Witam,
Quentin, nie chodzi o wygranie meczu przez TKH przed sezonem, chodzi o zasadę... Kluby doszło do porozumienia w sprawie sparingów, TKH na dwa przyjechało do Krakowa, w zamian Cracovia miała przyjechać do Torunia. Niestety dzień przed TKH otrzymuje informację o odwołaniu przyjazdu Waszej drużyny. Szkoda, że nie pomyślono w Waszym klubie o tym nieco wcześniej, w toruńskich mediach pojawiały się wzmianki o tych sparingach, zarezerwowano na odpowiedni czas halę (TKH wynajmuje lodowisko od miasta), a tu klops...
czy Waszym zdaniem jest to postawa (Cracovii) do końca fair? Moim skromnym zdaniem nie do końca... Pozdrawiam.
-
-
Sparingi Cracovii przed sezonem 2007\08
mariusz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Widać politykę transferową podobną do tej co w
> piłce nożnej.Eh szkoda gadać.
nie bardzo rozumiem...
Cześć Czubel :)
No cóż rzeczywiście informacja poszła zbyt późno - inna sprawa że ciężko było przewidzieć kiedy były planowane sparingi że dopadnie nas taka sytuacja kadrowa (ponad pół drużyny w kadrze + urazy) - no ale zgadzam się że pewnie należałoby dać znać tak trochę wcześniej...
pozdrawiam
stary nie pieprz, Rohacek nie wie kiedy ma kadre i ilu z Pasow wezmie?
jak dla mnie wstyd i chamstwo po prostu. a ja nienawidze chamstwa.
ciekaw jestem, z kim za pae lat bedziemy sparrowac, jak tak pozalatwiamy wszystkich.
chodziło mi raczej o urazy a nie o kadrę ;)
a ktoz ma te urazy?
Jakubowski, Dulęba, Kłys, Hlouch (grał chyba trochę na kredyt z Sosnowcem)
czyli wypada Ci jeszcze jedna para obrońców
nie wiem czy Cerny jest w pełnej sprawności bo tez miał tam jakies problemy...
zenua
no niestety dali ciała strasznie.
szkoda że nie mamy juniorów starszych bo by mogli uzupełnić kadre.
no za rok juz powinni byc juniorzy starsi :)a za dwa lata byc moze bedzie Cracovia- 2 w pierwszj lidze (w obecnym sezonie powstaly juz , Sosnowiec -2 i Naprzod -2)
i wtedy juz chyba nie powinno byc klopotow personalnych i kadrowych a młodzi zawodnicy ktorym konczy sie wiek juniora będa mieli gdzie grac .
OBY TAK SIE STAŁO :)
pierw to trzeba zrobić jakoś drużyne młodzików bo chłopaki wyskoczą z żaków i nie mają gdzie grać bo trenować mogą z np. juniorami młodszymi.
no i sprawa wagi państwowej to nabór nowych dzieciaków....współpraca z okolicznymi szkołami
ale to nie ten temat....sorki za rozmycie.:D
a wracajac jeszcze do sparingow z Toruniem to mysle ze trener wybral mniejsze zło ,bo chyba lepiej wchodzic w nowy sezon grając mecze sparingowe ,bo inaczej moze forma zawodników na poczatku sezonu spasc ,jesli bedą tylko trenowc !!!!!!!!!!Choc sprawe mozna bylo zalatwic duzo wczesniej ,bez zbędnej nerwowosci
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)