Witam. Mam pytanie. W czasie meczu z Legią będę w Zakopanem i chciałbym gdzieś obejrzeć mecz. Będę wdzięczny jeśli polecicie mi jakąś knajpkę z Canal+. Najlepiej byłoby gdyby byli tam jeszcze jacyś Pasiacy:) Pozdrawiam i z góry dziękuję.
-
-
Pytanie do ludzi z Zakopanego
Pub(restauracja) Yama, ulica Zamoyskiego (nie znam numeru).
Lokal prowadzi kibic Arki. Ma rzutnik na sciane wiec wielkosc obrazu jest bardzo zadowalajaca. Wiekszosc z nas w wakacje ma urwanie glowy z praca wiec napewno bedziemy wtedy w zakopcu i wlasnie tam bedziemy ten mecz ogladac. Lokal znajduje sie jakies 500m od skrzyzowania Zamoyskiego z Tetmajera (Watra i Wierchy).
Inaczej jest to 500m w gore od konca Krupowek.
Bedziesz szedl Zamoyskiego w gore to napewno nie ominiesz.
C ya
Yama to podobnie jak u nas w Krakowie :D :D :D
a ja tam ostatnio nie chaielm isc bo mi to psem zajezdzalo.. takie Krakowskie skojarzenia...
A ja oglądałem mecz Cracovii w Yamie - mecz z Amicą Wronki. I naprawdę pasiacka atmosfera;] i sporo kibiców Pasów;].
no to se jeszcze podajcie numery telefonów, zdjęciami się wymieńcie... i duuużo barw miejcie... powodzenia i do zobaczenia "w dywanie" na azylu
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no to se jeszcze podajcie numery telefonów,
> zdjęciami się wymieńcie... i duuużo barw
> miejcie...
Tak tez zrobimy, Dzieki za rade.
.
Nom. Co jakiś czas zjadam ludzi:)
Dzięki Matt Z_ne za informację. Jeśli tylko się wyrobię i dotrę na czas to piwko masz jak w banku. Pozdrawiam
Qki Napisał(a):
> Nom. Co jakiś czas zjadam ludzi
> Dzięki Matt Z_ne za informację. Jeśli tylko
> się wyrobię i dotrę na czas to piwko masz jak w
> banku. Pozdrawiam
Hehe niestety nie pijam piwka ;)
Tylko mocne trunki:P
Matt Z_ne Napisał(a):
> Hehe niestety nie pijam piwka
> Tylko mocne trunki
>
No to nawet lepiej:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)