Ja też nie mam (C)anal plus....
CRACOVIA PANY!!!!!
-
-
INNE MECZE 3. KOLEJKI
Bramka Ediego dla Korony ewidentna. Choć przyznać trzeba, że "łone" grały nieźle. Ale nic to, dojedziemy k.urwy.
przypomnial mi sie troche mecz derbowy. bo szybko stracona bramka po bledzie potem karny ktorego nie bylo i jeszcze nie uznana bramka, a nawet dwie bramki bo po strzale swierczewskiego tez byl gol...
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to Korona nieźle płynie i nawet nie
> wystarczyły prawie 3 mln wydane na transfery w
> ostatnim roku.
nie wystarczy bo trener słaby, niestety dla nich!
Bramka Ediego nieprawidlowa, bo byl spalony.
Bramka Swierszcza nieuznana - z polowy se pyknal:)
Obrona Korony to niezly dramat... takie dziury, takie bledy ...
szybkilopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [b]Bramka Ediego nieprawidlowa, bo byl spalony.[/b]
>
> Bramka Swierszcza nieuznana - z polowy se pyknal
>
> Obrona Korony to niezly dramat... takie dziury,
> takie bledy ...
>
>
jak może byc spalony jak czarnuch stoi na lini bramkowej wytlumacz mi prosze
Zawodnik jest na pozycji spalonej, jeżeli znajduje się bliżej linii bramkowej przeciwników, niż piłka i przedostatni zawodnik drużyny przeciwnej.
skad wy znacie takie przepisy?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Spalony_%28pi%C5%82ka_no%C5%BCna%29
:D
przedostatni zawodnik razem z bramkarzem. jezeli czarnuch stał na lini bramkowej to nie moglo byc spalonego w zaden sposob
ale Pawełek był chyba na 7 metrze
Santo - ostatni zawodnik to nie musi być bramkarz
i co z tego ?
a jeżeli zamieniłbyś Pawełka z czarnuchem to odgwizdałbyś spalonego? :P
no jezeli bym zamienił to jest spalony. jezeli zawodnik z pola stoi na lini bramkowej to w zaden sposob nie moze byc mowy o spalonym nawet jakbym stal za linia bramkowa(czyli w bramce) i z niej wyskoczyl. nie ma takiej mozliwosci
zawodnik z pola a bramkarz to w tym przypadku jeden ch.j. Tyle z mojej strony ;)
Santo - i grasz w pilke tyle lat:) Zeby nie bylo spalonego musi byc dwoch zawodnikow przed atakujacym. W tym wypadku byl tylko Cleber, myslalem, ze Dudka zaspal i sie ucieszylem nawet;) Ale jednak nie.
SaNtO....ośmieszasz się jako "kopacz"
Kolega forumowicz zwrocil mi uwage na inny aspekt tej akcji - kto zagrywal pilke i z jakiego elementu gry? Musze zobaczyc jeszcze raz ta bramke.
gram w pilke tyle lat i ogladam mecze tyle lat i nie slyszalem nigdy o takim durnym przepisie. poprosze wyciag z jakiejs rzetelnej strony a nie z wikipiedii bo nie uwierze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)