i zasuwaj na mecz a zobaczysz też że tak bardzo pusto nie będzie:D:D:D
Dudzic do ataku!! Witkowski miał już 3 szanse. Zaryzykował bym też z wpuszczeniem Szczoty za Moskałę. No ale jak będzie Dudzio w 11 to będę zadowolony!! Cracovia - Jagiellonia 3:0. (Dudzic, Bojarski, Skrzyński) :-))))
Do Booooooooooooooooooooooooooju CRACOVIA!!!!!
no to obstawiajmy czy bedzie 2 tys czy nie?:D jeb** caly zarzad!! Do zobaczenia w Zabrzu...
Cabaj - Kulig,Skrzyński,Radwański - Kłus,Baran,Nowak,Bojarski,Kosturbała - Witkowski,Moskała
jest gooooooolllllllllllll:]
dużo ludzi?
2000 z Jagą... wg Teraz Pasy.
kurdesz , awaria miał awarie pojazda i ani karneta i ni ma i ani meczu nie ogląda, wrrrrrr
A wedłóg bardziej wierygodnej strony Jagielloni 3500 ludzi
No to wyciągnijmy średnią... 2750?
W tym 350 Jagiellonia
Czy 3500 czy 2000 to liczba i tak tragiczna .
Zaczęli II połówkę. Dudzic za Witkowskiego...
Bartek na boisku!!!!!!!!!!!
Gola solenizancie , gola!!!!!!!!!!!!!
jeeeeeeeeeest
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)