Jest na Sopcascie na kanale KuszoTV 2, ale tnie tak, że się nie da oglądać... Ja słucham w Radiu Kraków.
-
-
[mecz] Legia - Cracovia 1 : 0
rzeczywiscie transmisja w radiu krakow jest lepsza niz na sopcascie
......
\KS===========
\==CRACOVIA===
\============
\ 1906
\
.....
"Kibicem wisły może być każdy, a do Cracovii trzeba dorosnąć"
:D
szlak jak to mozliwe ja sie zalame
k.rwa mać!
kurwa przegrywamy ,skurwysyny z legii
Legia grająca totalną nędzę z jakąś tam Vetrą gniecie nas straszliwie...
Rozumiem ,że to przejaw nowej koncepcji Majewskiego....
Ależ AWRUK nędzę gramy....
Leesior
kochany cabaj!!! gdyby nie on to juz napewno bylo by po nas co ci chlopcy robia? do roboty prosze
CRACOVIA PANY
"Kibicem wisły może być każdy, a do Cracovii trzeba dorosnąć"
:( nieciekawie
:(:(:(
Man nadzieje że chociaż nie powtórzy się ta 5...
Jak to sie stalo,ze Chinyama, ktory robil w Grodzisku z nami co chcial,poszedl (chyba za smieszna kase) do legii,a u nas nikt sie nim nie zainteresowal !
wierze w 2 polowe.
WIEM
JA TEZ WIERZE W 2 POLOWE NAPEWNO WEZMA SIE ZA GRE I POKAZA KTO RZADZI W EKSTRAKLASIE
Gramy antyfutbol made in Majewski.
hahah brak slow nie ma to jak jeszcze sprzedawac Gize hahaha ja pierd.ole masakra.
w zeszłym sezonie wtopiliśmy 1:3, ale przynajmniej konstruowaliśmy akcje, a teraz nic...
Baran: "Nie istnieliśmy w I połowie"
COS SIE TAK MAJEWSKIEGO UCZEPIL CO?
po pierwsze; fatalny przekaz w C+, fatalnie skrócona prespektywa (czy oni na boisko mają tylko jedną kamerą i to bez jakowyś zumów?)
po drugie: taktyka jaka jest, każdy widzi... niestety nie ma kto rozegrać pilki w środku, pilki przetrzymać, trzeba zaatakować ich wyżej
po trzecie: jeden fatalny błąd duetu WW i niestety strata bramki
Żenada i jeszcze raz Żenada....
i jak widze Radwańskiego ksywka DREWNO to mnie szlag trafia....
Jka tak ma wygladać Cracovia Majewskiego to dziekuje bardzo...
I nie wierze w żadną drugą połowe , ze sie obudza czy inne bzdety
Poprostu nie ma kto sie obudzic, nie mamy kim grac, nie mamy kogos kto przetrzyma pilke, kto zagra celne podanie..
Aha nasze defensywne pomocniki to totalne dno
Tyle ode mnie
Taaaaaaaaa Giza by pomógł , napewno, bramke widziałem/na Kuszo TV2/ i sie zapytam:
- gdzie była obrona???????????
do cholery takie słabe łacze mam że tak zrywa???
Kurwa ja nie wiem co wy macie do Majewskiego...
Chuj z tym że antyfutbol, ważne są wyniki!!! Co się kurwa liczy w piłce nożnej? Bramki!!! I jakoś tym "antyfutbolem" zajeliśmy to 4 miejsce!!! A nie pięknymi zwodami a'la Ronaldinho!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)